Alnima

Tato kniha mi vnesla jiný náhled na problematiku, kterou se zabývá. Kolikrát jsem si říkala "proboha proč zůstává?" a tady je to tak krásně a citlivě popsané, že jsem našla pochopení. Také musím vyzdvihnout závěr knihy. Moc pěkné. Tato publikace určitě stojí za přečtení.

No, co dodat. Tuto knihu jsem poprvé četla ve čtrnácti,kdyz byla vydána. Od té doby jsem ji četla už několikrát a stále musím říct, že autorka ji napsala prostě úžasně. Líbí se mi naprostá propojenost mezi díly. Stále se něco děje, hlavní hrdinové se postupně vyvíjí a nesmím zapomenout na to, že nic podobného jsem ještě (ani do teď) nečetla. Takže za mě 5 z 5*.

Naprosto dokonale vymyšlená a propracovaná fantasy. Není co vytknout. Prosím o další a další takovéto knihy :)

Tuto sérii doporučuji všemi pěti. Není tam ani chvíle, kdybyste měli čas se nudit. Příběh je plynulý, propracovaný, originální a naprosto dokonalý.

Určitě doporučuji tento příběh číst a ne na něho koukat v TV. Kniha je naprosto úžasná. Položení vtipné a milé hlavní hrdinky do prostředí a tématu, které je velmi vážně a v dnešní době často zmiňované. V myšlenkách se k této knize stále vracím a vůbec netuším, jak bych se zachovala v kůži jakékoli postavy z této publikace.

*"To bylo všechno?" zeptala se. "To bylo všechno." Přikývl. Vítr šeptal mezi nimi, osamělý a toužící. "Nasrat, " vydechla. *
Je to prostě boží knížka :D. Styl autora je ojedinělý, otevřený a přidrzlý. Ovšem, zároveň všechny spojitosti a propletenosti v knize tak dononale vymyšlené, že nemám co vytknout a jako celek je to prostě úžasné čtení. Poznámky pod čarou mě ze začátku trochu rozčilovaly, ale nakonec jsem si je oblíbila a těšila se, jak autor doplní tu a tu scénu. Kniha je prostě skvělá. Jediné, co mi tak nějak vadilo, byla milostná linie v příběhu. Ovšem, po dočteni série a po pár dnech jsem musela přehodnotit i tento aspekt. Nic jiného by se k autorovi nehodilo více :). Budu se těšit na jeho další knihy, které mě naprosto ohromí a překvapí ve všech směrech , jako tento příběh.

No, čekala jsem klasické oddechové čtení, ale tohle mě fakt dostalo. Dávám 4,5*. Moc hezky napsané, otázky k zamyšlení a prostě jedno velké překvapení, což je vždy plus.

Moc hezká romantická série. Občas mě opakování nějakých výrazů trochu unavovalo, ale jako celek to zapůsobilo velmi dobře. Líbili se mi vtipné komentáře a i to, že zde bylo pro mě opět něco nového. Téma opuštěných a týráných děti mě vzalo za srdce. No a konec.. Co dodat.. Dávám 4,5 hvězd

Moc pěkná série. Někdo píše, že je to podobné Padesáti odstínům šedi, ale tady musím říci, že pro mě je tento příběh mnohem hlubší. Ráda se k němu vracím, což u výše zmíněné knihy se mi ještě nestalo.

No, co dodat. Tuto knihu jsem poprvé četla ve čtrnácti,když byla vydána. Od té doby jsem ji četla už několikrát a stále musím říct, že autorka ji napsala prostě úžasně. Líbí se mi naprostá propojenost mezi díly. Stále se něco děje, hlavní hrdinové se postupně vyvíjí a nesmím zapomenout na to, že nic podobného jsem ještě (ani do teď) nečetla. Takže za mě 5 z 5*. Film dobrý, ale s knihou nesrovnatelný.

Tento příběh se mi moc líbil. Je sice trochu naivnějši, ale proto si tento žánr asi vybírám, takže no a co? Jinak jsem na ni narazila náhodou a jsem za ní vděčná.

Tak tahle knížka mě dostala. Ani vlastně nevím přesně proč, ale už jsem si ji přečetla 2x a stále jsem z ní nadšená. Asi chemie ;)

Za mě krásná série. Asi trochu naivnějši čtení, ale příběh Popelky můžu ve všech podobách a tady mě to oslovilo tam, kde mělo.

V knize mám ráda, když mohu nahlédnout i z jiného úhlu,většinou právě z toho mužského. A zde se kloubí silný příběh vyprávěný hlavním hrdinou.

Pro mě asi trochu zklamání. Recenze byly obrovské a já asi čekala něco trochu jiného. Co musím vyzvednout je myšlenka této knihy. Ta je opravdu dokonalá, originální a krásně popsána. Nic méně styl autorova psaní mě moc neoslovil a příběh mi přišel zbytečně Zdlouhavý. To je ale můj názor a za přečtení kniha už kvůli poselství, které nese rozhodně stojí.

Má novodobá oblíbená autorka,která si našla místo i v mé malé knihovničce. Tato kniha přinesla opět něco nového. Určitě by se tam našlo nějaké ale, ovšem to můžeme hledat v každé knize. Za mě silný příběh.

Miluji styl psaní této autorky. Asi by mohla psát o čemkoli a já bych jí to prostě věřila. Za mě 4,5 hvězdy pro celou sérii.

Chtěla jsem vědět, o čem bude pokračování, ale kéž bych to neudělala. Jak jsem byla z prvního dílu i přes jeho závažnost tématem nadšená, z tohoto jsem byla pouze v těžké depresi. Do teď vlastně nevím, proč toto pokračování. První díl obsahuje vše, co bylo potřeba.