alnovka82

Na tuhle knihu jsem moc těšila, ale byla jsem z ní dost zklamaná.
Příběh pro mě byl nudný, čekala jsem romantiku a vtip, ale nic z toho jsem v něm nenacházela, jen stále se komplikující mezilidské vztahy a nudné prostředí.
Charlie mi byl moc sympatický, ale Nora mi hrozně vadila.
Za mě 2,5* a vím, že k této knize už se víckrát nevrátím.

Blakea miluju už ze série Him, je boží, takový přerostlý dítě. Jess mě často štvala, ale spolu byli úžasní. Kniha je vtipná a má spád. Příběh je vyprávěn z pohledu obou a obzvlášt Blakeovi kapitoliy jsem si fakt užila. Už jen jeho ,,Žíši" mi navždy utkvělo.
Jen bych brala, kdyby kniha byla o kousek delší. Jejich příběh jsem četla už několikrát a určitě se k němu ještě mockrát vrátím.

Ze zkušenosti se seriemi, nemám druhé díly ráda - přijde mi, že se jimi autoři jen snaží natáhnout příběh , než přijde třetí díl a velké vyvrcholení děje. A ani tato série není výjimkou, i když Elsu a Aidena miluju.
Kniha si udržuje čtivost i napětí, ale není to ono. Na konci opět velké překvapení (i když tentokrát jsem to tak nějak čekala, závěr mě nepřekvapil), aby Vás to nutilo sáhnout po dalším díle.
Přesto dávám 4* , protože jak už jsem řekla - prostě je miluju.

I já se přikláním k tomu, že tenhle díl byl zbytečný.
Části z minulosti mě bavily moc, současnost oproti tomu vůbec. A zápletka v závěru? To bylo tak křečovitý, až mi to přišlo trapný.
Ale bod k dobru byl závěr - ač přeslazený, tak jsem se u toho culila, jak měsíček na hnůj.
Za mě 3,5 *

Po prvním díle jsem říkala, že to byl nářez, ale toto...to byla doslova smršť emocí a první půlka byla i hodně akční. Druhá část se trochu vleče, ale stejně jsem knihu nedala z ruky.
A závěr...super. Za mě by už třetí díl nebyl třeba. Tenhle konec byl perfektní.

Když jsem knihu brala do ruky tak jsem si ani nečetla anotaci, tudíž jsem vůbec nevěděla, co čekat. A byl to celkem nářez.
Cecilie byla naivka, ale měla jsem ji ráda. A Sean a Dominik...no, neseděl mi ani jeden. Takže jsem byla ráda, že druhý díl slibuje i další možnosti.

Tahle kniha pro mě byla velkým příjemným překvapením.
Teo byl chvílemi tunťa, ale velký sympaťák a Erik... pan tajemný.
Byla to nálož emocí a romantiky, přesně jak mám ráda. Takže za mě 5/5 * a časem se těším na druhý díl.

Další skvělá kniha. Čtivá, vtipná a úžasná - já prostě autorčin styl miluju.
Elsie byla praštěná, často dost nevyyrovnaná, ale hrozně sympatická. A Jack, toho člověk musí milovat od začátku.
Za mě 4,5 * (protože Hypotéza lásky, je prostě pořád o fous lepší).

Tuto knihu četl můj syn jako povinnou četbu do školy a mě se hodila do výzvy, takže jsme se dali do čtení společně. A zatímco mého patnáctiletého puberťáka to vůbec nebavilo, tak já si čtení užila. Postavu tatínka jsem v mnoha ohledech obdivovala i litovala. Čtení této knihy nepovažuji za ztracený čas (narozdíl od syna), právě naopak. Příběh byl hodně silný a smutný.

Moc mě nebaví knihy, kde vlastní případ ustupuje na pozadí a tady to přesně tak bylo. Nudilo mě zdlouhavě číst o australských kmenech, zvycích a legendách- byť to bylo dobře podané, tak pokud si toto chci přečíst, nevybírám si thriller. Dlouhé byly i pohledy do Harryho minulosti, ale chápu že pro celkový pohled byly důležité. Samotný případ byl zajímavý, akorát mi přišlo přitažené za vlasy, jakým stylem se rozhodli, že jim tam řádí sériový vrah.
Po nudném začátku se příběh rozběhl, než mě ale stihlo napadnout, že to přeci jenom bude dobrá kniha, tak přišel opět útlum, dlouhé kapitoly o tom, jak Harry opět propadá alkoholu a opět nuda.
Závěr byl svižný a temný a můj celkový dojem z knihy dost vylepšil.
Tohle byla má první autorova kniha, určitě si od něj ještě něco přečtu, ale už jsem četla zdařilejší díla.

(SPOILER) Nemůžu se rozhodnout, jak hodnotit. Knihu jsem přečetla jedním dechem za necelé dva dny, nemohla jsem se odtrhnout a ani se neodvažovala odhadnout, jak to dopadne. Podobné knihy mám ráda, ale tady byl král opravdu antihrdina. Kniha je plná sexuálních scén, ale vadilo mi, že krom asi dvou se vždy jedná o znásilnění. Prostě jsem si nedokázala představit, že s takovým člověkem by Sigrid mohlo čekat ,,šťastně až do smrti ".
Příběh stojí za přečtení, ale určitě není pro citlivější povahy. Takže pokud se chystáte číst, je třeba s tím počítat.
Dávám 4* za čtivost a netradiční námět.

Já půjdu trochu proti proudu, ale pro mě byla tato kniha jenom průměrná. Asi díky anotaci a nadšeným hodnocením zde, jsem očekávala něco víc a bohužel se dostavilo zklamání. Za mě neurazí, ani moc nenadchne, ale jako odpočinkové čtení na jeden dva večery, je fajn.

Super. Miluju serii o Aidnovi a tahle mě nadchla stejně. Možná i o kousek víc, právě proto, že má pouze dva díly a příběh není křečovitě natahovaný. Dávám plný počet hvězd.

Moc milý romantický příběh. Ale při srovnání s Hypotézou lásky i já patřím do fanklubu Hypotézy. Přesto dávám 4/5 *.

Na tuhle knihu jsem se chystala hodně dlouho, ale asi tak úplně nejsem cílovka.
Při čtení to bylo jak na houpačce, začátek mě vůbec nebavil, pak jsem chvíli žrala každou stránku, pak zas útlum. Ale poslední třetina mi to vynahradila.
Moc jsem se nedokázala ztotožnit s hlavními postavami. Feyre byla chvílemi naivní a zabedněná, až to bolelo a Tamlin...ani teď nevím, co si o něm myslet.
Naopak vedlejší postavy jsem si oblíbila fakt hodně - Luciana a Rhysanda, ale i méně výrazné postavy jako Alis nebo Nesta byly úžasné.
Do dalších dílů, se zatím pouštět asi nebudu, možná někdy v budoucnu. Ale kniha byla rozhodně zpestřením a dávám 4*.

(SPOILER) Po dočtení mám rozporuplné pocity.
První polovina knihy se mi strašně líbila, bylo tam vše, co od podobného příběhu chci - napětí, tajemno, jiskření...
Ale druhá půlka, tam mě to nadšení přešlo. Kapitoly z jeho minulosti mi nevadily, pro pochopení byly nutné, jen to bylo zbytečně rozvleklé a až moc podrobné. A kapitoly ze současnosti? Těch cca 10 kapitol než přijde velký třesk a pochopíte, co se děje, mi přišlo úplně zbytečných. Kdyby kniha byla o kus kratší, tak by jí to prospělo.
Lilly byla neskutečně naivní a chovala se dost rozporuplně. Romantička tělem i duší, která touží po lásce a má jen minimální zkušenosti s chlapama a nemá problém jet za chlapem, kterého nikdy neviděla a neuvidí, s tím že se s ním má hned vyspat a nemá problém s tím, že ze stejného důvodu za ním jedou ještě dvě další kandidátky? A situace s Emilly? Ne!
A Behemoth? S ním jsem měla ještě větší problém a ani rozuzlení v samém závěru knihy mě nepřimělo k němu cítít sympatie, asi spíš naopak. Od chvíle, kdy mi začalo být jasné, kam to spěje, jsem toužila po jiném konci.
Celkově ale knihu hodnotím, jako dost povedenou, druhá půlka se mi četla hůř, ale i tak jsem ji zhltla. A neposlední v řadě musím vyzdvihnout překrásnou obálku.

Na tento příběh jsem se těšila, ale se čtením čekala, až bude dostupný i druhý díl, protože jako mnozí nesnáším čekání, když je otevřený konec.
Měla jsem velká očekávání a ta pro mě autorka zcela naplnila. Překvapuje mě celkem nízké hodnocení, za mě to (v rámci žánru) bylo super. Naopak - tento díl se mi líbil o mnoho víc než druhý - byl svižný, nabitý dějem a napětím, proto dávám 4,5 *.

Při prologu jsem si říkala, jestli vůbec budu ve čtení pokračovat. Ale poměrně brzy se situace vyjasní a záhy příběh sklouzne v těžkou love story.
Z bad boye se stane zamilovanej moula. A Lana, která byla v prvním díle celkem chytrá a důvtipná, je umanutá a slepá.
Nebýt zápletky s Eliem, Anthonym a vyděračskými dopisy, tak se tam toho moc nedělo.
Oba díly dohromady, ale hodnotím jako povedené dílo. Bylo to čtivé a napínavé a moc mě to bavilo. Stala jsem se Jeffovou faninkou a s napětím čekala, jestli z něj bude záporák nebo ne.
První díl byl za mě lepší, za tento dávám 4*. Pokračování si určitě přečtu. A ještě nutno pochválit obálky obou dílů - jsou naprosto úžasné.

První díl mě nadchnul víc, ale i tak to bylo čtivé a vtipné. První půlka mě bavila hodně, ve chvíli kdy se vrátili do domovské jeskyně, už jsem tak nadšená nebyla.
Raahosh byl zlato, mnohdy mi ho bylo líto a měl to s ní fakt těžký. Liz mě v prvním díle bavila, ale tady mě dost štvala.
Takže za mě 4* a těším se na Kiru.