Always a reader Always a reader komentáře u knih

Jeho zákusek Jeho zákusek Penelope Bloom

Musím říct ze tento díl byl už i na mě moc, příliš přehnaný. Především tedy závěr.

03.04.2022 2 z 5

Její třešničky Její třešničky Penelope Bloom

Začátek byl dost vtipný. Jinak o této knize platí to co o první - jednoduchá, ale čtivá.

23.03.2022 4 z 5

Jeho banán Jeho banán Penelope Bloom

Člověk si od toho nesmí slibovat nic víc, než jak to vypadá. Přesně jak již bylo napsáno, předvídatelná, ale čtivá. Oddychovka mezi náročnými knížkami či v náročné životní situaci.

07.03.2022 4 z 5

Letní sázka Letní sázka Emily Henry

Rychle jsem se začetla a knížka mě moc bavila, ke konci už trochu méně, ale opět, jako oddechové čtení to sedlo.

06.10.2021 4 z 5

Pláž v Chorvatsku Pláž v Chorvatsku Julie Caplin

Jednoduchá romantika, na druhou stranu, to je přesně to co má kniha nabízet. Příjemné čtení na pláži.. tématicky v Chorvatsku.

10.09.2021 4 z 5

Cizinka Cizinka Diana Gabaldon

Asi nejsem tak náročný čtenář, ale knížka se mi líbila a řekla bych, že pro takové letní lehké čtení nezklame. Myslím že u takového žánru se musí s jistým klišé počítat.
Přestože je kniha celkem obsáhlá, nenudila mě. Naopak bych i uvítala některé lehce naznačené situace popsat podrobněji.

22.06.2021 5 z 5

Mlčící pacientka Mlčící pacientka Alex Michaelides

Měla jsem během čtení delší rozestupy, ale tak od poloviny knihy jsem se začetla a během pár dnů dočetla. Čekalo mě skutečně nečekané odhalení. Takové zakončení by mě nenapadlo.

13.06.2021 4 z 5

V šedých tónech V šedých tónech Ruta Sepetys

Velmi čtivá.

07.03.2021 5 z 5

Daňové zákony 2021 Daňové zákony 2021 Hana Marková

Ve srovnání se zákony, které jsem měla předešlý rok, se mi zpracování líbí více.

10.02.2021 5 z 5

Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Styl psaní na mě působil poněkud jednoduše ovšem i přes to byla kniha čtivá a jak už všichni psali, plná zvratů.

10.02.2021 4 z 5

Jak číst účetní výkazy - Základy českého účetnictví a výkaznictví Jak číst účetní výkazy - Základy českého účetnictví a výkaznictví Karel Šteker

Řekla bych, že je zde téměř vše poměrně jasně a jednoduše vysvětleno, včetně uvádění příkladů. Rozhodně mi to přijde velice přehledné, na rozdíl od některých jiných studijních knih. Za sebe můžu říci, že se mi z této knihy dobře učilo a určitě se k ní budu vracet abych si jisté věci připomněla.

24.01.2021 5 z 5

Sůl moře Sůl moře Ruta Sepetys

Krásná a čtivá, je dobré se dozvědět něco i o méně známých příbězích.

08.09.2020 5 z 5

Temné hlubiny Temné hlubiny Robert Bryndza

Autorův styl, příběh a postavy mě neskutečně baví.

05.03.2020 5 z 5

Všechny malé zázraky Všechny malé zázraky Jennifer Niven

Ze začátku mě to nějak zvlášť nenadchlo, myslela jsem si, že je to prostě obyčejná kniha pro puberťáky. Což asi i je, ale po několika stránkách jsem se začetla a nemohla odtrhnout.. Možná mě na tom nejvíc zaujaly poznámky autorky a její vlastní zkušenosti. Každopádně je to pěkný příběh.

07.01.2020 5 z 5

Ostře sledované vlaky Ostře sledované vlaky Bohumil Hrabal

Pro mě velice humorná kniha co se týče oněch osobních problémů.

05.06.2019 4 z 5

Příhody malé čarodějky Příhody malé čarodějky Elzbieta Jarmolkiewicz

Jako dítěti se mi knížka moc líbila.

05.06.2019 5 z 5

Medvědí uspávanky Medvědí uspávanky Jana Štroblová

Pro děti velice krásná knížka.

05.06.2019 5 z 5

Slepá mapa Slepá mapa Alena Mornštajnová

Velice čtivá knížka, která mě neustále něčím překvapovala a šokovala. Včetně konce, který jsem také čekala úplně jiný. Hvězdičku strhávám jen proto, že mi trošku (obzvláště ze začátku) vadilo jak se bez varování mění vypravěč, chvíli mi trvalo si uvědomit kdo zrovna vypráví. Ale bylo skvělé prožít tolik příběhů a vidět věci z více úhlů.

30.05.2019 4 z 5

Romeo, Julie a tma Romeo, Julie a tma Jan Otčenášek

Začátek trošku nudnější, nicméně po prvních pár stránkách mě kniha začala velmi bavit.

18.09.2018 5 z 5

Na západní frontě klid Na západní frontě klid Erich Maria Remarque (p)

Ačkoli je kniha místama docela drastická a opravdu mi bylo špatně, strašně moc se mi líbila.

20.06.2018 5 z 5