amanek amanek komentáře u knih

Abája Abája Michel Rauch

Tohle by asi měla být povinná četba, aby už ženy konečně pochopily, že když je jednou tluče a zavírá, nezmění se, ale naopak to bude ještě horší.
Jak už zde bylo napsáno, několikrát mě hlavní hrdinka štvala, proč se proboha k němu vracela?? Nejvíce jsem litovala děti, ty prostě neměly na výběr. Co z nic asi vyroste, jak se jednou budou sami chovat ke své rodině? Snad mají dobrého psychologa, který je dá dohromady.

14.05.2017 5 z 5

Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Mě to fakt bavilo, vymyslet takové propojení postav, super. Postavy se mi nemotaly, bavilo mě to od začátku do konce!

08.04.2017 5 z 5

Tři přání Tři přání Liane Moriarty

Takové čtení o věcech, které se můžou stát každému. Mě se četlo hezky, ale konec mě zklamal, posledních 20 stránek jsem čekala, co se ještě stane a ono se nic nestalo. Sedmilhářky a Manželovo tajemství jsou nepochybně lepší. I tak 4 hvězdičky....

03.03.2017 4 z 5

Přízrak Přízrak Jo Nesbø

Bohužel jsem se znovu utvrdila v tom, že jsem měla serii číst postupně. Policii mám dávno přečtenou, tak tento díl nebyl až tak napínavý. Moje chyba...

02.01.2017 4 z 5

Tady byla Britt-Marie Tady byla Britt-Marie Fredrik Backman

Zvláštní, ale pěkná....

21.10.2016 4 z 5

Sněhulák Sněhulák Jo Nesbø

Tak já především vážně lituju, že nečtu díly postupně. Mám za sebou mimo jiné, Levharta a Policii, které mě bavili víc než Sněhulák. Sněhulák nebyl špatnej, ale spoustu věcí jsem prokoukla, už to Nesbovi tolik nebaštim. Ale čtení příjemné.

02.07.2016 4 z 5

Na co Alice zapomněla Na co Alice zapomněla Liane Moriarty

Příjemná oddechovka. Učitě by tato zkušenost mnoha lidem prospěla, včetně mně.

13.05.2016 4 z 5

Tisíce planoucích sluncí Tisíce planoucích sluncí Khaled Hosseini

Krutý příběh, když si člověk představí, že to tam opravdu tak chodí... nevim, kde je na světě nějaká spravedlnost, proč musí někdo zažít tolik utrpení... Krásná kniha. Za mě 5 hvězdiček.

01.05.2016 5 z 5

Sudetský dům II: Podzim 1947 - květen 1950 Sudetský dům II: Podzim 1947 - květen 1950 Štěpán Javůrek

Souhlasím s předchozími komentáři, první díl byl o něco lepší.
Ale pokračování si určitě přečtu.

18.10.2023 4 z 5

Kocour z Montmartru Kocour z Montmartru Michaela Klevisová

Opět krásné kočičí příběhy. Nejvíce se mi líbila Jiná liga.

09.08.2023 5 z 5

Dcery dvouhlavého draka: Příběh „ženy pro útěchu“ Dcery dvouhlavého draka: Příběh „ženy pro útěchu“ William Andrews

Přečtěno jedním dechem.
Ale děsí mě, kolika hrůz jsou lidé schopní.

05.04.2022 5 z 5

Pán hor 2 Pán hor 2 Hana Marie Körnerová (p)

Příjemné romantické oddechové čtení.

15.03.2022 5 z 5

Vlaštovka v bublině Vlaštovka v bublině Markéta Lukášková

Příjemné čtení, trochou rychlý konec, ale doporučuji.

01.03.2022 5 z 5

Venuše Venuše Jitka Ludvíková

Napínavá detektivka. Vrah mě nenapadl.

18.01.2022 5 z 5

Rosemary má děťátko / Stepfordské paničky Rosemary má děťátko / Stepfordské paničky Ira Levin

Ležím doma s Covidem a tak mě bolí hlava, že ani není nálada na čtení. Tohle tedy byla moje první audiokniha a působila na mě poněkud depresivně. Ale určitě zajímavé čtení.

04.12.2020 4 z 5

Ztracená v Galábii Ztracená v Galábii Marie Formáčková

Vůbec se hlavní hrdince nedivím, že už nemá chuť pomáhat dalším ženám. Některé jsou prostě nepoučitelné!

10.09.2020 5 z 5

Teď mlč Teď mlč Emily Elgar

I když jsem od začátku tušila, jak to bylo, knížka se mi četla dobře. Nejvíce mě bavil pohled Franka, moc jsem mu přála uzdravení.
Jen jsem čekala šťastnější konec.

28.08.2020 5 z 5

Veselí Veselí Radka Třeštíková

Taková příjemná oddechovka. Já ji právě dočetla v nemocnici a sem je ideální.

05.01.2019 5 z 5

Bazar zlých snů Bazar zlých snů Stephen King

Některé příběhy super, některé horší. Mě se líbila Mile 81, Ur, Pod psa, Nekrology...

17.08.2018 4 z 5

Černooké Zuzany Černooké Zuzany Julia Heaberlin

Bohužel se mi četla velmi špatně, zajímavé téma, ale styl psaní mi vůbec nesedl. Musela jsem se hodně soustředit, abych vůbec věděla co čtu.

12.12.2017 1 z 5