Amneris Amneris komentáře u knih

Nechci rajskou, chci lásku Nechci rajskou, chci lásku Jana Bryndová

Kniha na jeden večer, četlo se dobře. Příběhy o milostných vztazích, kdy všichni chtějí a hledají lásku.

28.04.2022 3 z 5

Lásky z internetu Lásky z internetu Jaroslav Čejka

Povídky byly zajímavé, internet je dobrý sluha, ale špatný pán.

Máslo na hlavě Máslo na hlavě Jana Bryndová

Velmi příjemná pohodová kniha o životě mladé ženy, která by se ráda usadila. Četla jsem před 10 lety.

28.04.2022 3 z 5

Hraběnka Hraběnka Zuzana Francková

Tak tato kniha mě hodně bavila. Příběh dívky, která se stala hraběnkou a popisuje prakticky půl století českých dějin z pohledu vlastního života. Rozhodně povedená kniha od autorky.

Valčík pro nás dva Valčík pro nás dva Helena Longinová

Kniha byla hodně zvláštní, čekala jsem něco jiného.

28.04.2022 1 z 5

Hra o Milana Hra o Milana Petra Lázničková

Kniha byla dobře napsaná, moc se mi líbila.

28.04.2022 5 z 5

Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách Allan Pease

Velmi humorná kniha, která ukazuje odlišnost mezi muži a ženami. Četli jsme s manželem a hodně jsme se pobavili a zjistili jsme, že se v hodně věcech poznáváme :-)

Každá láska něco stojí Každá láska něco stojí Věra Řeháčková

Paní Řeháčková dokáže velmi poutavě psát příběhy o dívkách či ženách, které si prožívají ne zrovna idylické vztahy, ať už v rodině nebo v partnerství.

Zlatí úhoři Zlatí úhoři Ota Pavel

Knihy od Oty Pavla mám moc ráda, dokáže velmi poutavě popsat přírodu i příběhy lidí. V knize se vrací do svého dětství, které trávil převážně u řeky Berounky společně s rodiči a dvěma bratry. Všichni mužští členové milovaní rybaření, o čemž píše i v této knize. Úžasný je i stejnojmenný film v hlavní roli s Vladimírem Menšíkem v režii geniálního Karla Kachyni :-)

Pravá láska Pravá láska Barbora Hrůzová

Kniha se mi moc líbila, taková milá čtivá detektivka se zajímavým motivem.

Abeceda společenského chování Abeceda společenského chování Vladimír Smejkal

Kniha je rozdělena do 13 kapitol, ve kterých se seznamujeme s chováním v rodině, v práci, v hromadné dopravě, na společenských událostech a podobně. Navíc jsou jednotlivé kapitoly vtipně doplněny ilustracemi pana Vladimíra Jiránka (autor Králíků z klobouku).

28.04.2022 4 z 5

Diskrétní průvodce - Co možná nevíte o společenském chování Diskrétní průvodce - Co možná nevíte o společenském chování Magda Vášáryová

Průvodce společenským chování z pohledu paní Magdy Vašáryové. Vzhledem k tomu, že dlouhá léta působila jako velvyslankyně v Rakousku, tak měla základy společenského chování v malíku a díky knize se jim může naučit každý :-)

Hra na lásku Hra na lásku Zuzana Francková

Knihy od paní Francové mě moc baví, vždycky dokáže najít zajímavé téma, které čtenáře vtáhne do děje.

Láska pro začátečníky Láska pro začátečníky Nava Semel

Příběhy byly moc pěkné, četla jsem v pubertě :-)

Jak jsme poslouchali noc Jak jsme poslouchali noc Stanislav Rudolf

První díl jsem nečetla, ale toto pokračování se mi líbilo.

Knížka pro zamilované holky Knížka pro zamilované holky Stanislav Rudolf

Kniha byla moc pěkná, četla jsem jako náctiletá.

Dvě podoby lásky Dvě podoby lásky Melánie Lánská

Jediná kniha, kterou jsem od autorky četla. Bylo to milé dívčí čtení, ale mám raději jiné autory románů pro dívky.

Klíč k určování kluků Klíč k určování kluků Kathryn Lamb

Kniha byla vtipná, četla jsem jako náctiletá.

365 dnů zamilované holky 365 dnů zamilované holky Stanislav Rudolf

Knížky od pana Rudolfa jsou moc milé, vždy pohladí po duši :-)

Kalendář pro zamilované holky Kalendář pro zamilované holky Stanislav Rudolf

Pěkná kniha pro mladé dívky, knížky od pana Rudolfa jsem jako náctiletá četla hodně často :-)