Áňa 998 komentáře u knih
Mona Kasten je skvělá autorka, ale tady se moc nepředvedla. Tenhle díl z celé série vnímám jako nejslabší. Hrozně mě štvala hlavní hrdinka, nelogické chování většiny postav a trochu uspěchaný závěr...
Rozhodně zajímavý začátek série. Od ověřeného zdroje vím, že dalšími díly se bude jen zlepšovat! :-) Ale zpátky k prvnímu dílu. Autorka své čtenáře háže rovnou do příběhu, takže si hezky zaplavete. Sem tam jsem měla otázku, něco jsem nepochopila... Ale myslím, že odpovědi se dozvím dál :-) Super čtení!
Tak tohle opravdu ne :-D Nejenže je hlavní hrdinka totální trubka, děj je plochý... bez překvapení... Série Prokurátor se mi líbila víc.
Autorka je prostě jednička. I přes pomalejší začátek musím dát pět hvězd, protože tohle mělo všechno. Dobrou zápletku, poučení, lásku... A konec mě dostal! :-)
Krásné zpracování, díky formě scénáře se kniha četla rychle :-) Ještě musím kouknout na film, ale už jen z knihy jsem zvědavá, co nás dál ve Fantastickém světě čeká :-)
Skvělé čtení, jen trochu hodně detailní popisy .. takže nic pro slabé povahy! :-)
Konečně jsem si od autora něco přečetla, a s čím lepším začít, než s jeho prvotinou? Po dočtení jsem si říkala, proč jsem čekala tak dlouho? To byla jízda!
Na třetí díl jsem se moc těšila, a teď po dočtení mám ještě větší chuť si to celé přečíst znovu, pěkně po sobě. Při prolistování jsem si říkala, že to vypadá na pořádný guláš, časové osy se míchají... ale všechno to tak krásně zapadlo do sebe! Perfektní finále.
Julie Caplin patří mezi mé oblíbené autorky a tu romantiku prostě umí! I tahle kniha byla skvělá a navíc z krásného prostředí Skotska! Obdivuji, že i když je to devátý (už?!) této série, tak se pořád neopakuje, pořád umí překvapit a pořád mě to strašně baví :-) Takže na adventní čas úplně ideální čtení :-)
Oproti normálu trošku slabší, ale přisuzuji to tomu, že většinu dílu zabral tenisový zápas, kde jsou hlavními hvězdami Soumrak a Stmívaní. Byla to ale sranda, kresba je krásná, takže se i tak těším na sedmý díl :-)
Miluju mytologii, konkrétně řeckou a severskou. Tahle kniha mi tedy neunikla a já jsem ráda, že jsem si ji díky spolupráci mohla přečíst. Jinak by mi asi její existence unikla. Super popisy, propojení, krásně se mi kniha četla :)
Četla jsem první díl Kavárny nových začátků a moc se mi líbil, proto jsem se těšila i na další knihu ze série. Na vánoční čtení ideální, jen bych uvítala o trochu více stran :-)
Celá kniha je napsána formou povídání mezi přáteli. Krásně se čte a obsahuje hluboké myšlenky, které mě donutily se zastavit a zamyslet se. Už mám doma i další knihu o Jane Goodall, která je rozhodně inspirující osobností.
Neskutečná kniha! Podílelo se na ní několik autorů, každý přispěl povídkou s nějakou fobií, z některých mi běhal mráz po zádech. Je skvělé vidět, že nám "roste" další generace domácích autorů, která se kamarádí s kvalitou :-)
Čtení ze života, řešení různých problémů, několik dějových linek... zajímavé čtení :-)
Velká písmena, útlá... během jednoho večera bylo hotovo. Téma je docela děsivé v kontextu dnešní doby, ale zároveň hodně čtivé
Dlouho jsem se ke knize odhodlávala, ale nakonec jsem se do ní pustila a za dva dny jsem měla přečteno. Krásné zmapování jednoho lidského života člověka, se kterým se osud opravdu nemazal. Jedna z nejhezčích knih letošního roku, bezkonkurenčně ;)
Pomalý začátek mi dal hodně zabrat a já knihu několikrát odložila. Nakonec jsem se ale kousla a dočetla až do konce, a nebylo to špatné čtení :-)
Milá kniha na léto, plná romantiky. Jen mi tam něco malinko chybělo, možná trochu pozvolnější přibližování hlavních postav? Každopádně, účel splnila, odpočinula jsem si :-)
Moc jsem se na šestý díl těšila, ale trochu mě vyděsil rozsah knihy. 648, to není úplně málo. Prvních cca 150 stran bylo trochu obtížných na dočtení, především kvůli hlavní hrdince. Pak se ale děj rozjel, a zůstal parádně čtivý až do samotného konce. Jsem zvědavá, co nám další díl přinese!