Áňa 998 Áňa 998 komentáře u knih

Deadpool vs. Sabretooth Deadpool vs. Sabretooth Gerry Duggan

Trochu slabší než předchozí díl, ale i tak Deadpool u mě za jedna! Srší humorem, tak pověstným pro svou osobu, a geniální bojovou akcí!

23.12.2020 4 z 5

Než jsme se odcizili Než jsme se odcizili Renée Carlino

Od téhle knížky jsem nic nečekala, a proto jsem byla příjemně překvapená, jak moc mi tahle romantika sedla!

Thanos vítězí Thanos vítězí Donny Cates

Krásný komiks, nádherné ilustrace, děj se nevleče. Trochu mě překvapila přítomnost některých postav, ale dohromady opravdu povedený třetí díl!

Případ pohřešovaného markýze Případ pohřešovaného markýze Nancy Springer

Enolu jsem si přečetla kvůli filmu, který před nedávnem vyšel na Netflixu, a moc se mi líbil... Knížka oproti tomu byla nuda...

23.12.2020 2 z 5

Mlha nad Shadow Sands Mlha nad Shadow Sands Robert Bryndza

Další knížka Roberta Bryndzy, které jsem se nemohla dočkat, a ani tentokrát nezklamala... Jsem zvědavá čeho se dočkáme příště!

Láska ve světě lichých ponožek Láska ve světě lichých ponožek Marie Vareille

Myslela jsem si, že když jsem knihu rozečítala, že mám před sebou další klišoidní romantický příběh. Postupně ale děj dostával spád, a konec mě zastihl naprosto nepřipravenou. Krásná Sedmiláska!

Ateliér špičatých klobouků 2 Ateliér špičatých klobouků 2 Kamome Širahama

Hrozně jsem se na druhý díl mangy těšila! Jednička byla nabouchaná informacemi, a byla opravdu hodně seznamovací. Ale druhý díl byl už poklidnější. Krásné a roztomilé ilustrace!

23.12.2020 4 z 5

Strážci ve válce Strážci ve válce Brian Michael Bendis

Za mě zatím nejlepší díl z celé série. Od první strany, se mi zdálo, že je tým strážců trochu upozaděný do pozadí. Ale díky tomu vynikly další postavy a děj měl spád!

Stíny mezi námi Stíny mezi námi Martin Rousek

Ráno jsem si ke knize sedla, a během několika hodin jsem jí přečetla. Absolutně nebylo možné se odtrhnout! Neskutečná knížka plná akce, napětí s prvky hororu. Skvěle napsaná!

23.05.2020 5 z 5

Mamince se budeš líbit Mamince se budeš líbit Jaroslav Konvička

Musím říct, že jsem příjemně překvapená. Poslední dobou dávám opět českým autorům šanci, a přesně pro takové knihy jako je tato, je to správné rozhodnutí. Čtivá, místy komická, ale hlavně s parádním závěrem! :-)

07.04.2020 5 z 5

Kdysi dávno v budoucnu (35 povídek) Kdysi dávno v budoucnu (35 povídek) Jaroslav Konvička

Neskutečně krásná kniha, která mě dostávala každou svou stranou. Za každým příběhem je vidět tok myšlenek, všechno má hlavu a patu. Doporučuji si s ní sednout někam do ticha, nepospíchat a v klidu číst, promýšlet hlavní myšlenky.
Navíc, kniha je doplněna překrásnými ilustracemi, nad kterými jsem se pozastavovala! :-)

28.03.2020 5 z 5

Lobotomík Lobotomík Pavel Bušta

Ze začátku jsem se malinko ztrácela, ale jakmile jsem pochopila, nevěřila jsem. Neskutečná kniha.

Batman: Zatracení Batman: Zatracení Brian Azzarello

Komiks mě dostal svým zpracováním. Dějově jsem malinko tápala, ale musím říci, že se mi kniha moc líbila :-)

Jack Wolfgang Jack Wolfgang Stephen Desberg

Jeden z nejlepších komiksů, jaký jsem četla. Nádherné provedení a akční příběh :-)

Užvaněný milionář Užvaněný milionář Gerry Duggan

Ze začátku jsem se malinko ztrácela, ale poté jsem se do děje dostala a bavila se. Super :-)

Čarodějova nevěsta 2 Čarodějova nevěsta 2 Kore Yamazaki

Lepší než první díl. Rozhodně doporučuji, sama se moc těším na další díly :-)

Čarodějova nevěsta 1 Čarodějova nevěsta 1 Kore Yamazaki

Čarodějova nevěsta je mangou, na kterou jsem se neskutečně těšila. A právem, manga je to skvělá. Už teď se těším na další díly.

Prokleté oči Prokleté oči Kateřina Maruchničová

Čtivá jednohubka na večer :-)

03.03.2020 4 z 5

Valard & vejce na draka Valard & vejce na draka Jan Marvel Horn (p)

Super fantasy od českého autora, která mě velmi mile překvapila. Humor mi sedl, kniha měla spád... zasloužených pět hvězd :-)

Odměna z pekla Odměna z pekla Joe R. Lansdale

Kniha s neskutečnými přirovnáními. Akční, vtipná a plná dobrých, i méně dobrých hlášek.