Anahk1

Jo tak to teda opět byla jízda.. velmi čtivé, pro mě nepředvídatelné, napínavé a jak už to u pana Cartera bývá lehce zvrácené.. :) .. nicméně i pachatel může získat mé "sympatie" ..

Ach jo.. zase 5*.. prostě skvělé a ten hlas pana Šťastného, super výkon!!! Děkuji:)

Dokonalé!! Stejně jako všechny předchozí díly.. doporučuji!!

Na tuto knihu jsem narazila ve skupině knihomolů na fb a teda velké díky za tip. Mohu jen doporučit.. kniha se krásně četla a rozhodně budu pokračovat :) ...

Všichni ti co bojovali za naší vlast a svobodu mají můj neskonalý obdiv i za tak vysokou cenu, kterou musel český národ zaplatit za operaci Andropoid. Skvěle napsaná knížka, ikdyž s jasným koncem, ale to jí na "kráse"neubralo.. doporučuji, stojí za přečtení .. !!!

Za mě je pět hvězdiček málo.. velmi silné čtení.. další příběh z hrůzostrašné doby, co se mi vryl pod kůži...

A mně se to taky líbilo.. čtivá, vtipná, smutná víkendovka ze života.. :) ikdyž vulgarismy a šišlání Kiki mi taky trochu vadilo, ale nemůže být vše stoprocentní .. :)

Ahhha... tak za mě teda napínavá jízda.. velmi čtivé, měla jsem tip na vraha a celou dobu jsem si lámala hlavu, jak by to provedl a ejhle úplně jednoduše.. :-) .. konec velké překvapení!!! Doporučuji..

No co říct.. souhlasím s komentářem LucieT.. nelituji přečtení, ale též jsem z knihy v rozpacích.

Wow ... zase paráda, takže 5 ☆ to jistí.. čtivé, napínavé, drsné, zvrácené,
morbidní ... jako celek perfektní, stejně tak, jako všechny ostatní příběhy Huntera a Garcii..

Uff!! Přijde mi to až neuvěřitelné a nepředstavitelné.. nechápu kde Josef a jemu podobní brali tu sílu, chuť, bojovnost, oddanost.. velké díky a obrovský obdiv, který patří i paní Bryksové.. zároveň moc pěkně načteno panem Davidem Novotným.. Děkuji a doporučuji!!!

Úplně souhlasím s komentářem tami1 .. Lépe bych to nenapsala. Kniha se četla sama..

Moje první od Karin a mohu jen doporučit.. velmi čtivé, moc se mi kniha líbila..

Za mě zase dokonalé ve všech směrech .. celá série je perfektní, doufám, že bude pan Carter pokračovat v této krasojízdě a dočkáme se dalšího případu pro detektiva Huntera a Garsiu..

Noo slušná jízda.. ostatně, jako všechny Robertovi knížky. Po pěti stránkách jsem mu odpustila, že (doufám) na čas Eriku odložil a nahradil jí Kate. Za mě opravdu povedené , čtivé, nešlo odložit.. v podstatě závidím všem, co mají tento zážitek před sebou :) :) ..

Nelehké čtení, které opravdu stálo za to.. střídání spíše negativních emocí.. slzy tekly.. hodně těžko na duši.. ale velké díky za tuto knihu, doporučuji ji dalším a dalším čtenářům.. někdy mám pocit, že někteří zapomněli, ale doufám, že je to jen špatný pocit..

Musím souhlasit, že Harry je velký klikař:-) .. ale vůbec to neubírá na kouzlu a kráse příběhu, ba naopak v dnešní době..!!! Poslouchala jsem, jako audioknihu, kterou skvěle nečetl pan Otakar Brousek a byl to velký zážitek!!! Určitě budu v Harryho příběhu pokračovat.