andrejci komentáře u knih
Druhý díl opět nezklamal. Převyprávění bylo zajímavé a líbí se mi jak to tam všechno začíná hezky zapadat. Scarlet mě povahově mile překvapila a byla jsem za ní ráda. S Vlkem mi to chvilku trvalo ale nakonec nebyl úplně nejhorší.
Tohle bylo jedno z nejlepších převyprávění Popelek jaké jsem kdy četla. Styl psaní autorky mi skvěle vyhovuje. Svět do kterého děj zasadila se mi hodně líbí. Hodně se těším na další díl.
Hraničářův učeň je klasika. Rada jsme se k němu vrátila. Flanagan píše úžasně takže mě každý díl baví. Problém je že už napsal tolik knížek že se některé věci už opakují. U tohohle dílů bych možná jenom vytkla to že tam nebyl Will a Halt. Celou dobu jsem se na ně těšila. Jinak se mi líbilo že tam byly Volavky.
Páni. Tenhle díl mě hodně bavil. Skvěle napsané, skvělý příběh. Úplně vás to pohltí. Je to napínavé a nečekané. Nevíte co se stane a nebo se to stane úplně jinak. Postavy jsem si oblíbila všechny. Samozřejmě mám své oblíbence, ale nikdo mi nevadí. Líbilo se mi, že to hned navazovalo na předchozí díl. Nebyl tam žádný skok třeba o týden a pod. Už aby tady byl poslední díl.
No páni. Prý že tohle se dá srovnávat s Maasovou a já jim nevěřila. No a potom jsem si přečetla druhý díl a musím jim dát za pravdu. Ten začátek měl oproti druhé části pomalejší rozjezd. A ta druhá cast!? No prostě super. Moc se těším na další díl ????. Bylo to prostě úžasné. Doufám že další díl vyjde do roka. Cardan je prostě božský!!!!!!!!!!!!!!
No bylo to rozhodně lepší než série Sníh nebo popel. Podle anotace jsem se na to netěšila. Řekla jsem si, že si nebudu kupovat a pokud to bude v knihovně tak si to možná půjčím. No a potom jsem to dostala na Vánoce a musela jsem si to přečíst. No a teď jsem za to ráda. Bylo to super. Zajímavý svět a ty byliny byly super. A ten konec? Super. Bylo to skvěle napínavé. Teď řeším kdy vyjde další díl. Kdo váhal stejně jako já kvůli anotaci nebo, že se mu předchozí série nelíbila tak doporučuji to zkusit za pokus nic nedáte.
Tohle mě hodně bavilo. Čekala jsem, že Kestrel bude bojovnice. I tak jsem byla mile překvapená. Bylo to takové tajemné a na rozdíl od jiných knížek to nebylo náročném v tom, že se tam hodně zbytečných věcí nepopisovalo. Těším se na další díl.
Na tento díl jsem se strašně těšila. I když jsem věděla co se stane dostalo mě to. Celý díl se v podstatě točil kolem spojenců a vztahu Aelin a Jeřába. Maasová to nachystala tak abychom si na konci sedli na zadek a mučivě čekaly na další díl. Návrat k některým postavám byl super. Například u Rolfa jsem byla překvapena. U Ansel jsem se jenom tiše smála a každopádně se těším na další díl. Líbilo se mi jak i ostatní postavy dostávají prostor. Manon je prostě super a těším se jak dopadne její setkání s čarodějnicemi. Další napínavý příběh u Elide. Strašně jsem se těšila až dostane trošku více prostoru. Na Doriana mám pořád stejný názor od prvního dílu. Ještě, že poslední díl vyjde brzy protože nevím co bych dělala kdybych musela čekat tak dlouho jako teď.
DOPORUČUJI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tuhle sérii začínám číst podruhé. Velká rekapitulace před velkým finále. Ale vraťme se ke knížce. Přečetla jsem ji doslova jedním dechem. Strašně ráda jsem se vrátila k původní trojici. Už vím proč jsme jsi tuhle sérii hned zamilovala. Hned se vrhnu na další díl. Maasová je prostě úžasná.
Nápad to je určitě dobrý, ale chtělo by to trochu jinak napsat. Celkem mi tam vadilo, že hodně věcí nebylo pořádně vysvětlených. Během čtení mi v hlavě vždycky běží ,,film'' ale tady mi to nešlo. Další díl si přečtu ale, nebudu se do něho tak hrnout.
Slyšela jsme na to špatně recenze a uvažoval jsme že si to nepřečtu. Kdybych ale nesla náhodou do knihovny a nenarazila tam na to asi by to tak i dopadlo. Příběh je zajímavý. Líbí se mi že část je podle skutečnosti a část je zase smyšlená. Postavy jsme si vyhledávala a byla jsme překvapena co se s nima stalo. Zároveň, ale nastává otázka jestli se bude autorka řídit úplně historií nebo ne. Na to jak jsem to nechtěla číst se za imám těšit na další díl.
Tak za mně to bylo zklamání. Na to jak se mi první díl líbil a rychle jsem ho přečetla tohle mi trvalo. Bylo to celé takové zamotané a ten konec jsem čekala víc zajímavý. Co ale musím přiznat autorka mě překvapila. A to doslova. Tohle jsem nečekala. Jako dalo se to přečíst, ale určitě po téhle knížce znovu nesáhnu.
Tak jsme si ze začátku říkala co je na tom tak úžasného. A asi po dvaceti stránkách jsme na to přišla. Zase jiný svět- bylo to něco nového a bylo to super. Představa, že svět řídí obří počítač je zajímavá a zároveň strašidelná. A stejně tak i to, že naši smrt mají v rukách úplně cizí lidé. Hodně se těším na další díl.
Nevím,který díl se mi líbil víc. Ta dvojka měla hodně převratů ,které mě dostaly.Zajímalo by mě jak to autorka psala protože pro mě to je neskutečně jak to na sebe všechno navazovalo. Postavu Kaze si prostě zamilujete.No všechny postavy si prostě zamilujete. Ten konec bych vůbec neměnila. Klidně bych dala i víc hvězdiček než 5.
Kniha se podle mě ze začátku trošku vlekla oproti paní půlnoci. Jinak když se to rozjelo tak to bylo super. Ten konec mě dohnal k slzám. Jinak Kitovi hlášky me dostaly. V jedné části jsem neměla pocit že jsem v 21. století ,ale v jiném. :) Vztah Juliána a Emmy bude ještě zajímavý. Jinak svět lovců stínu je prostě úžasný. Doporučuji přečíst.:):):)
Některým knížkám prostě nestačí dát jenom pět hvězdiček. Ani nevím co napsat-jsme prostě nadšená. Řekla bych že to je nejlepší díl z celé série. Setkání Feyr a Rhyse jsem si četla několikrát. U některých částí mi přejel mráz po zádech. A u jedné konkrétní částí jsme prostě brečela. Všichni víte jakou myslím;). Stoprocentně si celou sérii přečtu ještě jednou. Maasová je prostě úžasná.
Začátek byl pro ně hodně matoucí. Uvažovala jsme o tom že knížku odložim,ale potom se to rozjelo a já nemohla odtrhnout. Hodně zajímavý svět. Jinak to pro mě bylo takové odpočinkové čtení.
Nato že o knížce všichni říkají za je špatná a nelíbila se vám já s ní byla velmi spokojená. Očekávala jsem teda něco trošku jiného ale aspoň jsme byla příjemné překvapená.
Prvních asi 150 stránek jsem přemýšlela ,že to vzdám. Nebavilo mě to . Měla jsem pocit , že celý díl bude jenom o Simonovi. Ale potom se to rozjelo a já nemohla knížku odložit. Někdy jsem byla fakt překvapena. Ten konec=Super. Byla opravdu ráda ,že jsem tu knihu neodložila. Už se těším na další díl.:):):):)
Tak nějak nevím co k tomu napsat. Knížka byla boží. Hrozně se mi líbilo,že autorka popisuje příběh i z pohledu jiných postav. Konec byl super.