Andrejka91

Nejde hodnotit jinak, než plným počtem hvězd, protože tato série je moje srdcovka.
První dva díly byly sice dějově vydatnější a temnější, i tady se to rozjelo, ale spíš až ke konci.
Konec zase pěkně naladil na další díl a už se na něj moc těším.
Konec a epilog byl dojemný, rozhodně celá série stojí za přečtení.

Dívčí román? Říkala jsem si, to asi nebude úplně ono co ráda čtu, ale jsem velmi mile překvapená.
Jak to ta Colleen dělá, že její knihy jsou tak čtivé a napínavé, že hltáte každé slovo?
Byl to nádherný příběh ze života, trošku smutný ale reálný, ne žádná přeslazená pohádka.
Rozhodně doporučuji přečíst nejen dívkám ale i starším, stojí to za to.

Už několik minut mi vysí prsty nad klávesnicí a já nevím jak začít s hodnocením, protože kniha se mi tolik líbila, že ani nemám slov.
Přečteno jedním dechem, nešlo se od knihy odtrhnout. Miluju celou sérii a jsem ráda, že i v tomto díle vystupovala Payton s Dominikem.
Podle mě nemá autorka v tomto žánru konkurenci, takže kdo si chce zpestřit čtení něčím opravdu žhavým, tak tady nesáhnete vedle.
Jediné co bych mohla vytknout a co mi v knihách vadí a tady to nebylo jinak, je slovo pička, kunda nebo špinavá coura ale ráda to u této knihy přejdu, protože jinak to byla pecka.

Kniha se cetla dobře, ale něco mi tam chybělo, nedokážu říct co, ale nemělo to takový spád nebo náboj na jaký jsem zvyklá u série VIP, proto nemůžu dát plný počet hvězd.
Sam mě štvala, já bych se s ní už dávno nebavila :-)

Na tento příběh jsem se moc těšila, protože Blakea jsem si moc oblíbila už v minulé knize a rozhodně tento díl nezklamal. Jess k němu pasovala jak prdel na hrnec a byla taky skvělá. Určitě se k Elle Kennedy a jejím knihám jednou vrátím, protože patří mezi mé topky.

Poslední díl byl za mě malinko slabší než předchozí dva díly, ale i tak to bylo skvělé.
Mrzí mě že Hollis neměl svůj samostatný díl, ten by byl pravděpodobně nejvtipnější.
Doporučuji přečíst, celá série stoji za to.

Nejlepší díl ze všech.
Oproti předchozím tady byl děj nadupaný k prasknutí, méně erotických scén a takto mohly vypadat i předchozí díly a nemělo by to chybu.
Konec krásný, dalších dílů už by nebylo třeba.

Tolik stránek přečtených a stejně sme se nic nedozvěděli...
Jesse je tak tajemný, že vás to nutí číst a dál a dál a doufat, že se o něm konečně dozvíte víc.
Vztah Jesse a Avy je tak nechutně toxický, že si říkám kolik toho ta holka ještě snese.
Sexu bych ubrala, nepotřebuju ho číst na každé stránce, ale nic jiného se mezi nimi ani neděje, takže chápu, že autorka potřebovala něčím knihu zaplnit, tak proč ne sexem...
Je to pravdu pohádka pro dospělé, nereálné, na hlavu postavené.

Začalo to slibně, sice už od začátku tam bylo na mě dost erotických scén ale postupně se začal vztah Avy a Jesse měnit až v nechutně toxický.
Ona - naprosto slabá, nechala se jím slepě manipulovat, aniž by o něm cokoli věděla.
On - psychicky narušený člověk, stalker, manipulátor.
Za mě zbytečně dlouhé, konec mě začal bavit teprve až jsme odkryli kousek pravdy. Snad bude další díl dějově plnější.
Za mě to není první kniha autorky, četla jsem její novější knihy a ty jsou napsané mnohem líp.

Tento díl byl o trošku lepší než předchozí a to hlavně díky malé Lexi.
Oddechovka lepšího průměru.

Ve zkratce na mě moc zdlouhavé a zbytečně moc omáčky. 370 stran se řeší jedna věc...
Není to úplně tak veselá knížka na oddech.
Jedna z věcí co dokážu vyzdvihnout je peckovní ořízka.
Matoucí pro mě bylo střídání minulosti a přítomnosti v každé kapitole.

Kniha se mi líbila stejně jako první díl. Je to nenáročná oddechovka, děj je předvídatelný a nic nového ale když nechcete přemýšlet, tak je moc hezky napsané a určitě se těším na posledního bráchu.

Tento díl mě moc bavil, teda až na ten konec, ten se vůbec nepovedl. Celou knihu se těším na konec na celé rozuzlení a autorka to napíše na snad jen 2 stránky? Jsem naštvaná a zklamaná. Dám ještě šanci dalšímu dílu, třeba bude lepší.

Už od začátku jsem byla zklamaná, že kniha je úplně o někom jiném než předchozí díl. Prvních 150 stran jsem se do čtení tak musela nutit a vůbec mě to nebavilo, bylo to nudné.
Pak jsem se trochu začetla ale stále vůbec nechápu jak mohla 1. a 2. díl napsat jedna a ta samá autorka. Ke konci se začal děj obou knih prolínat a mihly se tam postavy z předchozího dílu. To bylo asi jediné co mě potěšilo.
Jinak zklamání. Bylo to nudné, suché, typicky anglické jako díla z minulého století z povinné četby.

Tento díl byl opět skvělý. Tohle je za mě nejlepší opravdu erotické čtení v současné době. Sexu je tam tolik, že je snad na každé stránce a kdo má tenhle žánr rád, tak tohle musíte přečíst.

Než se pustíte do čtení této knihy, doporučuji přečíst sérii Hříšníci na to navazující sérii Hříšníci : Nová generace a pak knihu Sparrow.
Důvodem je to, že postavy se v těchto všech knihách prolínají, tak abyste chápali souvislosti.
Huntera jsem moc za oblíbence neměla už v sérii Hříšníci: Nová generace. Protože to byk vždy mladý, sprostý a rozmazlený frajírek. V této knuze tomu nebylo jinak, ale jeho chování je úměrné jeho věku. Láska ho ale vyléčila, jak je v takových knihách zvykem.
Kniha Sparrow se mi moc líbila a tady teď máme dceru Sparrow jmenem Sailor, která byla šedá myška, ale ono to taky mělo své důvody, jak se dozvíme. Nakonec Sailor krásně prokoukla a nabyla sebevědomí po boku Huntera.
Byla to oddechovka, s troškou napětí a zápletkou a už se moc těším na příběh Cilliana, protože ten taky není zrovna moc velký sympaťák.

Moc se mi kniha líbila. Nebyla to jen oddechovka ale bylo to napínavé a akční, nechyběla pomalá romantika i nějaké peprnější čtení. Jako v doslovu autorka píše, tak prostředí Formule 1 tu ještě nebylo a hrdina, co není naprosto dokonalý se taky často nevidí.
Nemám co vytknout, skvělá kniha a velmi nadaná česká autorka.

Mě se to líbilo a připomínalo mi to sérii Vested interest od Melanie Moreland.
Četlo se to rychle, je to napsané skvěle, plný počet hvězd dát nemůžu, na to mi tam chyběla nějaká větší zápletka ale jako oddechové čtení mohu knihu doporučit.
Moc se těším na další díly.

Ještě snad v polovině knihy jsem si říkala, co je to za fantasmagorii, že se mi to nebude líbit a zase budu litovat ztraceného času. Na fantasy jsem začínala a dlouho ho nečetla, protože jsem si myslela, že jsem z toho "vyrostla", ale tato kniha mě uvedla v omyl.
Knihu jsem právě dočetla a nemám slov, jak mě příběh pohltil.
Moc mě bavila romantická linka Rotha a Layly a také to napětí a spousta akce.
Na konci jsem chtěla plakat jak to bylo smutné a nutně potřebuji další díl, protože takto to přece nemůže skončit.

Prvních 150 stran jsem nechápala tak vysoké hodnocení a říkala jsem si, že to nedočtu a to hlavně z toho důvodu, že nemám ráda knihy ze školního prostředí a navíc, když v každé erotické scéně čtu spojení "špinavá děvko" tak to je něco na mě.
Nicméně zvědavost mi nedala a četla jsem dál a kniha mě začala bavit. Školní prostředí se už nevyskytovalo a i erotické scény byly příjemnější.
Bavilo mě to díky temnému nádechu, dá se říct, až mafiánského prostředí. Bylo to napínavé a hltala jsem každou stránku. Alexe jsem úplně žrala, tento typ hlavních hrdinů v knihách zbožňuju.
Ale zase ten konec... Proč tam zase autorka musela cpát to odporné oslovení... Myslím si, že k sexu z lásky to prostě nepatří.
Těším se na další díl, ten snad bude v tomto ohledu lepší.