andy_nejedla komentáře u knih
Vtipné, čtivé. Přečetla jsem během jednoho dne a už se těším na další díl. Vyhovoval mi deníkový styl knihy.
(SPOILER) Přečteno během jednoho dne, nemohla jsem se od knihy odtrhnout. Je šílené, že to jsou svědectví a ne vymyšlené příběhy. Akorát teda poslední rozhovor mě rozčílil přístupem důchodkyně i po těch letech, co žije jinde.
Stejně jako první díl to bylo dobře čtivý a pořád se mi líbí deníkový styl. Několikrát mě kniha rozesmála nahlas, super! :D
Knížka se mi moc líbila, u některých věcí jsem si říkala, že to snad ani není možné. Určitě doporučuju každému, koho zajímá krimi, je to taková realistická kriminálka na papíře.
Parádní pokračování Než jsem tě poznala! :-)
Knížka je hodně čtivá, přečetla jsem ji za pár dní.
P.S.: Nechápu ty komentáře, že to je pokračování/nepokračování, že se Lou změnila a kdo ví, co ještě. Lidi, vás by to také změnilo.
Stejně jako předchozí knihy se mi i tahle četla moc dobře a zase se těším na další díl.
Autorka opět nezklamala! Kniha byla napínavá zase až do konce a tato varianta mě během čtení vůbec nenapadla. :-)
Autor opět nezklamal. Miluju jeho styl psaní, miluju jeho knihy a také miluju jeho příběhy. Krásné, romantické, hodně čtivé. :-) Tato kniha mě opět překvapila, protože u autora nikdy nevím, jak nakonec příběh dopadne.
(SPOILER) Co říct? Několikrát jsem byla při čtení překvapená a už se těším, až si pořídím další díl, protože mě samozřejmě zajímá, co bude a nebude s Waalerem...
Tahle detektivka byla skvělá, napínavá, nepředvídatelná! Přečteno jedním dechem během dvou dní a už teď se těším, až si přečtu další díl HH.
Tak tohle bylo šílený čtení, moc mě knížka bavila, i když mě chvílemi až mrazilo. Určitě doporučuji.
Od knížky jsem se nemohla odtrhnout, jak dobře se mi četla a chytila mě. Oddychovka na dva večery. Přišlo mi fajn propojení s Prvok, Šampón, Tečka a Karel.
Mně se kniha moc líbila, snadno jsem se do ní začetla, oddychovka na pár večerů.
Musím říct, že cca prvních 100-150 stránek jsem čekala, co se vlastně stalo nebo nestalo, ale četlo se to dobře, potom už příběh nabral nějaký spád a konečné propojení se mi moc líbilo.
Nevím, jestli to je tím, že jsem od předchozích dílů měla pauzu, ale kniha se mi moc líbila, přišlo mi, že i příběh byl víc propracovaný. Pořád to je oddechovka, což je fajn. :)
Boží, boží, boží! Už se těším na další knížky od této autorky. :)
Knížka se mi četla dobře, je to první od autorky, co jsem četla a určitě si postupně přečtu další. O hygge jsem slyšela už před knížkou a názor na to mám furt stejný, ale příběh byl krásný, romantický.
(SPOILER) Autorka mě baví, přečetla jsem od ní všechny knížky a už se těším, až si pořídím i (zatím) poslední vydanou. Knížka byla napínavá a čtivá. Bez problému přečteno za pár hodin, byl problém knížku odložit.
Patrickovi jsem celou dobu věřila, dokonce i po detektoru lži jsem si říkala, že to přeci není možný a určitě se něco stane. No, tak jsem se nechala nachytat a neměla jsem mu věřit, já naivka. Každopádně jeho konec a Stephanie mě fakt překvapily.
Doporučuju! :)
Krásné pokračování příběhu o životě Lou. Doufám, že časem bude další. :)