anezka1711 komentáře u knih
Úžasná kniha a skvělý zvrat, ale zůstane po ni otázka co byla pravda a co lež :)
Úžasná kniha a ten zvrat za půlkou??? No musela jsem to rozchodit a pak zase pokračovat ve čtení
Bála jsem se, že budu zklamaná, ale můžu říct, že jsem se kolikrát tak ponořila do děje, že jsem úplně zapomněla na okolní svět!
Vzhledem k tomu, že je na to všude reklama, tak jsem čekala tedy mnohem víc...
Nápad hezky, ale špatně zpracovaný... číst ve 3. Osobě je pro mě peklo a už na tom mě to zklamalo... dej taky nějak moc záživný nebyl a ten konec... co to jako mělo být?! Za mě hrůza
(SPOILER) Knihu jsem přečetla jedním dechem ani ne za týden. Bohužel někteří příběh nechápají a hned se v něm ztrácí... to já bohužel a naštěstí/naneštěstí říct nemohu. Tou samou situací, co Taťána jsem si úplně přesně prošla, když mi řekl, že chce mít vlastní svobodu a nechce, aby se kvůli němu trápila a jak ona tak i já jsem se z toho jakou dobu vzpamatovávala, až jsem potkala toho pravého.
Tak tohle... nemám slov. Autorce se kniha opravdu povedla a několikrát jsem se do toho i tak vžila, že jsem zapomněla na realitu.
Můžu jedině doporučit!!!
Mohlo to být lépe zpracované, ale konec... Potřebuji už aby vyšlo pokračování!!!
Z povinné četby se tato kniha stala dobrovolnou, kterou bych si mile ráda přečetla znova
(SPOILER) Knihu bych si přečetla ještě několikrát a mám to v plánu:)
Neskutečně si získala moje srdce a na místě Lucy jsem se také ocitla... a chápu jak to měla ona těžké
Gabe x Darren?
Čekala jsem, že poslední 3 stránky budou zvrat jak něco. Slzy v očích jsem měla. Je mi líto Ellie, protože ten konec, jak Jonathan vytáhne karty na stůl je síle
V knize jsem se ztrácela, která postava je která a jaký má příběh, ale nakonec to bylo moc krásně počtení
Jsem citově vázaná k Berlínu a tahle kniha měla jsem pocit jako bych tam byla. Opravdu krásná oddechovka i když trochu tlustší :))
Úžasná kniha a Aničce se překlad opravdu povedl :D
1. Díl byl TOP, ten druhý mě zklamal a proto jsem měla z tohohle třetího obavy... ale zklamaná jsem naštěstí nebyla. :)
(SPOILER) 1. Díl byl v úžasný, ale v tomhle je zase s Rhysandem takže oboje má něco, ale 1. Byl lepší