apq apq komentáře u knih

Chrt na vřesovišti Chrt na vřesovišti Lucy Daniels

Pejsek ve sněhu Pejsek ve sněhu Lucy Daniels

Dalmatin na útěku Dalmatin na útěku Lucy Daniels

Gorilí máma Gorilí máma Lucy Daniels

Opuštěná kobylka Opuštěná kobylka Lucy Daniels

Morče ve skleníku Morče ve skleníku Lucy Daniels

Sněhulák Sněhulák Jo Nesbø

Přestože bych od takto vychvalované knihy čekala trochu ještě víc, líbila se mi a byla čtivá. Vraha jsem neodhalila, přestože mě taky v průběhu párkrát napadl.

Lazar Lazar Lars Kepler

(SPOILER) Další čtivá kniha od dvojice autorů. Děj rychle odcípal a napětí bylo stále přítomné, přestože jsme vraha/y znali. Hvězdičku odebírám z toho důvodu, že mi to přišlo trošku takové natažené s postavou Jurka, jakoby se autoři ještě snažili využít slávy s tímto zaporákem.

Vzkaz v láhvi Vzkaz v láhvi Jussi Adler-Olsen

Kniha se četla dobře, mohlo být ale méně stránek a chyběla mi nějaká pointa.

Do posledního dechu Do posledního dechu Linda Castillo

Další zajímavý a napínavý thriller od autorky. Závěr byl velice nečekaný a překvapil mě.

Agonie smrti Agonie smrti Bernhard Aichner

Takové pohodové čtení, kde vás přesto zajímá, jak to dopadne.
Kniha byla zajímavá, ale z velké části krajně přitažená za vlasy. Také mě velice vytáčelo, jak sama Brünhilda a i její přátelé o ní mluvily jako o Blumové, tahle přece nikdo ve skutečnosti nemluví.

27.07.2023 3 z 5

Inferium Inferium Roman Bureš

Tak tohle bylo něco. Dlouho jsem nečetla knihu, která by mě až takhle zaujala. Autor vykreslil peklo opravdu velice realisticky. Člověka při čtení mnohokrát napadne, co když na tom skutečně něco je? Každopádně tuhle knihu jen tak nezapomenete a jistě o ní bude ještě dlouho přemýšlet.

Čas vlků Čas vlků František Niedl

Příjemné odpočinkové čtení.

02.04.2023 4 z 5

Impérium Impérium Roman Bureš

Skvělé zakončení série. Autorovi se podařil vykreslit napínavou a místy skutečně až beznadějnou situaci hlavní hrdinky, mnohokrát jsem se obávala, jak to vlastně skončí.

Služebná z hostince Služebná z hostince Dilly Court

Od knihy jsem mnoho neočekávala, ale byla jsem mile překvapena. Děj dobře ubýhal a přestože je spíše nereálný a hlavní hrdinka měla možná až příliš štěstí, mě se to líbilo. Příjemné odpočinkové čtení.

02.04.2023 4 z 5

Říše Říše Roman Bureš

Jak již někdo zmiňoval v předchozích komentářích, čekala jsem něco úplně jiného, ale byla jsem velice mile překvapená. Kniha se velice dobře čte a nedovolí vám odložit ji.
Autorovi se podařilo vykreslit skutečně depresivní prostředí a vůbec mi nevadí rozdělí knihy, které tady mnozí kritizovali. Hodnotím jako další velice vydařené dílo autora.

Playground Playground Lars Kepler

Knihu jsem si půjčila s tím, že se jde o další skvělou detektivku. Když jsem však zjistila, že jde o jiný žánr, dala jsem přesto knize šanci. Byla jsem však velice zklamaná. Přestože určité kapitoly byly velice napínavé, ostatní jsem musela přeskakovat. Celkově jsem byla velice zklamaná, kniha jako celek mě nezaujala.

02.04.2023 2 z 5

Nejsem sériový vrah Nejsem sériový vrah Dan Wells

Trošku mě zaskočily prvky nadpřirozena, s nimiž jsem nepočítala, ale přesto se mi kniha líbila. Takové milé odpočinkové čtení.

08.08.2022 4 z 5

15 minus 15 minus Tomáš Zářecký

Tak tohle bylo neuvěřitelné! Takhle napínavou knihu jsem dlouho nečetla. Moc povedené dílo od českého autora.

08.08.2022 5 z 5

Svědkyně ohně Svědkyně ohně Lars Kepler

(SPOILER) Skvělá napínavá kniha. Vraha jsem vůbec neuhádla, dlouhou dobu jsem si myslela, že to je jedna z pacientek.

08.08.2022 4 z 5