apq komentáře u knih
Opět další skvělý díl. Po přečtení některých spíše negativních recenzí jsem se obávala slabšího dílu, ale byla jsem velmi mile překvapena a naopak bych knihu zhodnotila jako velice povedenou, také musím pochválit neopakovaní úvodního představování hlavních postav.
I tento díl mě opět nezklamal. Napínavé od začátku do konce. Vraha jsem opět neuhádla a velmi mě překvapil.
Další velmi vydařený díl. Napínavé od začátku do konce.
P.S.: Na konci jsem chvíli fakt měla strach o Garcia.
Knihu jsem nedočetla, a to i přes to, že jen tak knihu neodlozim. Nijak to neupoutalo mou pozornost a osud postav mi byl lhostejný.
Knihu hodnotím docela kladně, i když to místy bylo až zdlouhavé. Jediným problémem u mě bylo, že jednání hlavní postavy mi přišlo občas nepochopitelné.
Téma se mi moc líbilo,a rozhodně kniha není vůbec špatná, kdyby to ale mělo tak o 100 stran méně, dala bych plný počet.
Kniha se mi velmi libila, je čtivá a vzhledem k tomu, že je v ich-formě, o to více zajímavá.
Stejně jako všechny ostatní knihy série, i tato je pecka. Napínavé od začátku do konce. A vraha jsem jako vždy neuhádla.
Velmi čtivá kniha a dobře rozdělena do kapitol.
Dozvěděla jsem se i o vrazich, o kterých jsem předtím ani neslyšela (a to se docela zajímám).
Jinak by ale jednotlivé kapitoly mohly být i delší a uvítala bych i nějaké fotografie.
Téma je velice zajímavé a kniha je čtivá.
Kniha je velmi čtivá, dej plynule ubývá a myšlenka je také velmi vydařená.
Moc pěkná kniha zobrazující rozpor mezi hodnotou člověka a peněz.