Arsi komentáře u knih
Byla to moje první kniha od J. Hájíčka. Byl to zajímavý příběh, dozvěděla jsem se hodně informací o vltavínech a jejich hledání. Pavlovi díky jeho posedlosti vltavíny "protéká" život mezi prsty a nakonec přijde téměř o vše. Dobrý důvod k zamyšlení. Jsem ráda,že jsem na knihu narazila a určitě si přečtu i další.
Angela Marsons opět nezklamala. Skvělý příběh s překvapivým závěrem. Těžko se od tak napínavé knihy odchází. Rozhodně doporučuji milovníkům dobré detektivky si přečíst všechny díly.
Pěkně napsaná kniha o lásce, věrnosti a oddanosti. Doporučuji.
Skvěle napsaná kniha napínavá od začátku až do konce. Ve skrytu duše jsem doufala, že to dobře dopadne, ale nadějí jsem Grace moc nedávala. Tady je vidět, jak je důležité mít alespoň jednu dobrou kamarádku. Je známo, že psychické týrání je horší než fyzické a tato kniha to potvrzuje do puntíku. Od knihy se těžko odchází a rozhodně doporučuji k přečtení.
Moje první kniha od Ruty a moc se mi líbí způsob psaní. Zajímavý, i když smutný příběh. Bylo to čtivé a napínavé.
Carter opět nezklamal. Napínavé od začátku až do konce. Je to nervydrásající, ale nemůžu si pomoci. Od takové knihy se prostě neodchází a musí se číst a číst a číst.
Válečné knihy nevyhledávám, ale teď toho nelituji. Ze začátku jsem se nemohla začíst, až v druhé polovině se to zlomilo. Osudy dvou hlavních hrdinů mě dojaly. Bylo to smutné, ale to jsou válečné romány všechny. Doufala jsem však, že to dopadne jinak.
Trochu pomalejší rozjezd, ale pak to mělo spád. Pěkný thriller s překvapivým koncem.
Krásný, téměř pohádkový příběh. Pro milovnice romantiky ideální kniha. Moc se mi líbila.
Krásná kniha, dojemný příběh z první světové války. Doporučuji.
Krásná kniha, sice chvílemi smutná, ale čtení jsem si užila.
Další skvělá kniha od mé oblíbené autorky. Četla se sama, skvělá knížka.
Velice zajímavá a troufnu si říct, že i poučná kniha. Smutná, ale krásná. Nebylo to lehké čtení, ale určitě stojí za přečtení.
Kniha se mi moc líbila. Trochu psycho, ale četla se dobře.
Kniha se četla sama. Vyprávění o životě v Angole se mi moc líbilo.
Tak tahle kniha je prostě pecka. Nejlepší ze série. Přečteno jedním dechem.