attila1 | Komentáře u knih | Databáze knih

attila1 Online attila1 komentáře u knih

Pérka, drátky, kolečka Pérka, drátky, kolečka Martina Málková

Naprosto úžasný příběh jedné herečky. Četlo se jedním dechem. Někdy mě až mrazilo a jindy jsem se smála. Úžasná knížka.

26.05.2021 5 z 5

Zuzanin dech Zuzanin dech Jakuba Katalpa (p)

Zuzanin dech je opravdu dech beroucí čtení.

29.12.2020 5 z 5

Šťastně až navěky Šťastně až navěky Abby Jimenez

Krásná knížka u které jsem se zasmála i pobrečela. Jedna z knih u které mi bylo lito,že už je konec. Přidávám autorku do oblíbených a těším se na další knihu.

03.10.2024 5 z 5

Pekárna v Brooklynu Pekárna v Brooklynu Julie Caplin

Druhý díl ze série Romantické útěky byl zase fajn. Pohodové,romantické čtení.

16.02.2023 4 z 5

Chlapec, krtko, líška a kôň Chlapec, krtko, líška a kôň Charlie Mackesy

Krásné obrázky a úžasné myšlenky. Moc povedená knížka.

08.01.2023 5 z 5

Pohřbení Pohřbení Ellison Cooper

Tato série je úžasná celá a tento díl asi úplně nejlepší. Velmi napínavé, od knížky se nedalo otrhnout.

12.10.2021 5 z 5

V kleci V kleci Ellison Cooper

Napínavý thriller od začátku až donkonce. Knížka má spád,moc pěkné napsané.

14.09.2021 5 z 5

Až na kost Až na kost Ellison Cooper

Výborná kniha. Čtivá nešlo se od ní odtrhnout.

17.08.2021 5 z 5

Jeden z nás Jeden z nás Shari Lapena

Tak tohle je hodně povedený thriller. Kniha od které se nedá jen tak odejít. Napínavá až do úplného konce kde nechybí překvapení.

24.05.2020 5 z 5

Byla to tichá dívka Byla to tichá dívka Michele Campbell

Moc pěkně napsané. Napínavé až do konce. Jedna z knížek od které je těžké se odtrhnout. Za mě určitě doporučuji.

08.07.2019 5 z 5

Tiché roky Tiché roky Alena Mornštajnová

Opět nádhera. Knihy od paní Mornštajové jsou moje srdeční záležitost.

01.06.2019 5 z 5

Zlomené duše Zlomené duše Simone St. James

Knížka napínavá až do konce. Od prvních stran mě nepustila, musela jsem číst dál a dál. Mary Há mi zůstane dlouho v hlavě.

08.05.2019 5 z 5

Volným pádem Volným pádem Markéta Harasimová

Tohle bylo moc silný. Těžký příběh. Na jednu ženu na jeden život až dost. Lindě jsem hrozne fandila,Bohdana bych nejraději zaškrtila. Tato knížka ve mě dlouho zůstane.

15.10.2024 5 z 5

Noc splněných přání Noc splněných přání * antologie

Není přání jako přání,pozor na to jak si něco přát. Některé povídky fajn jiné až zas tak moc ne,jak už to u sbírky povídek bývá.

08.02.2024 3 z 5

Rodinné povídky Rodinné povídky * antologie

Soubor osmi povídek na téma rodina. Poslouchala jsem jako audioknihu a bylo to celkem fajn.

26.06.2023 4 z 5

Námi to končí Námi to končí Colleen Hoover

Tato knížka se po přečtení zařadila do mým srdcových záležitostí. Vážné téma a úžasný příběh

14.06.2023 5 z 5

Zmizela v mlze Zmizela v mlze Michaela Klevisová

Pro mě zatím nejslabší díl z této série. Prvních 80 stran celkem o ničem, pak se to trochu rozjelo. Líbí se mi spíše odehrávající detektivky u nás od Michaely Klevisové.

05.06.2023 2 z 5

Hodná sestra Hodná sestra Sally Hepworth

Příběh sester dvojčat,zajímavé téma. Moc se mi kniha líbila.

30.05.2023 5 z 5

9. listopad 9. listopad Colleen Hoover

Moc krásný příběh,který mě dojimal i pobavil. Moje první knížka od této autorky a určitě ne poslední.

08.01.2023 5 z 5

Soukromá tajemství Soukromá tajemství * antologie

Kniha osmi povídek ze života. Některé dobré jiné slabší jak už to tak bývá. Moc se mi líbila ta od Anny Geislerové.

07.01.2023 4 z 5