attila1 attila1 komentáře u knih

Za katrem: Historky, co utekly z basy Za katrem: Historky, co utekly z basy Kateřina Míková

Knížka se mi moc líbila a autorka má skvělý smysl pro humor.

21.12.2024 5 z 5

Štěpán Kozub: Klaun se zamáčknutou slzou Štěpán Kozub: Klaun se zamáčknutou slzou Zuzana Burešová

Tak na tuto knihu jsem se moc těšila. A nezklamala mě. Je to pohlazení po duši. Donutilo mě se nad některými věci v životě zamyslet a přehodnotit je. Díky pane. Budu se k Vaši knize stále vracet.

06.12.2024 5 z 5

Tancuj, Matyldo Tancuj, Matyldo Petr Slavík

Film byl pěkný a knížka ještě hezčí. Dobře se četlo.

23.11.2024 5 z 5

Velký průšvih Velký průšvih Sabina Huřťáková

Nějak se mi nelíbil styl psaní. Příběh hezký,ale takové bez jiskry.

12.11.2024 3 z 5

Láska pro samouky Láska pro samouky Barbora Šťastná

Nenáročná oddechovka o vztahových peripetiích právě rozvedené čtyřicátnice.

04.11.2024 3 z 5

Roznese tě na kopytech Roznese tě na kopytech Simona Ingrová

Dobrá jako odechovka na dovču. Líbil se mi i film i knížka.

04.11.2024 4 z 5

Volným pádem Volným pádem Markéta Harasimová

Tohle bylo moc silný. Těžký příběh. Na jednu ženu na jeden život až dost. Lindě jsem hrozne fandila,Bohdana bych nejraději zaškrtila. Tato knížka ve mě dlouho zůstane.

15.10.2024 5 z 5

Tajemství v lahvi: příběh hrdinství Ireny Sendlerové Tajemství v lahvi: příběh hrdinství Ireny Sendlerové Anna Czerwinska-Rydel

Až do teď jsem o Ireně Sendlerové neslyšela. Úžasný příběh ženy,která mimo jiné zachránila přes 2500 děti před jistou smrtí.

04.10.2024 5 z 5

Šťastně až navěky Šťastně až navěky Abby Jimenez

Krásná knížka u které jsem se zasmála i pobrečela. Jedna z knih u které mi bylo lito,že už je konec. Přidávám autorku do oblíbených a těším se na další knihu.

03.10.2024 5 z 5

Snílkova kavárna aneb příběhy zaslechnuté u cappuccina Snílkova kavárna aneb příběhy zaslechnuté u cappuccina Martina Abrahámová

Tohle mě bavilo. Knížka povídek. Některé vtipné, jiné k zamyšlení. Mrzelo mě,že jsem ji přečetla na jeden zátah.

24.09.2024 5 z 5

Hra na kočku a myš Hra na kočku a myš Michele Campbell

Tak tato knížka se mi moc líbila. Napínavá až do konce.

24.09.2024 5 z 5

Recept na oslavu Recept na oslavu Michaela Rau

Pěkná kuchařka s recepty na párty.

08.09.2024 4 z 5

Přežila jsem Tinder Přežila jsem Tinder Sandra Sudrich

Jednohubka na dovolenou. Podle komentářů známých osobností na začátku knihy jsem čekala,že se více zasměji. A to se nestalo,ale jako odpočinkové čtení na dovču ok.

08.09.2024 3 z 5

Odvaha Odvaha Markéta Lukášková

Knížka se mi moc líbila. Velmi čtivé. Zajímavě napsané dvě varianty,když hlavní postava řekne ano a když řekne ne.

08.09.2024 5 z 5

Vzkaz v láhvi Vzkaz v láhvi Nicholas Sparks

Film se mi líbil mnohem víc než kniha a to se moc často nestává, špíš je to naopak. Nicholas Sparks má mnohem lepší knihy.

01.09.2024 3 z 5

Dokonalé dvojče Dokonalé dvojče Sarah Bonner

Ze začátku se mi to moc líbilo. Druhá polovina mě nenadchla. Čekala jsem od knihy víc.

26.08.2024 3 z 5

Útěky někam jinam Útěky někam jinam * antologie

Mám ráda tyto sbírky od českých autorů,ale bohužel takle byla nejslabší.

03.08.2024 2 z 5

Uloupené dívky Uloupené dívky Angela Marsons

Patnáctý díl a opět skvělé čtení. Mám ráda Kim a její bandu. Už aby byl další díl.

29.07.2024 5 z 5

Josef Mareš: Moje případy z 1. oddělení Josef Mareš: Moje případy z 1. oddělení Martin Moravec

Poslouchala jsem jako audioknihu. Je to poutavé povídání formou rozhovoru o práci vyšetřovatele. Jako bonus pro mě příjemný hlas pana Hanuše.

26.07.2024 5 z 5

Čas na pečení 2 Čas na pečení 2 Josef Maršálek

Stejně dobrá kucharka jako číslo jedna

18.07.2024 4 z 5