attila1 komentáře u knih
Knížka se mi moc líbila a autorka má skvělý smysl pro humor.
Tak na tuto knihu jsem se moc těšila. A nezklamala mě. Je to pohlazení po duši. Donutilo mě se nad některými věci v životě zamyslet a přehodnotit je. Díky pane. Budu se k Vaši knize stále vracet.
Nějak se mi nelíbil styl psaní. Příběh hezký,ale takové bez jiskry.
Nenáročná oddechovka o vztahových peripetiích právě rozvedené čtyřicátnice.
Dobrá jako odechovka na dovču. Líbil se mi i film i knížka.
Tohle bylo moc silný. Těžký příběh. Na jednu ženu na jeden život až dost. Lindě jsem hrozne fandila,Bohdana bych nejraději zaškrtila. Tato knížka ve mě dlouho zůstane.
Až do teď jsem o Ireně Sendlerové neslyšela. Úžasný příběh ženy,která mimo jiné zachránila přes 2500 děti před jistou smrtí.
Krásná knížka u které jsem se zasmála i pobrečela. Jedna z knih u které mi bylo lito,že už je konec. Přidávám autorku do oblíbených a těším se na další knihu.
Tohle mě bavilo. Knížka povídek. Některé vtipné, jiné k zamyšlení. Mrzelo mě,že jsem ji přečetla na jeden zátah.
Tak tato knížka se mi moc líbila. Napínavá až do konce.
Jednohubka na dovolenou. Podle komentářů známých osobností na začátku knihy jsem čekala,že se více zasměji. A to se nestalo,ale jako odpočinkové čtení na dovču ok.
Knížka se mi moc líbila. Velmi čtivé. Zajímavě napsané dvě varianty,když hlavní postava řekne ano a když řekne ne.
Film se mi líbil mnohem víc než kniha a to se moc často nestává, špíš je to naopak. Nicholas Sparks má mnohem lepší knihy.
Ze začátku se mi to moc líbilo. Druhá polovina mě nenadchla. Čekala jsem od knihy víc.
Mám ráda tyto sbírky od českých autorů,ale bohužel takle byla nejslabší.
Patnáctý díl a opět skvělé čtení. Mám ráda Kim a její bandu. Už aby byl další díl.
Poslouchala jsem jako audioknihu. Je to poutavé povídání formou rozhovoru o práci vyšetřovatele. Jako bonus pro mě příjemný hlas pana Hanuše.