attila1

Tak tohle byla pecka. Za dva dny přečteno,nešlo se odtrhnout a na závěr mi padla brada. Prvotina od autora a těším se na další ...

Cathy je silná a úžasná osobnost a i její rodina.
Tato knížka ve mě zůstane hodně dlouho. Krutý příběh osmileté Jodie která si prošla peklem.

První kniha,kterou jsem od paní Hindrakove četla. Krásné se četlo i když se jedná o problematiku obchodování s dětmi v Africe. Určitě zkusím od autorky další knížku

Ze začátku jsem se trochu ztrácela ale nakonec jsem vydržela a přečetla si úžasný příběh .

Po přečtení třetího dílu jsem do čtvrtého nechtěla jít, ale nakonec jsem po knížce sáhla a byla jsem mile překvapená.

Denik farářky se mi líbil víc. Ale nakonec jsem ji dočetla.

(SPOILER) ZÁVĚJ - Záchranná vědecká jednotka.
Tak tohle bylo hodně hustý, sice někdy trochu fuj, ale napínavé až do konce.

Poslouchala jsem jako audio knihu. Vyprávění o vodní kapce. Moc krásný příběh čtený Veronikou Khek Kubařovou.

Není přání jako přání,pozor na to jak si něco přát. Některé povídky fajn jiné až zas tak moc ne,jak už to u sbírky povídek bývá.

Pro mě hlavni hrdinka Klára opravdu kráva. Na léto dobrá romantická odechovka. Hezký styl psaní.

Humorná knížka o životě české holky v indiánském prostředí.

Příběh chlapce,který přežil hrůzy války.
Dva dospívající chlapci A-4913 a A-4914. Smutný příběh.

Poslouchala jsem jako audio. Martha Issová je úžasná. Hudba pěkná a vtipný text. Doporučuji všem dětem a i dospělákům.

Některé povídky jsem již znala ze souborů povídek, ale celkově se mi to líbilo.