attila1 komentáře u knih
Pěkná kuchařka z dostupných ingrediencí. Mám tuhle dvojku ráda.
Silný příběh z druhé světové války. Krásně napsáno. Tento příběh ve mě dlouho zůstane.
Vtipná jednohubka vhodná třeba
dovolenou. Určitě si přečtu i druhý díl
Poslouchala jsem jako audio knihu a moc se mi to líbilo.
Krásný příběh.
Určitě to nebylo smyslem knihy,ale můj názor na tuto víru se po přečtení nezměnil. I když jsem si to ve skrytu duše trochu přála.
Tak tohle byla pecka. Za dva dny přečteno,nešlo se odtrhnout a na závěr mi padla brada. Prvotina od autora a těším se na další ...
Cathy je silná a úžasná osobnost a i její rodina.
Tato knížka ve mě zůstane hodně dlouho. Krutý příběh osmileté Jodie která si prošla peklem.
První kniha,kterou jsem od paní Hindrakove četla. Krásné se četlo i když se jedná o problematiku obchodování s dětmi v Africe. Určitě zkusím od autorky další knížku
Ze začátku jsem se trochu ztrácela ale nakonec jsem vydržela a přečetla si úžasný příběh .
Po přečtení třetího dílu jsem do čtvrtého nechtěla jít, ale nakonec jsem po knížce sáhla a byla jsem mile překvapená.
Denik farářky se mi líbil víc. Ale nakonec jsem ji dočetla.
(SPOILER) ZÁVĚJ - Záchranná vědecká jednotka.
Tak tohle bylo hodně hustý, sice někdy trochu fuj, ale napínavé až do konce.
Poslouchala jsem jako audio knihu. Vyprávění o vodní kapce. Moc krásný příběh čtený Veronikou Khek Kubařovou.
Není přání jako přání,pozor na to jak si něco přát. Některé povídky fajn jiné až zas tak moc ne,jak už to u sbírky povídek bývá.