attila1

Další knížka,která se stala mou srdcovou záležitostí. Strhující příběh.

Hezký příběh, plný zvratů. Někdy úsměvný jindy smutný, moc se mi to líbilo. Jednu hvězdu uberu za moc přeslazený konec.

Tulák po hvězdách mi změnil pohled na svět. Každou další stránkou jsem byla víc a víc pohlcena dějem a dočetla jsem s naprostým úžasem. Je až neskutečné,že se ve věznicích něco takového dělo.

Nádherná knížka. Moc se mi líbila je čtivá, romantická. A na konci mi i ukápla slza a ne jedna.

Opět paní Morštajnová nezklamala. Velmi čtivý a lidský příběh.

Z malé Emmy mi šel chvílemi i mráz po zádech. Šílená rodina. Drsný příběh, ale četlo se jedním dechem.

Neuvěřitelný a smutný příběh z Rwandy. Je neskutečný,co se ve světě děje. Doporučuji přečíst a hlavně lidem co jsi neustále na něco stěžují.

Nemohla jsem se do knížky začíst. Psaní formou dopisů bylo zajímavé,ale místy zbytečně zdlouhavé.

Pěkná knížka fejetonů od mého oblíbence Jakuba Koháka. Dobrá volba na dovolenou.

Za mě bohužel zklamání. Knížka chaoticky napsaná,vůbec mě to nechytlo.

Moc pěkně napsané. Napínavé až do konce. Jedna z knížek od které je těžké se odtrhnout. Za mě určitě doporučuji.

Kniha je pohlazením po duši. Veselé vyprávění života spisovatelky na vesnici.

Milá knížka,četla se jedním dechem. Malou Violku jsem si zamilovala. Těším se další knížku od této autorky.

Podle obálky jsem čekala něco jiného,ale nakonec mě knížka mile překvapila. Jde o vyprávění Julie, která se stará o seniory v domově důchodců,kde každý má svůj životní příběh.

Opět nádhera. Knihy od paní Mornštajové jsou moje srdeční záležitost.