Baaletka komentáře u knih
Tento díl se mi moc líbil. Fajn dvojka vyšetřovatelů. Zvlášť když víte jak to mezi nimi pak bude.
Líbí se mi pozitivní osobnost detektiva. Hurá, není to surové a hurá je to napínavé. Dobrý příběh. Tento autor mě ještě nezklamal.
Moc vulgarismů a nevěry a lidí, které bych v reálném životě asi nechtěla potkat. Jinak příběh fajn, zajímavý styl psaní z pohledu různých postav příběhu.
Jakože milé, extra moc se toho neděje, ale do postele k viroze fajn. Trochu víc červená knihovna (za mě) než spisovatelčiny předešlé knihy.
Dost smutné! Vzala jsem si na dovolenou, tak úplně oddechové čtení to nebylo, ale na druhou stranu opět skvěle vykreslený příběh s pěkným koncem.
Začátek docela zajímavý, ale pak už jen takový slepenec, aby bylo o čem psát. Závěr docela fajn, ale celkově pro mě asi ztráta času.
Moc hezká kniha. Mix románu, detektivky, příběhu… ideální na dovolenou, kdy můžete v klidu číst a prožívat příběh. Děj ubíhá pomalu, ale aspoň si ho můžete vychutnat. Taky dobře graduje, měla jsem teorii, částečně jsem to trefila, ale něco mě překvapilo.
Moc hezké. Musím říct, že jsem dlouho netušila, kdo bude ten vyvolený. Vidíte tam Austenové prvky, ale je to i originální. Zajímavé detaily o lékárnících té doby.
Zase super psychologicky propracované postavy, ale tentokrat na můj vkus moc mrtvých.
Nemám ráda knihy, kde vlastně není žádná pozitivní postava. Do Agathy CH. to má daleko. Sice zajímavý styl psaní, ale výsledkem celé knihy je akorát deprese. Všichni pijí a jsou vulgární. Asi mi stačilo jedno setkání s touto autorkou.
Do postele k viróze ideální . Nic drsného, od všeho trošku. Fajn příběh. Těším se na další odpočinkový díl.
Ach jo. Docela jsem si oblíbila skotskou sérii s Enzem, ale tady to je jiný kafe. Nemam rada pitvání se v pitvě například a tyhle rozbory nechutností. Škoda, ale nedočetla jsem.
(SPOILER) Zklamání. Hodně postav, které spolu nesouvisí. Každá má příběh, který v podstatě nekončí, protože začne nová kapitola s novým příběhem. Konec jen naznačený.
Taky na začátku je seznam ústředních postav, ale vůbec není úplný. A jestli jsem hledala správně, ani jméno únosce tam není.
Best book? S tím nemůžu souhlasit. Škoda.
Trošku zklamání. Asi první kniha od M. Connelyho, kterou jsem ji četla dlouho. Scházelo mi napětí a spád. Ale příběh docela fajn.
Tohle mě hodně zklamalo. Každá postava byla buď špatná, nebo zkazila život někomu dobrému. Škoda. Námět i příběh by mohl být dobrý, nebýt tolik negativity a porušených osobností.