bara-z5649 komentáře u knih
Zvláštní filozofická až Sci-fi kniha. Pro matematiky a filosofy je kniha přímo dělaná. Děj krásně ubíhá díky krátkým kapitolkám a svižnému ději.
Tohle byl tak nádherný příběh! Moc a moc se mi líbil. Takový romantický příběh pro předvánoční období se vždycky hodí.
Prosím přečtěte si tuto knihu! Nic jiného se ke knize říct nedá, protože je naprosto skvělá.
Nějaké věci mě štvaly, ale některé naopak překvapily. Jsem z knihy nadšená, ale nedokážu jí dát 5 hvězd, protože pár věcí mi tam nesedělo a hlavní hrdinka mě občas štvala.
Tohle je dokonalost! Je mi 18náct a našla jsem svou nejoblíbenější knihu! Knihu pro všechny životní situace a na všechny období.
Dlouho jsem tohle potřebovala! Konečně mám o půlnoci, co číst ????????
Kniha, která mi dala zabrat a dlouho jsem jí četla, ale stálo to za to!
Stálo za to se prokousat všemi stránkami a číst pomaličku ten úžasný příběh s úžasnými scénami. Myslím, že by autorka dokázala napsat i hororový příběh.
Tuhle knihu z hlavy jen tak nedostanu. Nechápu... Prostě nedokážu teď po dočtení ani pořádně fungovat, jak kdyby ze mě příběh vysál všechny emoce a pocity... jak kdybych byla hlavní hrdinkou a prožívala všechno místo ní.
Jestli jste knihu ještě nečetli, tak to utíkejte napravit! Já si musela pustit feel-good písničky, abych se dala trochu dohromady.
Pro mě byla kniha moc silným zážitkem, protože je tam spousty věcí, který mi byli až moc blízké. Musela jsem číst knihu pomalu a dávkovat si jí, jinak bych příběh emočně nezvládla.
Asi je to moje chyba, ale moc jsem nepochopila konec????, ale úplně jsem byla v šoku, jak je to dokonale promyšlené a všechny ženy jsou tak moc propojeny... neskutečný
Až na předbíhání děje a německá slova byla tahle kniha skvělá a hodně čtivá!
Za mě nejlepší LGBT kniha, kterou jsem doteď četla. Pokud nad touto knihou váháte, tak neváhejte a hned si knihu přečtěte!!
Kámen úrazu je, že je to prvotina a kniha 18 let stará s otřepaným tématem. Jinak skvělá kniha!
Nic jsem od knihy nečekala a myslím, že jsem ani tento díl číst nemusela.
Ale kniha je hodně čtivá, plná hudby a posledních cca 80 stránek je skvělých a plná malých zvratů v životech hlavních hrdinů.
Ano, Atticus se posouvá ve své tvorbě dál, ale asi to není nic pro mě.
Ano, některé básně se mě dotkly, ale ne tak, jak bych čekala a některé básně tam za mě moc nepatřily.
Knihu jsem poslouchala v audioverzi a opravdu mi toho přinesla hodně a dozvěděla jsem se spousty zajímavých informací, které bych se někde jinde nejspíše nedozvěděla. A to jsem pacient, který strávil skoro celý rok v Motole mezi doktory a stále tam dojíždí na různé kontroly a Motol mám už opravdu projetý na vozíku snad úplně všude. Dokonce znám i zkratky!
Každopádně je skvělé se dozvědět něco více o dnešním zdravotnictví, jak funguje apod.
Tahle knížka byla dokonalá! Ale!! Konec byl uspěchaný a úplný konec knihy nebyl úplně uzavřený, proto jsem musela tu jednu hvězdičku strhnout. Jinak to byla pecka!
(SPOILER) Tohle bylo velké zklamání... Krom originálního světa je to míchanice Skleněného trůnu a Selekce. Alespoň mně to tak přišlo. A samozřejmě tu nechyběl námi oblíbený milostný trojúhelník.
No tak tohle...
Myslela jsem si, že to nebude vůbec můj šálek kávy a nebude se mi to tolik líbit. A maximálně se to vyškrábe na tři hvězdičky, ale opak byl pravdou a já bych si přečetla klidně dalších minimálně 100 stránek. To bylo tak úžasný! Doporučuji! Moc!
(SPOILER) No tak tohle....
Ano, není to pro každého, jelikož to není žádné fantasy, žádné sáhodlouhé vykreslování postav a prostředí, ale spíše jen konstatování důležitých informací v Tařině životě, které opravdu nejsou jednoduché (ano, nejsou - trvá to dál).
Někdy mi bylo zle, někdy jsem chtěla křičet, někdy k Taře promluvit, a někdy jí obejmout. A všechny tyhle pocity, které mi pár stránek dokázalo vyvolat, jinak hodnotit ani nejde.