beruzzka komentáře u knih
cetla jsem komentare, ze tahle kniha neni tak dobra jako jine od teto autorky a ja nesouhlasim.
zacatek je trochu zmateny a chce to se s postavou zzit, ale pak me dej opravdu bavil. dulezite je upozorneni na perspektivu, jiny pohled na vec a to vzdy stoji za zamysleni.
takovou knihu jsem jeste v ruce nemela. dceru bavi uz od roka a pul a da se tim zabavit na dlouhou cestu v metru apod. ted se diky ni uci zakladni barvy a za cas zvladne i vpravo a levo :-)
Pošťák Mysak je u nas oblibena kniha, dcera (2roky) se zatim bavi poznavanim zviratek a me zase bavi vtipne pojeti, dum much ve tvaru hovinka, cedule wanted na straku atd :-) textu je minimum a to me nuti vymyslet pribehy a popisovat obrazky
asi nejlepsi dil ze serie, ale i tak nic extra, porad jsem cekala, zda bude tehotna, mela jsem takovy pocit, ze to tak bude :-D
kazdopadne mi prislo dost nerealne jak Reley mluvi o Coltnovi, nebo spis vsichni, jasne, je to buh, alfa samec, ale staci to napsat treba 3x za knihu :-D
podle me asi nejslabsi dil ze serie, nic extra se nestalo a cetla jsem spis ze zvedavosti, jak to dopadne
Tahle kniha se cetla sama, byla opravdu skvela, nemam co vytknout.
Kdyz mate dite, rozhodne se u tehle knihy pobavite :-)
Nebyla to sice nejlepsi kniha, jakou jsem cetla, ale nebyla ani nejhorsi, u nekterych casti jsem se velice nasmala
knihu jsem precetla jednim dechem, coz se mi uz dlouho nestalo.
pribeh rychle utikal, zapletka byla zajimava a nikdo z hlavnich hrdinu nebyl nesmyslne hloupy nebo naivni.
kdyby ta kniha nemela 400 stran, nebylo by to ono.
tohle je příběh, kdy musite znat o postavach vse aby jste z konce byli tak dojati jako ja.
Rozhodne jedna z nejlepsich knizek posledni doby.
pribeh se cte sam, ani na chvili me knizka neprestala bavit a do posledni stranky by me nenapadlo, ze to takto skonci
Prvnich par stranek bylo fajn, pak se pribeh predvidatelne vlekl, pak byl zase chvili fajn a pak uz jsem si jen rikala, "ta Megan je ale blbka" ale chtela jsem vedet, jak to dopadne:-D
postavy byly strasne nerealne
Rozhodne to nebyla nejlepsi YA kniha, sice ten konec zajímavý, ale nebavila me tak, abych cetla dalsi dily
Kniha byla ctiva a cetla se rychle a dobre, ale postava Jasona byla nerealna, myslim, ze chlap takto nemysli :-D
Uzasna knizka! Bezva obrazky, jsem nadsena :-)
Pravdou je, ze takovy pribeh jsem jeste necetla, ze se mi libilo, ze je to ze zivota, ze to ma skutecny dej, neco, co se muze stat, a libilo se mi, ze ke knize byly na youtubu pisnicky, ale to je tak vse.
Strasne se to vleklo, ta zaverecna scena byla hrozne dlouha a blba, za me bylo Beznadeje mnohem lepsi a ctivejsi.
Skvela kniha! Za me skoro tak napinava a ctiva jako More klidu nebo Easy? , rozhodne mohu jen doporucit, hlavni hrdinka neni blbka, dej mi nepřišel nijak predvidatelny, ackoliv jsem na padoucha zapletky myslela uz od zacatku, ale jista jsem si rozhodne nebyla.
V knihovne jsem tuto knizku zahledla na regalu " doporucujeme" obalku jsem pred tim nekde zahledla a tak jsem vedela, ze se tehle knize ted mluvi. Uprimne kdyby nebylo leto a knizky nebyly tak rozpujcovane, asi bych ji tam nechala a to by byla skoda! Za me jedna z letos nejlepsich knih, co jsem cetla!
Knizka me nijak zvlášť neoslovila. Pribeh se vlekl a v cele knize se toho vlastne moc nestalo.