bigben bigben komentáře u knih

Volání o pomoc Volání o pomoc Wendy Dranfield

Pokračování pátrání dvou "ztroskotanců" mě baví, takže jsem dala i pokračování a opět příběh rozjetý na několika frontách.

Debutantka Debutantka Jan Gardner

Stejné hodnocení jako druhému dílu, příjemné čtení na dlouhé večery.

Devátý neznámý Devátý neznámý Jan Gardner

Úplně jiné prostředí než jsem zvyklá číst, ale se známými jmény z pražské společnosti. Příběh i postavy se mi líbily, takové milé čtení i když s detektivní zápletkou.

Pád do tmy Pád do tmy Wendy Dranfield

Než se postavy propojí, je to trochu pomalé, ale pak děj frčí a utíká...určitě dám pokračování.

Úkryt Úkryt Lisa Gardner

Druhý příběh této policistky, který neuráží ani nenadchne..ale pointa mi přišla dobrá

Spletité lži Spletité lži Angela Marsons

U hodnocení knížek této autorky se většinou opakuji - skvělý zamotaný příběh s rozuzlením až na konci, napětí, výborná hlavní vyšetřovatelka se svým týmem.

12.05.2024 5 z 5

Teď neplač Teď neplač Joy Fielding

Opět psycho krimi, i zde podezříváte všechny, děj se přelévá z jedné strany na druhou...takže rozkrytí příběhu na konci je překvapivé.

Odpočívej v pokoji Odpočívej v pokoji Sofie Sarenbrant

Za mě plytký příběh, nezaujal mě, ani hlavní postavy mě neoslovily.

12.05.2024 2 z 5

Bouře Bouře Kristina Ohlsson

Outsider ve vesnici, kam kdysi jezdíval, s myšlenkou na bazar a do toho tajemství a záhady minulosti. Vyšetřování případu zmizelé ženy propojí všechny aktéry vč. policistky týrané manželem. Za mě trochu zbytečná dějová linka.

Anděl smrti Anděl smrti Robert Bryndza

Nadšená, výborný příběh, od kterého se vám nechce odtrhnout se sympatickou hlavní hrdinkou....skvělé čtení

12.05.2024 4 z 5

Věř mi Věř mi J. P. Delaney (p)

Psycho krimi, kdy nikdy nevíte, na čí straně je pravda a komu věřit, rozmýšlíte se, zda je hlavní postava sympatická nebo vůbec ne..a rozuzlení přijde až na závěr...

Bez kůže Bez kůže Mads Peder Nordbo

Drsná detektivka z ještě drsnějšího severu, ale dobrý příběh s přesahem do minulosti. Moje teorie, že každý správný vyšetřovatel, v tomto případě novinář, má za sebou nějaké soukromou tragédii, se opět potvrdila.

Smrtící volání Smrtící volání Angela Marsons

A další z mých oblíbených vyšetřovatelek, opět složitý případ se zajímavým rozuzlením...

V moci zla V moci zla Linda Castillo

Pro mě taková detektivní jistota, která se neomrzí. Vždycky zajímavý příběh a pro mě sympatická hlavní hrdinka. Rozhodně tímto dílem nekončím.

Smrtka Smrtka Neal Shusterman

Moje první kniha od tohoto autora a spokojenost. Odchýlila jsem se od žánru, který většinou čtu a mile překvapena. Zajímavé téma, jen mě děsí, že v budoucnu by to všechno mohlo být pravdou. Nejvíc mě dostal závěr, skvělé řešení těžké situace hlavních postav.

Poslední zrada Poslední zrada Patricia Gibney

Navazuji na své hodnocení předchozího dílu, výborný příběh...a jediné co mi vadí, zase zatažené dcery do vyšetřování...ale nezabrání, abych dala další.

10.03.2024 5 z 5

Děvčata z Firefly Lane Děvčata z Firefly Lane Kristin Hannah

V podstatě obyčejný příběh, přitom v něm bylo vše, přátelství na celý život a s ním spojené chvíle, city i ztráty...za to mám tuhle autorku ráda...z knížky vám zůstanou pocity a dlouho si je pamatujete...zase jsem si poplakala

10.03.2024 5 z 5

Nejvyšší karta Nejvyšší karta Petra Hůlová

Podobné zklamání jako u Petry Dvořákové - zbytečná kniha, hlavní hrdinka nesympatická, nevyrovnaná se svým životem a dětmi, matkou...svoji první láskou..dotčeno s velkým sebezapřením

10.03.2024 2 z 5

Ani slovo Ani slovo Patricia Gibney

Jako vždy dobrý příběh se zápletkou..jen od začátku říkám, že do každého dílu zatahovat jako z dětí hlavní hrdinky je zbytečné..ale těším se na další

10.03.2024 4 z 5

Pláňata Pláňata Petra Dvořáková

Nedávno jsem četla knihu s podobným tématem, takže děj mě moc neoslovil...mám ráda knihy této autorky, ale za mě zklamání..nějak nevím, co mi ten příběh měl dát.

10.03.2024 2 z 5