Booka

Docela zajímavá kniha, ač obsahovala méně nových informací a více "omáčky", než jsem čekala. Ale jedna věc mi vadila fakt hodně - malá písmena. :-( Nakladatelství Kazda by se mělo polepšit!

Cetla jsem hodne knih o tajze tahle byla naivne pritazena za vlasy. A o tajze to v podstate nebylo. Povrchni, nerealne. Navic dneska moderni pouzivani nekolik casovych rovin mi prijde vyumelkovane, poukazujici na nedostatek talentu autora, zkratka samotny pribeh nestacil, musela tam vsunout dalsi rovinu, ani se nedivim, stalo to za houby.

Radoby zajimave. Ale blbe se to cte, zmatene, prvoplanove, opakujici se jak kolovratek. Kniha, ktera vam nic neda.

Takove nesmysly jsem od Portalu dlouho necetla.:(

Autor opevuje konvencni lecbu, takze nazev knihy je klamny. Navic si autor casto protireci a myli se.

Tombak si velmi casto protireci. Neco haní a pak to doporucuje. Psal to pod vlivem nebo ma tak chatrny intelekt?

Palouckovy radky v sobe obsahuji nabozensky dogmatismus a aroganci, oboji paradoxne v obecnem smyslu kritizuje. Clovek dle nej neni dost dobry, je to hrisnik, ktery se musi napravit a zit podle Palouckovo Stvoritele, jinak onemocni a bude zebrat u Paloucka, aby ho vylecil. Zaroven se Paloucek jako lecitel demagogickym vysvetlenim zrika odpovednosti. Oboji je zcestne. 1.Clovek byl stvoren jako kazde jine stvoreni na tomto svete a je takto dost dobry! Jako briza, komar nebo cap. 2. Paloucku, kdyz si nechavas platit za lecitelskou praci, jsi povinen za ni taky nest odpovednost! Stejne jako pravnik a dalsi zamestnani, ktere si beres do huby. Paloucek je tim, co sam kritizuje. I
Demagog a dogmatik. Radobykazatel. I proto nebo protoze nevesel ve znamost.

Spis brozura, argumentacne odbyta.

Autor mele porad to same, zas a znova, jakoby ctenare povazoval za kretena, nebo je senilni a nepamatuje si ani on ani editor, ze toto uz zminoval 3x, nekdy si dokonce protireci a s nekterymi tvrzenimi nelze vubec souhlasit, jsou mimo. Je to skryty, povyseny maco, ktery sve lacine postoje zabaluje do libivych zvastu a lide mu to basti. :( Nelibi se mi ani to, ze hani jine, duchovne zamerene knihy. A tu svou nad ne vyvysuje. Za mne spis odpad, ale dam hvezdu za snahu.

Skvělá kniha plná praktických tipů nejen na léčbu, ale i prevenci! Ta by měla být v každé domácí knihovničce. Děkuji autorovi za její zpracování.

Takhle to dopada, kdyz spolu vyrazi chytra, ale silne submisivni se sebestrednym hlupakem. Bolestne cteni.

Autor si na mnoha strankach protireci. Dokonce i ve dvou odstavcich za sebou. Spousta nezajimavych veci, slozite vysvetlena, mnoho bezne znamych veci, preskakovala jsem spoustu stranek.