Booky84 komentáře u knih
Báječně čtivá kniha, která je nejen pro děti, ale i pro dospělé.
Veselá kniha o strašidlech, během chvilky přečtená a je určitě nejen pro děti.
Celkem čtivá kniha o autorčiných kočkách a životě s nimi. Pohodovka pro milovníky koček. V některých z popsaných příběhů se ocitl snad každý chovatel koček.
Krásné rýmovačky s pěknými ilustracemi = vzpomínky na dětství.
Od začátku čtivá kniha. Postupně jsem podezírala snad všechny a rozuzlení mne hodně překvapilo. Skvělá prvotina, jsem zvědavá na další autorčiny knihy.
Lehké a pohodové čtení na jedno horké odpoledne. Škoda, že si z knihy nešlo půjčit trochu té zimy na ochlazení. :-)
Nevtíravé a nenáročné čtení. Rady, jak žít a užívat si života, ale každý si žijeme dle svého...
Vtipné čtení, které vyvolává vzpomínky na vlastní zážitky z vody.
Krásná kniha - někdy jsem se smála nahlas a někdy i slza v oku byla.
Skvělá, vtipná a čtivá kniha - nemohla jsem se odtrhnout.
Čtivé detektivní příběhy, autor mne opět nezklamal. Škoda, že příběhů nebylo víc.
Přečteno v rámci letošní výzvy. Pohodová a čtivá kniha ze života autorky na jedno deštivé odpoledne.
Pohodové čtení z kuchařského prostředí, sympatická hlavní hrdinka a po přečtení touha jet navštívit "Martin sklípek".
Příjemná a pohodová kniha, zajímavý nápad na propojení s mytologií. Hlavní hrdinka mne úplně nezaujala, ale uvidím jak to bude v dalších dílech.
Čtivá kniha, ve které si může každý čtenář najít své kouzlo - kulturní a věkový střet, hledání sebe sama, erotika, detektivní zápletka a krásný konec.
Pohodová a čtivá detektivka - žádné potoky krve, jak někdy bývá u severských autorů. Jsem zvědavá na další díly.