Cassidy.L komentáře u knih
Saturnin kniha i film jsou moje srdcovka, ráda se vracím k obojímu a vždy se zasměji :)
Skvělý a napínavý případ. Kniha byla svižná, čtivá a za mne prostě skvělá. Spisovatelka skvěle popsala, co bylo jejím záměrem a to popsat sociopata. Paráda
Další napínavý příběh plný zvratů, s každým dílem se těším na další čas s Kim Stone.
Knihy ze série byly skvělé a velmi jsem se těšila, co nám tento díl přinese. Byla jsem nadšená, do poslední chvíle jsem nečekala, kdo byl vrah. A seznámení s týmem? Paráda. Jeden z nejlepších dílů.
No nemám co dodat, opět čteno naprosto bez dechu s očekáváním, proč? Příběh byl napínavý, čtivý, jako vždy skvělý.
Oba případy byly zajímavé, Pennův byl pro mne větším překvapením, Kim jako vždy nezklamala. Kniha opět čtivá. Opět jsem byla spokojená.
Další skvělá kniha případů Kim Stone a jejího týmu. Opět mě zcela pohltil.
Autor opět nezklamal, kniha měla spád, závěr byl velmi překvapující. Super.
Čtivé, napínavé, přesně jak má být, pro mne jen trochu nesympatická hlavní hrdinka, ale nijak mne to neodrazuje od dalšího čtení.
Další skvělý případ s nečekaným koncem, teda alespoň pro mne. Super!
Další skvělý díl, do poslední chvíle jsem netušila, kdo je vrahem. Kniha byla svižná, napínavá.
Čtivé, svižné a opět dokonalé, plné zajímavých zvratů. Super!
Další díl a další příběh, nijak se opakující. Čtivé, napínavé a pro mne opět super.
Další díl plný zvratů a překvapení. Opět jsem se nemohla odtrhnout a četla každou volnou chvilku, co jsem našla. Skvělá kniha.
Já jsem byla spokojená, do poslední chvíle jsem prostě netušila. Kim mi sedí, její minulost ji buduje a má to v hlavě srovnané. Kniha čtivá, svižná, nemohla jsem ji odložit.
Další kousek, který nezklamal - příběh byl naprosto dechberoucí, napínavý a velmi čtivý. Vše dokonale skloubeno a nechybělo dokonalé rozuzlení. Trochu mi tam sice chyběla dějová linka s Pennem, ale to snad najdu v dalším díle :)
Jedna z mála autobiografií, na které jsem se neskutečně těšila. Kniha byla čtivá, velmi upřímná a předmluva Emmy dojemná. Velmi si vážím upřímnosti, kterou Tom v knize použil a popsal nám i nelehké situace svého života a přiblížil své soukromí.