chlupydupy komentáře u knih
Myslela jsem si,že mám velkou fantazii,ale tohle jsem nepobrala..
Kdo si počká..Nejlepší kniha,co jsem letos četla. Tolik věcí k zamyšlení..Jen ten konec bych víc natáhla. Kéž by byl druhý díl..
Kniha sice velmi útlá,ale čtení velké trápení. Vůbec mě nebavila,ani pořádně nedokážu popsat děj..prostě mi nesedla..
Tento ročník se fakt povedl, obzvlášť povídka Apokalypsa a ta poslední o merlinovi..
Objevila jsem tyto knížky nedávno,přečetla jedním dechem a doufala,že ta třetí je poslední..a ono jich bude 5 :-( no mám se na co těšit..
Já ty jeho knihy prostě miluju..inteligentní humor a úžasně si odpočinu
Přečteno skoro na jeden zátah..jedna z nejděsivějších knih co jsem četla..ale určitě mi brzo otrne a dám se do dalších knih autorky :-)
Když si člověk uvědomí jak je to staré..docela zajímavá knížka..
Svižná kniha. Člověk se něco dozvěděl o slonech. A ten konec..měla jsem husí kůži
zajímavé čtení o osobě, které se rozhodně nedá říct člověk..
Hodně povedená kniha, která mi přiblížila Lékaře bez hranic..
výborná kniha..hodně k zamyšlení..
Psáno dost jednoduchým stylem..předto jsem přečetla jedním dechem..nechápu jak tsm mohla vydržet..
Autorka píše poutavě..téma je zajímavé..ale přišlo mi to takové moc jak z červené knihovny..holka co nikdy nebyla mimo město, každý večer tráví u televize, nikdy nebyla na koncertě a neviděla film s titulky..chápu, že tím chtěla říct, že se vyvíjí..ale kdyby to nedělala tak prvoplánově, myslím, že by to bylo lepší..