chrudas komentáře u knih
Příběh mateřídoušky se mi líbil. Dějová linka z historie byla opravdu velmi zajímavá a čtivá, možná těch stránek o Věrce a Adamovi mohlo být o trošku více. Dějová linka ze současnosti také vůbec nebyla špatná, sice napsaná spíše povrchově, ale dojem z příběhu mi to nezkazilo.
Úžasné jako vždy, není co vytknout. Detektivní linka opět nápaditá a napínavá. Linka ze soukromého života Josii a Trinity předčila očekávání. Smekám před autorkou má celou dosavadní sérii velmi dobře promyšlenou.
Tíživé ticho se četlo dobře. Určitě to není klasická detektivní Bryndzovka, ale vůbec mi to nevadilo. Příběh byl čtivý, po Bryndzovsku napínavý a to, že to občas bylo "neuvěřitelné" mi nevadilo. Vždyť příběhy se tvoří díky autorovi představivosti, která je pro dobrý "napínavý " příběh důležitá. Dle mého pan autor nezklamal, jen je to zas něco jiného než Erika či Kate.
Případy vrchního inspektora A. Gamache je výborná detektivní série. Tentokrát mi bylo na začátku knihy líto, že se příběh odehrává mimo oblíbenou vesnici Three Pines. Po pár kapitolách byla lítost pryč, tento díl se opravdu vyvedl. Detektivní linka super, promyšlená a velmi napínavá. Osobní linka celé rodiny inspektora byla tentokrát taky velmi napínavá a konec byl třešnička na dortu. Skvělé počteníčko....
Velmi zdařilý příběh, který mě překvapil. Četlo se samo, po prvních pár stránkách jsem byla nadšená a to mi vydrželo celou knihu. Jen mě trošku zklamaly poslední dvě stránky, ale není to nic co by zkazilo celou knihu. Sally mi byla velmi sympatická i se svými zvláštnostmi, ta se autorce opravdu povedla.
Velmi povedený příběh. Návrat domů je jedna z nejpovedenějších knih od Kate M., klobouk dolů. V příběhu jsem nenašla nic co by tam chybělo nebo bylo "zbytečně" navíc, všeho tak akorát. Postavy velmi sympatické a dobře představené nám čtenářům, jen nevím co si myslet o Noře, ale tak to má asi být. Moc mě kniha bavila.
Úžasné jako vždy. Paní autorka trochu přitvrdila co se týče vraha a jeho činů. Bylo to velmi napínavé a to i soukromá linka příběhu. Už se těším v březnu na další příběh s Lottie a jejím týmem.
Mně se kniha moc líbila a určitě bych nesrovnávala s knihami od R. Bryndzy, apod., je to dle mého úplně jiný styl psaní. Přijde mi sympatické spojení detektivního žánru s "romantikou". Zase trošku něco jiného, co se dobře čte.
Tato série je dokonalá, napínavé počteníčko od první do poslední stránky, Josie a spol jsou sympatické postavy a jejich dějová linka třešnička na dortu.
Opět pan autor nezklamal a připravil pro nás čtení, které nelze odložit. Někdo zde zmínil, že nic není černobílé. Obávám se, že v této době kdo nebyl tvz. pro naší věc, měl život černobílý. To nám zřejmě dává autor najevo v postavě Františka. Pokračování se mi četlo dobře jako první díl a doufám, že se brzy dočkáme Krušnohorských osudů.
Krásný příběh, i když ten začátek je "zvláštní " tak zbytek příběhu je čtivý. O lásce k horám, odhodlání a víře v lepší život. Sudetský dům je lepší, ale i tato knížka si zaslouží pozornost.
Skvělá série a ani tento díl nezklamal. Detektivní linka příběhu opět dobře promyšlená jen kdyby i to ostatní bylo trošku víc pozitivní. Myslím, že hlavní hrdinové by si zasloužili trošku normálu. Ale kniha se četla sama a moc se těším na další.
Opět skvělé detektivní čtení jako předchozí díl. Sympatické postavy, krásné prostřední a i vtipné okamžiky. Četlo se samo a doufám, že se někdy dočkáme dalšího pokračování.
Úžasné, napínavé, dobře promyšlené jako vždy. Pan autor umí a má můj obdiv. Doufám, že se k nám brzy dostane jeho nový samostatný thriller.
Les v domě, byl pro mne na jednu stranu strašné utrpení a na druhou jsem musela číst dál a dál. Nemám ráda tu šílenou bezmoc, která byla cítit snad na každé stránce. Ale zase na druhou stranu odvedla autorka výbornou práci, i když jsem chtěla několikrát knihu odložit, nepovedlo se. Musela jsem jí dočíst...
I Vraní oko bylo velmi čtivé jako předchozí díly jen škoda toho uspěchaného konce. Paní Klevisová je velmi dobrý vypravěč a moc se těším na další příběhy.
Tentokrát to bylo na některých stránkách zvláštně vyumělkované, ale jako celek dobrý. Klasika s Martinem S., četlo se dobře. Určitě budu číst i další knížky s Martinem a spol.
Napínavé jako předchozí dva díly, četlo se samo. Jen ten konec bych brala trošku jiný, asi by mi stačila stará dobrá klasika - záporák za mřížemi.
Zajímavý příběh plný informací, které běžně člověk neslyší. Tak trošku pohled z druhé strany ať se nám to líbí nebo ne. První dvě třetiny mi utíkaly rychleji, ale i tak se četlo velmi dobře.
Užasné počteníčko jako vždy. Ani v tom to pokračování není co vytknout ba naopak, autorka píše čtivě, neopakuje se a každý nový případ má něco do sebe.