Clairka komentáře u knih
Krásný příběh na předvánoční večery. Líbil se mi originální nápad.
Občas mi dělalo problém příliš mnoho postav a časový posuny. Ale kniha krásná. Taková o životě ????
Nuda nuda nuda. Dočetla jsem ale přemlouvala jsem se
Užasná kniha... víc nepotřebujete vědět. Nebudete vědět jestli se dřív smát nebo brečet.... dokonalá !!! A upřímně strašně moc se bojím filmové verze...
Knihu jsem dočetla, ale na mě zbytečně dlouhá přijde mi příběh dost odfláknutý a souhrn všeho možného dohromady co zrovna autorku napadlo. Nuda.
Velice krásná kniha. Přečteno během pár dní na dovolené. Téměř nic jsem o tomto tématu nevěděla.
Stejně jako Mareš super ! Nemohla jsem přestat číst. Pan Beneš má můj velký obdiv.
Nádherný příběh. Slza ukapla… Krasne a prijemne čtení. Přečtěte si ji. Bude vám na tom světě hned krásněji :)
Naprostá pecka ! Já se tak nasmála. hned chci někam také vyrazit !
Dva týdny jsem knihu četla...a i tak jsem dala jen 168 stránek. A to jsem se na ni fakt těšila, ale asi to není nic pro mě. Třeba někdy jindy...
Vzdala jsem to asi na 40 straně. Hrozně špatně napsané.
Dostala jsem jí kdysi k Vánocům a.....jo je to nejlepší kniha pro fanoušky HP !!!!
Bože jak to sakra ta autorka dělá?? Čtete a čtete a pokaždé když otáčíte stránku tak si říkáte tak jak to teda je? Nechápu jak se jí něco takového může ,,vyrojit" v hlavě, aniž by sama vraždila...Je geniální nejlepší její dílo, ani Zmizelá mě takhle nedostala! Nejlepší autorka současné doby.... Kniha vás nenechá spát :)))
Nebojim se rict že tohle je nejlepši kniha jakou jsem zatim měla možnost čist.. Nejde mi z hlavy a jen tak na malou Liesel nezapomenu....
Mě se tato novela dostala do ruky jen kvůli maturitni četbě, což mě celkem mrzi, protože Steinbeck piše moc hezky.Jen škoda že jsem ze školy už znala konec
Nádherná kniha! Daniel je opravdu čistá dušička a miláček od první stránky :) V jedné kapitole se smějete a v další vás zasáhne síla slov, která je na papíře. Některé věty jsem četla i třikrát jak moc na mě zapůsobily. Po přečtení mám chuť svět obejmout a na všechny se už jen a jen smát :)