Clairka Clairka komentáře u knih

Vánoční prasátko Vánoční prasátko J. K. Rowling (p)

Krásný příběh na předvánoční večery. Líbil se mi originální nápad.

18.12.2021 5 z 5

Hotýlek Hotýlek Alena Mornštajnová

Občas mi dělalo problém příliš mnoho postav a časový posuny. Ale kniha krásná. Taková o životě ????

06.09.2020 5 z 5

Grey: Padesát odstínů šedi pohledem Christiana Greye Grey: Padesát odstínů šedi pohledem Christiana Greye E. L. James (p)

Nuda nuda nuda. Dočetla jsem ale přemlouvala jsem se

14.03.2016 2 z 5

Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Bomba :) Opravdu super !

03.12.2015 5 z 5

Muž jménem Ove Muž jménem Ove Fredrik Backman

Užasná kniha... víc nepotřebujete vědět. Nebudete vědět jestli se dřív smát nebo brečet.... dokonalá !!! A upřímně strašně moc se bojím filmové verze...

27.07.2014 5 z 5

Co už nikdy nepřebolí Co už nikdy nepřebolí Lucy Score

Knihu jsem dočetla, ale na mě zbytečně dlouhá přijde mi příběh dost odfláknutý a souhrn všeho možného dohromady co zrovna autorku napadlo. Nuda.

30.03.2024 1 z 5

Pomocnice Pomocnice Freida McFadden

Skvělá kniha. Přečteno během dvou dnů.

14.02.2024 5 z 5

Až uvidíš moře Až uvidíš moře Scarlett Wilková

Velice krásná kniha. Přečteno během pár dní na dovolené. Téměř nic jsem o tomto tématu nevěděla.

27.08.2023 5 z 5

Vladimír Beneš: Mé cesty do hlubin mozku Vladimír Beneš: Mé cesty do hlubin mozku Martin Moravec

Stejně jako Mareš super ! Nemohla jsem přestat číst. Pan Beneš má můj velký obdiv.

11.04.2023 5 z 5

Příběh Arthura Truluva Příběh Arthura Truluva Elizabeth Berg

Nádherný příběh. Slza ukapla… Krasne a prijemne čtení. Přečtěte si ji. Bude vám na tom světě hned krásněji :)

23.10.2022 5 z 5

151 dní Pacifickou hřebenovkou – Dobrodružství Holky s bucket listem 151 dní Pacifickou hřebenovkou – Dobrodružství Holky s bucket listem Lucie Kutrová

Naprostá pecka ! Já se tak nasmála. hned chci někam také vyrazit !

06.11.2021 5 z 5

Druhá šance Druhá šance Adam Pýcha

Dva týdny jsem knihu četla...a i tak jsem dala jen 168 stránek. A to jsem se na ni fakt těšila, ale asi to není nic pro mě. Třeba někdy jindy...

20.07.2021 1 z 5

Porodní sestra z Osvětimi Porodní sestra z Osvětimi Magda Knedler

Vzdala jsem to asi na 40 straně. Hrozně špatně napsané.

19.12.2020

Řetěz Řetěz Adrian McKinty

Výborný příběh. Originální . Doporučuji

22.11.2020 5 z 5

Pacient Pacient Sebastian Fitzek

Výborný. A ten konec...

13.08.2020 5 z 5

Harry Potter: Filmová kouzla Harry Potter: Filmová kouzla Brian Sibley

Dostala jsem jí kdysi k Vánocům a.....jo je to nejlepší kniha pro fanoušky HP !!!!

11.03.2014

Temné kouty Temné kouty Gillian Flynn

Bože jak to sakra ta autorka dělá?? Čtete a čtete a pokaždé když otáčíte stránku tak si říkáte tak jak to teda je? Nechápu jak se jí něco takového může ,,vyrojit" v hlavě, aniž by sama vraždila...Je geniální nejlepší její dílo, ani Zmizelá mě takhle nedostala! Nejlepší autorka současné doby.... Kniha vás nenechá spát :)))

06.02.2014 5 z 5

Zlodějka knih Zlodějka knih Markus Zusak

Nebojim se rict že tohle je nejlepši kniha jakou jsem zatim měla možnost čist.. Nejde mi z hlavy a jen tak na malou Liesel nezapomenu....

25.11.2013 5 z 5

O myších a lidech O myších a lidech John Steinbeck

Mě se tato novela dostala do ruky jen kvůli maturitni četbě, což mě celkem mrzi, protože Steinbeck piše moc hezky.Jen škoda že jsem ze školy už znala konec

19.09.2013 4 z 5

Hájemství: Příběh kluka z pohřebky Hájemství: Příběh kluka z pohřebky Daniel Krejčík

Nádherná kniha! Daniel je opravdu čistá dušička a miláček od první stránky :) V jedné kapitole se smějete a v další vás zasáhne síla slov, která je na papíře. Některé věty jsem četla i třikrát jak moc na mě zapůsobily. Po přečtení mám chuť svět obejmout a na všechny se už jen a jen smát :)

07.01.2025 5 z 5