Čmeláček

U téhle knihy jsem se bavil úplně stejně a královsky jako u prvního dílu! :) Zase to nemělo chybu, inspektor Prévit znovu perlil na jedničku :), takže za mě pět stars a určitě brzo půjdu na další! :)

Po delší době jsem se chtěl pobavit, a proto jsem si vybral tuhle knihu. Navíc je to detektivka, takže pro mě jako dělaná :). No a fakt mě svérázný inspektor Prévit nezklamal! U čtení jsem se nasmál a parádně se odreagoval. Za mě pět stars a pokračování to jistí! :)))

Tak já vám tak nějak nevím, co bych si měl o téhle knize jako myslet. Mám rád thrillery a když jsem si přečetl anotaci, měl jsem dobrý pocit. Ale to bylo asi tak všechno, protože příběh už byl o dost slabší. Ani se mi dnes nechce víc psát, takže dám tři starsy a příště budu mít při výběru knihy snad zase větší štěstí.

Jako jo, líbilo se mi to :). Případ byl v podstatě stejně skvělý jako ten předcházející a navíc se člověk dozvěděl i něco z minulosti NDR a její tajné služby, která lidi mučila úplně stejně jako naše STB. A já jsem fakt rád, že jsem v téhle době nemusel žít. No ale kniha se mi četla dost dobře, takže za mne spokojenost a dávám pět stars :).

Knihu jsem si přečetl v tomto novějším překladu a fakt nebyla vůbec marná :). Četlo se to jedna báseň a těch skoro 700 stránek uteklo jako voda :). A hlavně tam bylo všechno, co mám rád, jako dobrodružství a napětí, takže za mě velká spokojenost a pět stars to jistí! :)))

Zase hodně dobré počteníčko, možná dokonce o malý kousek lepší než první případ s Adamem a Laurou :). Bylo to napínavé, zajímavé a dobře napsané. Jsem tedy dokonale spokojen a z tohoto důvodu dávám pět stars jak vymalovaných! :) Plus velké doporučení!
I když Lauru budu s dovolením nesnášet furt dál a těžko se to už kdy změní...

Už dlouhou jsem žádnou Kingovu knihu nečetl, tak bylo na čase, abych to napravil :). No a musím uznat, že jsem si fakt dobře početl. Vynikající příběh, k tomu skvěle napsaný, prostě tady nic nemá chybu! :) Pět stars to jistí a doporučuji!

Zajímavý případ, užil jsem si ho, fakt jo :). A Josie zase válí a při té příležitosti se dostane až do ohrožení života. No ale hned je jasné, že všechno bez větší úhony přežije a pachatele odhalí. Takže asi tak :). Já za sebe dávám pět stars a doporučení! :)

Tak tohle už bylo o něco lepší než první případ Josefa Bergmana, jenom mi úplně jako chlapovi nesedlo prostředí. No ale kniha se čte zase skvěle, o tom žádná :). A tak jsem se rozhodl dát pět stars a jsem zvědavý, co dalšího paní Klevisová vymyslela :).

Sice jsem si říkal, že ty úplně první detektivky s Josefem Bergmanem vynechám, ale nakonec jsem nemohl jinak :). I když tenhle úplně případ s ním je trošičku slabší, než ty, které jsem četl předtím. Takže tady dávám jenom čtyři stars, no ale určitě zkusím i další od paní Klevisové. Myslím tím ty, které mi ještě chybí :).

Tak tohle byla fajne detektivka s dvojkou vyšetřovatelů z Dánska a Německa! :) Jsem rád, že jsem na tuhle knihu narazil, protože jsem nemohl přestat číst, dokud jsem neměl hotovo :). Skvělé čtení, takže dávám za pět a už se těším na další! :)

Tahle sólovka pro Bohdana Jaroše nemá chybu! :) Hned na začátku fakt tak nějak uloví jednoho čerta :) a v podstatě si tím zajistí nesmrtelnou slávu, takže ho hned využije hrabě Thurzo a pošle ho najít zmizelého kapitána Galoviče. Případ je to vynikající a taky o napětí tam není nouze, takže já jsem při čtení vrněl blahem :). A tak dávám pět stars a velké doporučení! :)

Za mě dost dobrá kniha, až jsem byl překvapený, takže jsem ji měl přečtenou hodně rychle. Sice mi tam ze začátku nějak nechtělo sednout to sci-fi, ale ve finále uznávám, že to vůbec nic nezkazilo :). A potom to už byla až do konce jízda jak na horské dráze! Jsem tedy dokonale spokojený a dávám pět stars jak vyšitých :))).

Tato kniha se mi nečetla vůbec lehce. Ale doporučila mi ji paní knihovnice a tak jsem nemohl jinak, než si ji přečíst. No a musím říct, že tragický příběh Helene Hannemannové mě dostal do kolen. Celou dobu jsem doufal, že by to třeba přece jenom mohlo dopadnout nějak dobře, i když mně bylo jasné hned, že v koncentračních táborech se zázraky nestávaly, bohužel.

Tak tohle byl zase hodně zajímavý případ, navíc napsaný za tragických okolností. A i když se mi zdál možná o malinko slabší než ty předchozí, nemůžu přece Chrise Cartera hodnotit hůř než dřív, no ne? Takže i za tuhle knihu ode mě dostává pět stars jako obvykle a velké díky za to, že nepřestal psát. Protože to bych asi fakt nedal! :)

Je fakt velká škoda, že žádný další díl už není. Protože i tenhle případ byl skvělý a já jsem četl a četl, dokud jsem knihu nezavřel :). Takže asi tak, je to definitivně za pět a velké doporučení! :)

Tak tohle je opravdu výborná série, která mě baví. Je to prostě taková spíš jako klasická detektivka a to je na tom právě sympatické :). Já jsem byl zase spokojený, takže udílím pět stars a brzy se vrhnu na další :))).

Zajímavá, napínavá a jako vždycky skvělá kniha nezklamala a snad ani zklamat nemohla, když ji napsala královna detektivek :). Přečetl jsem ji jedním dechem a vidím to na pět stars, i když kočka a ani ti holubi nikde! :)))

Jako za sebe fakt tak nějak nechápu to slabé hodnocení tady, protože já jsem byl s knihou dokonale spokojený a dobře se mi četla. Prostě neměla chybu, takže to dnes vidím na pět stars a brzy se vrhnu na další! :)))

Dost dobré počteníčko, já jsem byl spokojený, protože atmosféru měla tahle kniha vynikající! A to do té míry, že mi vůbec nevadil spíš pomalejší děj. No a úplný konec byl nečekaný a dokonale překvapil :). To by bylo pro dnešek všechno, dávám pět stars a brzo se podívám po nějaké další knize od tohoto pána, kterého jsem doteď neznal :).