Cocina komentáře u knih
Za mě tedy nic moc. Čekala jsem od toho něco více, ale tohle jsem dočetla z donucení. A ten konec? Vlastně to ani pořádný konec nebyl. Za mě nedoporučuji.
Za mě druhý díl stejně dobrý jako první. Nemohla jsem se od ní odtrhnout a během chvíle měla přečtené.
Stále mě zajímá, co přesně si Cardan myslí a jak to bude dál, takže nutně bych potřebovala další díl už. :D
Pohádka Kráska a Zvíře se mi vždy líbila a tohle bylo něco trochu nového. Magie, nadpřirozené bytosti a nakonec i láska. Dobře se i četla a já jsem byla na konci spokojená :)
Osobně musím rict, ze i tento díl se mi velmi líbil. Zasmala jsem se, odreagovala se při něm, takže spokojenost :)
Opět hodně postav, ale jinak super kniha, těším se na další knihy od autorky.
Po dlouhé době pěkná česká detektivka. Moc se mi líbila, i když jsem se ze začátku ztrácela v tolika jménech.
A hlavní vyšetřovatelka za mě trochu nesympatická.
Další kniha od Picoult, která mě nezklamala. Její knihy doslova hltám a moc se mi líbí. Přidání komiksů do příběhu bylo dobré a vůbec to nevadilo.
Mohu jenom doporučit. Opravdu dobrá, silná kniha. Chvílemi jsem si i bála pokračovat ve čtení, zvlášť večer. :D Precteno během dvou dnů.
Mívám ráda knihy o upírech, ale tato mě tolik nenadchla. I když hlavní postava se mi od začátku líbila, ta její neohroženost byla super. Ale i přes to jsem se musela občas do čtení této knihy nutit. Neukončený závěr mé hodnocení též snížil.
Nádherná kniha, velmi k zamyšlení. Moc se moc líbily pasáže o vlcích, bylo to zajímavé. Už se těším, až si přečtu další knihy od této autorky.
Taková YA oddechovka, libilo se mi to, dobre se četlo. Sice závěr se dal očekávat, ale i pres to doporučuji přečíst :)
Chvíli mi trvalo než jsem se do knihy začetla, nejdriv mě vubec nelakala, ale cim dal jsem četla, tim se stala lepsi a ja ji prostě musela pak dočíst :D takze radím, vytrvejte ;)
Velmi zajímavá kniha, dobrý nápad. Já to precetla behem jednoho dne, chtěla jsem vědět, jak to dopadne :D. Za mě dobrá kniha
Za mě další super dil, moc se mi líbila a uz se těším na třeti dil. Takze hurá do knihovny :D
Takhle dlouho jsem se u knihy nesmala, moc se mi líbila a uz se těším, az se pustím do dalších dílu :)
Čte se moc dobre, rychle a diky krátkým kapitolam kniha svižně utíká. Mohu jen doporučit
Za mě moc pekná kniha, dobře se četla, nemohla jsem se odtrhnout, byla jsem moc zvědavá, jak to nakonec skončí. Mohu doporučit
Za mě moc dobrá kniha,četla se rychle,dobře a byla velmi poutavá. Zajímavý námět a jsem velmi zvědavá na pokračování. Už se velmi těším,až si druhý dil koupim
Já si knihu můžu jenom pochválit. Opravdu dobře napsané,chvílemi jsem se smála,chvílemi plakala. Romantika,humor...co víc si ve špatném počasí přát :)
Nádherná kniha. Ze zacatku to slo hůře číst,ale nakonec jsem se tak začetla,ze se neslo skoro odtrhnout. Takove přátelství,smutek-kdy jsem skoro nemohla číst,jak jsem brecela. Knihu doporučuji,za mě moc pekne :)