Dadulina komentáře u knih
Příběh vyprávěný dítětem, což ovšem neubírá na síle prožitku. Knihu si mohou vychutnat i dospělí.
Zatím nejlepší ze série. Baví mě Bergmanův vnitřní svět a severský nádech detektivky.
Protagonistu budete litovat i nesnášet. Vždyť se nic zas tak hrozného neděje - chtěli byste mu říct. Nakonec však musíte uznat, že tento život je poněkud nešťastný.
Dalo se vytěžit víc, ale pro nás seveřany to bylo takové dloubnutí do žeber.
Zase báječná kniha! Rowlingová prostě umí. Nejen skvělá detektivka, ale i propracované mezilidské vztahy pomáhají přečíst 700 stran téměř bez přestávky.
Hanišovou miluju už nějaký ten pátek. Není podbízivá a zároveň se věnuje silnému tématu mateřství i v jeho záporných konotacích
Čtivé, ale dočtete a za týden si pomalu nevzpomenete na zápletku...
Toho vraha budete milovat! Nesbo umí vytvořit charismatického masového vraha, to se mu musí nechat. Po Krvi na sněhu jsem se zase porochnila v jeho stylu vyprávění i v báječném rozuzlení!
Co prožívají uprchlické děti po příchodu do Čech a jak je přijmou ty české? Milý příběh protkaný pocitem ztráty a vykořeněnosti, ale všecko bude dobré snad
Skvělá kniha! Foglarovka pro holky s nádechem fantasy. Ani chvíli jsem se nenudila, a to nejsem cílovka!
Exkurze do neprobádaných vod. Díky příběhu vím něco málo o nigerijské historii a ještě k tomu jsem se nemohla od knihy odtrhnout. Doporučuji!
Časodějové mají potenciál stát se senzací jako Harry Potter, jsem zvědavá, zda je někdo zfilmuje.
Čtivé a napínavé. Přestože nejsem puberťák, užila jsem si to.
Občas mi chybí motivace postav, ale jinak se krásně čte a napětí zůstává do poslední kapitoly.
Taková hra se čtenářem. Chvílemi jsem byla naštvaná, když jsem se zabydlela do jedné vrstvy, autor mě pinknul do další. Pak jsem tu hru přijala a knihu si užila.
Když na začátku ...., říkáte si, že nic horšího už nemůže být! Omyl! Napínavé až do poslední stránky.