Damonka12 komentáře u knih
Kniha není špatná, konec je super a takový zvrat jsem opravdu nečekala. Ze začátku malinko nuda, ale to vše druhá půlka knihy vynahradí. Můžu doporučit, na to že je to české je to úžasné.
Dokonalá kniha od dokonale píšící autorky s dokonalým a naprosto neočekávaným zvratem. Z knihy jsem nadšené, dokázala mě překvapit, což se u knih tohoto typu moc nestává, můžu jí jenom doporučit.
Tahle kniha je skvělá a roztomilá. Nenapadají mě jiná slova jak jí popsat. Daniel a Kit jsou úžasní, zamilovala jsem si je hned na začátku. Jsem ráda, že jsem konečně narazila na knihu od českého autora, která byla skvělá. Všem můžu jen doporučit.
Rozhodně lepší než první díl. Jedna z nejlepších knih, co jsem kdy četla. Autorka píše čtivě a ten svět, který vymyslela je dokonalý. Miluji knihy, kde se odhaluje minulost a určitá tajemství a toho je tahle kniha plná. A navíc láska mezi Rhysandem a Feyre prostě dokonalost sama. Líbí se mi, že jsou v knize i také takové ty běžné věci jako že se sejdou u snídaně či jdou večer do města, že to není jen o nastávající válce, ale o všem, o jejich životech, apod. Těším se na 3. díl.
Miluju tuhle knihu a celou sérii. Neznám jinou sérii, kterou bych milovala více. A která by se mi četla lépe.
Miluju na téhle sérii úplně všechno. Romantiku, univerzitní a hokejové prostředí a hlavně hlavní hrdiny.
Tohle mě moc nenadchlo. Přesto, že LGBTQ knihy miluju, tak tohle mi moc nesedlo. Kniha mě nudila a přišlo mi, že se v ní nic neděje.
Ideální jednohubka na Vánoce. Nejspíš ji budou číst každý rok.
Tuhle sérii absolutně miluju. Kniha je čtivá a řeší se v ní mimo jiné i jedno velmi důležité téma, se kterým se musí hlavní hrdinka vyrovnat. Kniha také rozbíjí některé stereotypy a proto je celkem originální. Můžu jedině doporučit.
4,5 kniha se velmi dobře čte a sedl mi styl psaní autorky. Rockové prostředí se mi taky hodně líbilo. Kniha se zaobírá i vážnějšími tématy a to ji činí ještě lepší.
Jo tohle je přesně něco, co miluju. Historický román založený na skutečnosti se skvělým romantickým příběhem.
3, 5 klasika od mých milovaných autorek. Tato ovšem o chlup slabší. Knihu jsem si i tak ale maximálně užila.
Tak tahle kniha stála za to. Po dlouhé době kniha, která mě chytla od začátku do konce a nepustila a taky jsem kvůli ní zůstala vzhůru do 2 do rána. Musela jsem prostě vědět jak skončí. Postavy skvělé a příběh sám osobě dokonale vymyšlen. Hodně se mi líbilo i letecké prostředí, které já miluju.
4,5 po přečtení anotace jsem věděla, že tohle je přesně kniha pro mě. Miluju totiž odhalovaní tajemství a přesně tento typ zápletky, když někdo předstírá, že je někdo jiný. K tomu to historické prostředí a sympatické postavy a já byla naprosto spokojená. Ke konci knihy jsem se i zasmála.
4,5 klasika na kterou jsem u této autorky zvyklá, vtipné, oddechové a čtivé. Tahle autorka prostě umí psát.
Tohle byla pecka, úplně mě to rozložilo, ten konce taková odhalení .... příběh je bizardní ale naprosto originální. Mě se kniha hrozně líbila.
Velmi vtipný erotický román. Byla jsem nadšená, jen mohl být delší.
Hrozně moc čtivá kniha, potřebovala jsem vědět, jak to dopadne a proč to tak je. Konec mě trochu zklamal. Vše shrnutu na jedné stránce. Myslím, že by si kniha zasloužila ten konec delší a propracovanější.
Milý vánoční romantický příběh, ovšem nenadchl mě tak moc jako Polibek v New Yorku.
Tento komiks je úžasný, miluji ty kresby a tu jejich realitu.