daniska komentáře u knih
Hana se mi velice líbila. Nepustí Vás dokud jí nedočtete. Za mě určitě ano. Velice silný příběh. Dávám 5 hvězdiček, kdyby šlo více dala bych co nejvíce.
Knihu jsem právě dočetla, ještě mi zasychají slzy na tváři. Kniha je nádherná je to pohlazení po duši. Ráda se k ní budu vracet.
Velice silný příběh a ty nádherné ilustrace. Kniha se mi velice líbila. Je dojemná, smutná, nutí k zamyšlení.
Byla to moje první kniha od Kinga. Musím uznat, že je opravdu mistr hororu. Kniha je dobře napsaná. Velice se mi líbila i film nebyl špatný, kniha je samozřejmě lepší.
Já jí určitě doporučuju.
Já dávám určitě pět hvězdiček. Je to nádherný příběh. Filmové zpracování s Liamem Neesonem koukám pokaždé když ho dávají v televizi.
Kniha se mi velice líbila. Je smutná, dojemná. Říkám si v jakém světě to žijem. Určitě ji všem doporučuji. Nutí k zamyšlení.
Četla jsem po druhé, poprvé ve škole a teď když jsem jí kupovala synovi do školy. Knihu vřele doporučuji. Dokonce jí četl i muž a to moc nečte.
No já ani nevím jaký bych dala komentář, čekala jsem, že to bude něco extra, když to byla kniha roku. Začátek knihy byl slabý, konec předvídatelný. Jsou lepší knihy třeba za zavřenými dveřmi.
Moje první kniha od Bukowskiho. Čekala jsem, že to bude bůhví co. V knize se pořád opakovalo sex, chlast, spisovatel. Některé povídky nedávaly smysl. Kniha nenadchla.
Knihu jsem četla, před několika lety. Narazila jsem na ní náhodou ve slevách v jednom obchodě. Kniha se mi líbila moc. Je hrozné, že se tohle mohlo dít. Tuto knihu doporučuji všem. Od tý doby jsem začala vyhledávat knihy z touto tématikou.
Kniha mě dostala. Nemohla jsem se od ní odtrhnout. Opravdu Vás vtáhne do děje. Doporučuji všem.
Kniha se mi líbila. Zápletka také, ale byla moc zdlouhavě napsaná. Ač na to, že se toho moc v knize neudálo nutilo mě to číst stále dál.
Knihu jsem právě dočetla. Ještě teď mi usychají slzy na tváři. Kniha byla velice zvláštní. Budu na ni dlouho vzpomínat. Vřele ji všem doporučuji.
Právě jsem dočetla. Kniha byla naprosto skvělá. Doporučuji všem je to pohlazeni po duši. U knihy jsem se pobavila, ale i pobrečela.
Knihu jsem včera dočetla. Kniha se mi líbila dávám jí 4 hvězdičky. Doporučila bych jí všem co mají rádi knihy.
Krásná a dojemná kniha, nejen o tom, jak děti dokáží být silné, Rádá se k ní budu vracet. Dávám 5 hvězdiček
Moc krásná kniha, určitě doporučuji všem. Stojí za předčtení. Dávám 5 hvězdiček.
Knihu čtu, už podruhé a stále se kní ráda budu vracet. Četla jsem několik knih o Čachtické paní, ale žádná znich mě nezaujala jako tato. Vřele doporučuji.
Moc dojemná kniha smutná rozhodně stojí za přečtení. Všechny knihy autorky stojí za přečtení.