DasaN

Moc pěkná nadčasová kniha, jen některé pasáže jsou trochu zdlouhavější, ale rozhodně stojí za přečtení.

Moc pěkný příběh o problémech, které chtě nechtě můžou potkat i nás (spíše myslím Jess). Příběh tak příjemně plyne a postavy jsou dobře vykreslené, což se moc dobře čte. Kdybych ale měla vybrat nejlepší knihu této autorky, tak jednoznačně vede Než jsem tě poznala, přesto že kniha Jeden plus jedna končí happy endem (ty já mám ráda :-) )

No čekala jsem od knihy trochu něco jiného, ale celkem dobře se četla a navíc se mi líbilo, jak je kniha zpestřená fotografiemi, což pak působí reálněji.

Tohle byla zvláštní kniha. Vlastně pořádně nevím cosi mám o ní myslet. Na jednu stranu se kniha četla hezky . Na druhou stranu mě pěkně štvala Margot - puberťačka, která má vlastně strach posunut se v životě dál....

Tato kniha zahřeje každou romantickou duši. Příběh se mi zalíbil hlavně protože, popisuje osud páru který, se miluje tak, že překoná stáří a nemoc. Je pravda že by kniha mohla být delší a trochu víc přibarvit mládí páru, ale přesto je závěr knihy krásný.

No nejsem žádná velká fanynka knih o zombie, ale kniha uměla strnout a dobře se četla. Líbilo se mi jak se osudy hrdinů prolínaly, ale i závěr se docela povedl.

V tomto pokračování je zajímavá zápletka, ale chvílemi působí trochu chaoticky, každopádně se mi líbí jak se vyvíjí vztah mezi Strikem a Robin, těším se na další.

No chvilku mi trvalo než jsem se začetla, ale jak jsem se dostala ke zmizení Megan nemohla jsem se odtrhnout.

No první díl byl sice lepší a už tam není taková atmosféra jako v prvním díle, přesto kniha byla čtivá, se zajímavým koncem.

Má oblíbená ! Je milá, chytrá a barvitá....... Co k tomu dodat?

Velmi zajímavá kniha. Nemůžu uvěřit ,že se někomu může zdát nudná.....

Velmi pěkná klasika u které se zaručeně nebudete nudit.

Ačkoliv nečtu knihu na tuto tématiku poprvé nikdy mě nepřestane udivovat z kolik toho museli tyto ženy zkusit proto aby se dostali na svobodu.

Velmi zajímavý příběh podržený atmosférou druhé světové války...to je prostě záruka úspěchu.

Velmi zajímavá kniha s dobře vykreslenou atmosférou války. Postavy jsou sympatické, ale klidně by stačilo, kdyby byla jen jedna hlavní postava. Tématika zdravotních sester v polních podmínkách během války je čtivá a umí vtáhnout do děje.

Napínavý příběh, který drží čtenáře v napětí a umí vtáhnout do děje. Klasika od Kinga prostě nezklame.

Od začátku knihy jsem vlastně nevěděla co je pravda a co ne a navrch velmi nečekané rozuzlení.

Kniha je psaná zvláštním způsobem a ne úplně systematicky, ale o to víc působí autenticky a reálně.

Možná to není úplně nejlepší dílo od Kinga, ale příběh je zajímavý s originální zápletkou.