Didi15 Didi15 komentáře u knih

15 roků lásky 15 roků lásky Patrik Hartl

Pan Hartl je prostě miláček a jemu snad v žádné knize nedokážu nic vytknout :) Zase skvěle odvedená vypravěčská práce ,díky .

19.11.2021 5 z 5

Zlomené srdce Zlomené srdce Tim Weaver

Pro mě zatím nejlepší díl s Davidem Rakerem , skvělé prolínání minulosti a budoucnosti .

19.11.2021 5 z 5

Ostrov šedých mnichů Ostrov šedých mnichů Michaela Klevisová

Jakmile to není z Čech ,ihned to má větší šmrnc , za mě zatím nejlepší díl a nejvíc napínavý . Opravdu každý díl je lepší a lepší , těším se na další .

29.09.2021 5 z 5

Muž bez tváře Muž bez tváře Peter May

A tak jsem se těšila .... Moc mám ráda tohoto spisovatele , ale tohle mě nebavilo . Přišlo mi takové ukvapené , hlavně rozhovory. Škoda .

16.09.2021 3 z 5

Růže bílá, černý les Růže bílá, černý les Eoin Dempsey

Já jsem se na tuhle knihu moc těšila , dlouho jsem ji nemohla sehnat . No a teď jsem na rozpacích , zda se mi líbila nebo ne. Ale vlastně by to byl celkem zajímavý příběh , zase z jiného pohledu . Chvílemi byly i napínavé momenty, ale prostě tomu něco chybělo . Něco co dělá z knihy , knihu výjimečnou . Pro mě takový tedy nakonec takový průměr :)

25.04.2021 3 z 5

Království Království Jo Nesbø

Co si budeme povídat, Harry to není a toho přeci všichni milujeme... Ale musím napsat, že tohle byla parádní jízda, musela jsem cist a číst, abych vedela v jaký konec se to rozuzli. Pěkně a ojediněle vystaveny příběh s mou oblíbenou severskou krajinou, takže co víc si přát... Ja jsem nadšená :)

06.12.2020 5 z 5

Krotitel Krotitel Camilla Läckberg

Opět skvělé, skvělé, skvělé. Tahle série je opravdu něco, jsem zvědavá na další díl.

25.09.2020 5 z 5

Elsyino tajemství Elsyino tajemství Camilla Läckberg

Za mě tedy zatím nejlepší a nejzajímavější díl. Opravdu jsem si to užila. Parádní dějová linka z druhé světové války. Jsem zvědavá, co se bude odehrávat v dalším díle, plus také doufám, že i Bertil nalezne konečně své štěstí :)

12.09.2020 5 z 5

Dvanáctá oběť Dvanáctá oběť Michael Connelly

A tohle bylo více než dobré. Zatím pro mě nejzajímavější a nejlepší díl, takže se rozhodně vrham na čtyřku.

22.06.2020 5 z 5

Pekingský rozparovač Pekingský rozparovač Peter May

A tak budu doufat, že čínská série tímto dílem nekonci. Li, Margaret, Mean Juan, Wu... Prostě by mi všichni chyběli.
Kniha nepostrádá nic,snad jen ten konec mohl May trochu natáhnout :)
Už jsem si zvykla i na čínské prostředí, nechce se mi snad už ani jinam:)

20.05.2020 5 z 5

Běžkyně Běžkyně Peter May

A přesně, ať si říká kdo chce, co chce, tahle čínská série je něco :)
Všechno podle mého gusta. Super příběh, ani mi nevadí vztahová linka Lin-Margaret.
Je to prostě bomba :)

19.05.2020 5 z 5

Čtvrtá oběť Čtvrtá oběť Peter May

A tohle mě začíná bavit. May je fakt mistr. A něco se dozvím i z dějin Číny, což je fajn. I když jsem věděla, jak to všechno dopadne a kdo ve všem má prsty , užila jsem si to . A teď hurá na trojku :)

14.05.2020 5 z 5

Černé světlo Černé světlo Peter May

A je tu třetí díl. Rozjizdim se:)) Uz umím odhalit zaskodnika:-D
Ja tuhle sérii miluju:)

03.05.2020 5 z 5

Kritik Kritik Peter May

Paráda, paráda, jedeme dál. U téhle knihy jsem dostala neodolatelnou chuť na víno a to alkohol nepiju:))

03.05.2020 5 z 5

Šachové figurky Šachové figurky Peter May

Jak jsem mohla bez knih od P.Maye žít? Je to naprosto boží ,velice vytříbený příběh. Nádherný spisovatelský styl. Až dočtu tuhle trilogii bude se mi stýskat.
Baví mě Fin a jeho rozhovory s Gunnem. Velmi dobře vykreslené postavy.

27.04.2020 5 z 5

Poslední kabriolet Poslední kabriolet Anton Myrer

Kniha se mi moc líbila, četla jsem ji kdysi na střední škole a ted jsem se k ní vrátila a musím říct, že opravdu perfektní .
Klidně bych ještě více ocenila více zápisků z války.

20.01.2020 5 z 5

Životní terno Životní terno Fredrik Backman

Nic moc a to jsem se tak těšila. Zdešená jsem byla, když jsem videla, že jedná o knihu o 70ti stránkách . Příběh vás ani nestačí chytnout, za mě takový výkřik do někam .
Těším se na toho starého Backmana.

15.11.2019 2 z 5

Jako o život Jako o život Lisa Jackson

Lisa je čtivá ,ale trochu mi to přišlo jako červená knihovna, takže hvězda dolů. A stejně mám nejradši sérii Alvarezová -Pescoliová .

11.11.2019 4 z 5

Hacker Hacker James Swallow

Mě tato série baví:) A ani tento díl nezklamal. Velice zajímavé téma, celkem přístižné naší době. Lucy a Mark jsou fajn a tak se těším na další díl.

18.06.2019 5 z 5

Clona Clona Samuel Bjørk (p)

Tak na tuto knihu jsem se těšila, přečetla jsem ji jedním dechem . I když Prolog bych úplně vynechala, to jsem skoro nepochopila. Četlo se rychle a příběh byl zajímavý, ale co ten konec? Tak kvapně ukončeno? To se mi opravdu nelíbilo.

06.05.2019 5 z 5