Didi15 komentáře u knih
Pan Hartl je prostě miláček a jemu snad v žádné knize nedokážu nic vytknout :) Zase skvěle odvedená vypravěčská práce ,díky .
Pro mě zatím nejlepší díl s Davidem Rakerem , skvělé prolínání minulosti a budoucnosti .
Jakmile to není z Čech ,ihned to má větší šmrnc , za mě zatím nejlepší díl a nejvíc napínavý . Opravdu každý díl je lepší a lepší , těším se na další .
A tak jsem se těšila .... Moc mám ráda tohoto spisovatele , ale tohle mě nebavilo . Přišlo mi takové ukvapené , hlavně rozhovory. Škoda .
Já jsem se na tuhle knihu moc těšila , dlouho jsem ji nemohla sehnat . No a teď jsem na rozpacích , zda se mi líbila nebo ne. Ale vlastně by to byl celkem zajímavý příběh , zase z jiného pohledu . Chvílemi byly i napínavé momenty, ale prostě tomu něco chybělo . Něco co dělá z knihy , knihu výjimečnou . Pro mě takový tedy nakonec takový průměr :)
Co si budeme povídat, Harry to není a toho přeci všichni milujeme... Ale musím napsat, že tohle byla parádní jízda, musela jsem cist a číst, abych vedela v jaký konec se to rozuzli. Pěkně a ojediněle vystaveny příběh s mou oblíbenou severskou krajinou, takže co víc si přát... Ja jsem nadšená :)
Opět skvělé, skvělé, skvělé. Tahle série je opravdu něco, jsem zvědavá na další díl.
Za mě tedy zatím nejlepší a nejzajímavější díl. Opravdu jsem si to užila. Parádní dějová linka z druhé světové války. Jsem zvědavá, co se bude odehrávat v dalším díle, plus také doufám, že i Bertil nalezne konečně své štěstí :)
A tohle bylo více než dobré. Zatím pro mě nejzajímavější a nejlepší díl, takže se rozhodně vrham na čtyřku.
A tak budu doufat, že čínská série tímto dílem nekonci. Li, Margaret, Mean Juan, Wu... Prostě by mi všichni chyběli.
Kniha nepostrádá nic,snad jen ten konec mohl May trochu natáhnout :)
Už jsem si zvykla i na čínské prostředí, nechce se mi snad už ani jinam:)
A přesně, ať si říká kdo chce, co chce, tahle čínská série je něco :)
Všechno podle mého gusta. Super příběh, ani mi nevadí vztahová linka Lin-Margaret.
Je to prostě bomba :)
A tohle mě začíná bavit. May je fakt mistr. A něco se dozvím i z dějin Číny, což je fajn. I když jsem věděla, jak to všechno dopadne a kdo ve všem má prsty , užila jsem si to . A teď hurá na trojku :)
A je tu třetí díl. Rozjizdim se:)) Uz umím odhalit zaskodnika:-D
Ja tuhle sérii miluju:)
Paráda, paráda, jedeme dál. U téhle knihy jsem dostala neodolatelnou chuť na víno a to alkohol nepiju:))
Jak jsem mohla bez knih od P.Maye žít? Je to naprosto boží ,velice vytříbený příběh. Nádherný spisovatelský styl. Až dočtu tuhle trilogii bude se mi stýskat.
Baví mě Fin a jeho rozhovory s Gunnem. Velmi dobře vykreslené postavy.
Kniha se mi moc líbila, četla jsem ji kdysi na střední škole a ted jsem se k ní vrátila a musím říct, že opravdu perfektní .
Klidně bych ještě více ocenila více zápisků z války.
Nic moc a to jsem se tak těšila. Zdešená jsem byla, když jsem videla, že jedná o knihu o 70ti stránkách . Příběh vás ani nestačí chytnout, za mě takový výkřik do někam .
Těším se na toho starého Backmana.
Lisa je čtivá ,ale trochu mi to přišlo jako červená knihovna, takže hvězda dolů. A stejně mám nejradši sérii Alvarezová -Pescoliová .
Mě tato série baví:) A ani tento díl nezklamal. Velice zajímavé téma, celkem přístižné naší době. Lucy a Mark jsou fajn a tak se těším na další díl.
Tak na tuto knihu jsem se těšila, přečetla jsem ji jedním dechem . I když Prolog bych úplně vynechala, to jsem skoro nepochopila. Četlo se rychle a příběh byl zajímavý, ale co ten konec? Tak kvapně ukončeno? To se mi opravdu nelíbilo.