Didi15 Didi15 komentáře u knih

Bez slitování Bez slitování Tim Weaver

Pozor spoiler!!!
Dávám tři hvězdy. Knihu mám doma, obálka byla fajn, anotace byla fajn. Ale když jsem se pak chtěla začíst, dost dlouho mi to trvalo. Až ke konci jsem četla a četla, protože jsem chtěla vědět, jak tohle dopadne. Závěr byl na mě až příliš překombinovaný, možná kdyby to ukončil nějak s Bílkem, bylo by to lepší . Jsem zvyklá na víc.

09.05.2016 3 z 5

Dobře se dívej Dobře se dívej James Carol

Koupeno, přečteno za odpoledne. Nedalo se odtrhnout. Winter je mi sympatický, už aby zase něco vyšlo .

29.03.2016 5 z 5

Já, Poutník Já, Poutník Terry Hayes

Tak tuhle knihu považuji za mojí top:)..Nakonec jsem si ji musela koupit a přečíst ještě jednou:)

Pět Pět Ursula Poznanski

Zajímavá a čtivá kniha, kvůlí ní jsem začala keškovat :)

Sněhulák Sněhulák Jo Nesbø

Nesba prostě miluju:)

Holly Holly Stephen King

Moje druhé setkání s Kingem , já vím, jsem hodně pozadu. Ale ,, TO,, mě vůbec neoslovilo, a tak jsem se dlouho bránila. Ale tohle bylo úžasný . Holly je super a příběh taky , takže mažu do knihovny a půjčuju Kinga :D

25.06.2024 5 z 5

Bretaňské poměry Bretaňské poměry Jean-Luc Bannalec (p)

Moc mě to nebavilo ,dočítala jsem vysloveně s donucením, i když nějaké pasáže byly vtipné . Budu si muset ještě hodně rozmyslet, zda začíst číst další díl nebo ne. Nechci se unáhlit .

15.05.2024 3 z 5

Ztracené střípky Ztracené střípky Tim Weaver

Tak tohle jsem naprosto zhltla , akorát ten konec mohl být o krapet lepší. Jinak ale vidím pouze klady.:)

15.04.2024 5 z 5

Údolí mrtvých Údolí mrtvých Tim Weaver

Rakera mám fakt ráda , tentokrát mi to přišlo slabší , ale celá série je prostě fajn:)

15.04.2024 4 z 5

Číslo 20 Číslo 20 Sam Holland

Naprosto perfektní ořízka. A také pro mě mnohem lepší než Kopírák. Ještě tomu něco málo chybí , abych dala plný počet , věřím však , že příští kniha už plný počet mít bude.

02.04.2024 4 z 5

Světelný klam Světelný klam Louise Penny

Opět další parádní díl, tato série je opravdu úžasná .

15.02.2024 5 z 5

Nejkrutější měsíc Nejkrutější měsíc Louise Penny

Tak trochu Vraždy v Midsomeru v kanadském podání :) Je to milé , napínavé , naivní , klasické a místy velmi zábavné .

05.02.2024 5 z 5

Vražedný chlad Vražedný chlad Louise Penny

Další díl opět skvělý . Tu vesnici miluju:)

05.02.2024 5 z 5

Temná hmota Temná hmota Blake Crouch

Zajímavé zpracování a téma . Přečteno na jeden zátah.

29.01.2024 5 z 5

Zvon Zvon Neal Shusterman

Za mě nejslabší díl , pár věcí mi tam vadilo , ale i tak se jedná o zajímavou sérii, jež stojí za přečtení :)

02.01.2024 4 z 5

Čas lovu Čas lovu Jeffery Deaver

Nejradši mám stejně Lincolna , Colter mě tak za srdce nechytil . Ale tímto dílem si mě získal, nejlepší z celé série.

20.11.2023 5 z 5

Jablka ze stromu nepadají Jablka ze stromu nepadají Liane Moriarty

Dobrá kniha se zajímavým příběhem, i když jsem tušila , jak to celé je a asi dopadne. Předešlé knihy byly možná o krapítek lepší , ale i tato je krásná a Moriarty dokazuje, že umí psát :)

15.11.2023 4 z 5

Dokonalá pohádka Dokonalá pohádka Elísabet Benavent

Tento žánr moc nemusím, ale tohle nebylo špatné. Pro mě dost vtipných frází a příběh také nebyl špatný , každopádně je to nutné brát opravdu jako pohádku :)

05.10.2023 5 z 5

Kniha dvou cest Kniha dvou cest Jodi Picoult

(SPOILER) Spoustu odborných zajímavostí, mám ráda knihy, kde se člověk i něco naučí. Příběh zajímavý, sice na hlavu , že by svého skoro dokonalého manžela chtěla po 15 letech opustit, ale budiž.

Téma smrti jako takové velice vítám, málokdo o ní chce mluvit, slyšet nebo číst, děláme jakoby neexistovala, takže za mě velké plus.
Ale ten konec?? Takové konce nesnáším :))))

29.09.2023 4 z 5

Spřádači snů Spřádači snů Barbara Erskine

Tak tohle mě vůbec neoslovilo . Dlouho jsem od autorky nic nečetla, ale vždycky mě bavila. Zde jsem přemýšlela , zda vůbec knihu budu dočítat. Překousala jsem se a některé kapitoly i jen zběžně prolítla. Za mě velké zklamání.

25.09.2023 2 z 5