Disease komentáře u knih
Tentokrát ne úplná horrorová kruťárna, ale stále velmi dobré. Přišlo mi, že touhle knihou se Jack Ketchum nejvíce blíží klasickým jižanským prozaikům, ke kterým je přirovnáván.
Někde mezi 3-4, možná to chtělo číst napřed Žabí mor. Nicméně mi tahle série přijde celkově lepší než tatínek Hellboy, který je až na čestné výjimky poněkud na jedno brdo.
Irvine Welsh se sice vypsal, takže stylisticky je tento román o něco dál než starší kusy, akorat to už holt nemá takový koule.
Scénáře Vojtěcha Steklače jsou zárukou, že si v příbězích najdou i dospělí nějakou tu hlášku nebo narážku.
Kdysi v Kometě to bylo zjevení. S odstupem času už to taková bomba není. Velkým plusem tohoto souborného vydání je jednoznačně kvalitní papír a tisk, mínusem jsou nové příběhy, hlavně změna kresebního stylu mě nenadchla.
I na druhé přečtení dobré. I když jsem si cca v půlce vzpomněl, kdo je vrah a zhruba proč, je to dobře napsané.
Důstojné zakončení trilogie. Tohle opravdu není literatura pro čtenáře Kulhánka apod.
Není to tak vtipné jako Hitman ani tak epické jako Preacher, ale zábava pořád dobrá, i když na ennisovskou autorskou sérii ja to lehce slabší kousek. Hláškově vydařenější je causa Technorytíř.
4* jsou sice trochu nadsazené, ale cca polovina povídek byla nadprůměrná a 3 kousky se mi líbily velmi.
Bavil jsem se i u povídek o fotbale, který mě vůbec nezajímá.
Čtení komixu už pro mě nikdy nebude stejné jako před přečtením téhle knihy.
Na druhé přečtení už mi to nepřišlo o tak moc slabší než jednička.
Po zkouknutí filmu jsem vůbec neměl potřebu tenhle comics číst. Nedávno se mi dostal v knihovně pod ruku, tak jsem to zkusil a dobře jsem udělal. Je to totiž o několik tříd lepší.
I když jsou některé povídky jen takové střípky, ta forma je bezchybná. Poslední povídka mě v rámci toho "co se dál stalo se Sugar" víceméně uspokojila.
Jedna z klasik, které nejsou klasikou jen proto, že jsou staré :-) Vtipné vyprávění, kdy tak trochu autora podezírám, že onen příběh "padouch nebo hrdina, všichni jedna rodina" je alespoň trochu parodií na dobové romány.
První půlka slabší, ale po příjezdu do DestroyedMichigan velmi dobré. Takže celkově za 3*.