Ditules komentáře u knih
Anežku znám osobně jako spolužačku. Její příspěvky sleduji na sociálních sítích už delší dobu. Milé, upřímné, ze života.
Po četbě Zuzanina dechu trošku zklamání, ale styl vyprávění mě moc baví.
Moc pěkná kniha s dvěma časovými rovinami - 1986 a 1941. Kniha o přátelství za času katastrofy, bourání předsudků a stereotypů. Od CooBoo velmi příjemné překvapení.
To přeskakování mezi vypravěči a divné názvy kapitol bylo hodně rušivé. Bohužel.
(SPOILER) Román o vztahu dvou mladých lidí, kteří se během několika let potkávají, nachází a zase ztrácí... Podle knihy byl natočen i seriál. Vadilo mi, že je to v podstatě jen vztahovka bez nějakého pořádného zvratu jako třeba v knize D. Nicholse Jeden den, který je napsán podobně.
Příjemné čtení o životě a profesní dráze jedné z mých oblíbených hereček.
Zajímavá biografie našeho velkého herce. Moc se mi líbil způsob, jakým byl život pana Menšíka nahlížen skrze jednotlivé hry a filmy.
Internátní školy mě baví už od dob Bradavic, takže tato kniha pro mě byla jasnou volbou. Čtení bylo rychlé, hlavně díky velkému písmu a dobrodružné lince. Trošičku mi chybělo dotažení některých linek postav, ale milé čtení.
Opět skvělé pokračování. :) Nahlédnutí do života prvních válečných dnů obyčejných Američanů. Opět skvělá otevřenost u porodů.
Povídky mají kolísavou kvalitu. :) Průměr, ale dá se to číst.
Snad první kniha, která mě trošku zklamala. Nemohla jsem se začíst...
Mně už to přijde jako nastavovaná kaše. Nedá se nic dělat. Nechápu, jak to autor dělá, že mě daleko víc baví ta boční série s upírem...
Moc se mi líbí, že se paní Fialová s ničím nes... Tak, jak to cítí, tak to řekne naplno. V mládí femme fatale, ve stáří trošku ezobaba. Nebo to byla všechno jen maska? Moc zajímavá sonda do duše naší herečky.
Někde mezi E.L. James a Amo Jones se nachází tato autorka. Pri čtení a po přečtení si říkáte: ,,Co to sakra bylo?" Ale přečtěte to skoro na jeden zátah. Přiznám se, jedno z mých několika guilty pleasure.
Je to doják. Dopisová forma mě v knížkách celkem dost baví.
Červená knihovna. Jak píší ostatní - vše je zalité sluncem i přes pár mráčků.
Když si zvyknete na styl psaní (seznamy a poznámky), tak budete vážně nadšení. Bože, chci si vzít Dana Mayrocka!!! Jill, ty přešťástná potvoro! :D