Ditules Ditules komentáře u knih

Můžu se vás dotknout přes plot? Můžu se vás dotknout přes plot? Anežka Náhlíková

Anežku znám osobně jako spolužačku. Její příspěvky sleduji na sociálních sítích už delší dobu. Milé, upřímné, ze života.

12.05.2021 4 z 5

Doupě Doupě Jakuba Katalpa (p)

Po četbě Zuzanina dechu trošku zklamání, ale styl vyprávění mě moc baví.

09.05.2021 3 z 5

Černobylské dívky Černobylské dívky Anne Blankman

Moc pěkná kniha s dvěma časovými rovinami - 1986 a 1941. Kniha o přátelství za času katastrofy, bourání předsudků a stereotypů. Od CooBoo velmi příjemné překvapení.

07.05.2021 5 z 5

Porodní sestra z Osvětimi Porodní sestra z Osvětimi Magda Knedler

To přeskakování mezi vypravěči a divné názvy kapitol bylo hodně rušivé. Bohužel.

03.05.2021 3 z 5

Normální lidi Normální lidi Sally Rooney

(SPOILER) Román o vztahu dvou mladých lidí, kteří se během několika let potkávají, nachází a zase ztrácí... Podle knihy byl natočen i seriál. Vadilo mi, že je to v podstatě jen vztahovka bez nějakého pořádného zvratu jako třeba v knize D. Nicholse Jeden den, který je napsán podobně.

03.05.2021 3 z 5

Iva Janžurová - Včera, dnes a zítra Iva Janžurová - Včera, dnes a zítra Petr Macek

Příjemné čtení o životě a profesní dráze jedné z mých oblíbených hereček.

28.04.2021 4 z 5

10 rande naslepo 10 rande naslepo Ashley Elston

Nasmála jsem se. Pohodová kniha na vánoční čas.

15.03.2021 4 z 5

Menšík Menšík Jaroslav Kříženecký

Zajímavá biografie našeho velkého herce. Moc se mi líbil způsob, jakým byl život pana Menšíka nahlížen skrze jednotlivé hry a filmy.

06.02.2021 4 z 5

Internátní škola na Ostrově cikád Internátní škola na Ostrově cikád Julie B. Bonnie

Internátní školy mě baví už od dob Bradavic, takže tato kniha pro mě byla jasnou volbou. Čtení bylo rychlé, hlavně díky velkému písmu a dobrodružné lince. Trošičku mi chybělo dotažení některých linek postav, ale milé čtení.

02.02.2021 4 z 5

Porodní bábou navždy Porodní bábou navždy Patricia Harman

Opět skvělé pokračování. :) Nahlédnutí do života prvních válečných dnů obyčejných Američanů. Opět skvělá otevřenost u porodů.

07.12.2020 4 z 5

Soukromá tajemství Soukromá tajemství * antologie

Povídky mají kolísavou kvalitu. :) Průměr, ale dá se to číst.

03.12.2020 3 z 5

Hříšné dopisy Hříšné dopisy Vi Keeland

Snad první kniha, která mě trošku zklamala. Nemohla jsem se začíst...

19.10.2020 3 z 5

Gabrielův slib Gabrielův slib Sylvain Reynard

Mně už to přijde jako nastavovaná kaše. Nedá se nic dělat. Nechápu, jak to autor dělá, že mě daleko víc baví ta boční série s upírem...

12.10.2020 2 z 5

Poslední deník Květy Fialové Poslední deník Květy Fialové Josef Kubáník

Moc se mi líbí, že se paní Fialová s ničím nes... Tak, jak to cítí, tak to řekne naplno. V mládí femme fatale, ve stáří trošku ezobaba. Nebo to byla všechno jen maska? Moc zajímavá sonda do duše naší herečky.

08.10.2020 4 z 5

Mister Mister E. L. James (p)

Druhej Christian z toho nebude...

08.10.2020 2 z 5

V pokušení V pokušení J. D. Hawkins

Nebavilo mě to. Tematicky nezajímavé, prostředí taky nic moc.

08.10.2020 2 z 5

Americká královna Americká královna Sierra Simone

Někde mezi E.L. James a Amo Jones se nachází tato autorka. Pri čtení a po přečtení si říkáte: ,,Co to sakra bylo?" Ale přečtěte to skoro na jeden zátah. Přiznám se, jedno z mých několika guilty pleasure.

Devatenáct dopisů Devatenáct dopisů Jodi Perry

Je to doják. Dopisová forma mě v knížkách celkem dost baví.

Kontrakt 2 Kontrakt 2 Melanie Moreland

Červená knihovna. Jak píší ostatní - vše je zalité sluncem i přes pár mráčků.

16.09.2020 3 z 5

Dvacet jedna pravd o lásce Dvacet jedna pravd o lásce Matthew Dicks

Když si zvyknete na styl psaní (seznamy a poznámky), tak budete vážně nadšení. Bože, chci si vzít Dana Mayrocka!!! Jill, ty přešťástná potvoro! :D

08.09.2020 5 z 5