dpxcz

Velmi dobře čitelná kniha. Příběhy s Toničkou Bolavou mě baví čím dál tím více.

Oproti Nocnimu klubu a Divokych a zlych je tahle knizka trochu slabsi, ale stale me bavila spise prvni pulka. Dalsi dil snad navaze na Kulhankuch vysoky standard.

Nemůžu si pomoct, ale stylem mi to připomnělo jinou Pratchettovou sérii: Vyprávění o Nomech.

Ze začátku velmi pomalé a zdlouhavé, ke konci se děj už rozjel. Pokračování snad bude mít lepší spád.

Výborná kniha, která provede čtenáře historií pistolí CZ 75 až k pistoli CZ 75 SP-01.

Mé první setkání s Františkem Kotletou mi hodně připomělo Jiřího Kulhánka, jako kdyby to byli bratři spisovatelé. Povídky jsou čtivé, akční a oblíbená zbraň je CZ 75 (narozdíl od Kulhánka, který preferuje Glock).

Tento díl výborné série o Nadaci mě bavil snad více než předchozí dva a rozhodně byl zatím nejčtivější.

Jako ostatní knihy povídek "Z fleku" i tato kniha obsahuje vtipné a čtivé povídky.

Skvělé pokračování Nadace, tentokráte děj časově tolik neskáče jako v prvním díle a člověk se může sžít s postavami.

Kniha mě bavila již jako puberťáka. Díky čtenářské výzvě jsem se k ní znova dostal a vůbec za těch cca 20 let, kdy jsem ji četl prvně, neztratila nic na svém kouzlu. V dnešní době některé věci působní trochu směšně (např. mikrofilm), což se ale rozhodně dá odpustit vzhledem k době, kdy byla kniha prvně publikována.