Dragonian Dragonian komentáře u knih

Poslední argument králů Poslední argument králů Joe Abercrombie

Úžasný zážitek a skvělé zakončení série. Chrochtal jsem si u téhle knihy blahem. Skvělé napínavé pasáže, kdy ani nedýcháte. Vřele doporučuji celou sérii.

14.09.2022 5 z 5

Sněhulák Sněhulák Jo Nesbø

Kniha má spád a je opravdu napínavá. Příběh je dobře vystavěn a všechno logicky zapadá. Jenom škoda hluché prostřední pasáže.

06.09.2022 4 z 5

Artuš Artuš Kieron Gillen

Nuda, nuda od začátku do konce. Příběh je jako slohová práce žáka deváté třídy. Hned po první stránce víte, jak to celé skončí a co se mezi tím stane. Jediné co za to stojí je kresba a coloring.

23.08.2022 2 z 5

Erik Erik Terry Pratchett

Tento díl Zeměplochy je zřejmě nejhorší. Ale nenechte se tím odradit, pořád je to Zeměplocha! Kniha je taková jednohubka, pobaví a určitě se budete smát. Je to přeci Zeměplocha!

19.08.2022 3 z 5

Měsíční zahrady Měsíční zahrady Steven Erikson (p)

Naprosto úžasná fantasy! Není hluché místo, v postavách se dá vyznat a zase jich není tolik k zapamatování.
Tolik politických a jiných intrik už jsem dlouho nezažil. Je to skvělá kniha a těším se až budu číst další díly.

15.08.2022 5 z 5

Chlad Chlad Paul Tobin

Kresba nádherná, výjevy nočních můr velice reálné. Jenom ten příběh nějak pokulhával. Čekal jsem než se pořádně rozjede a potom se to rychle utlo. Konec uspěchaný.

18.07.2022 3 z 5

Posmrtná predace Posmrtná predace Vilém Koubek

Skvělá noirová záležitost, jako ze staré školy. O překvapení, chlast, cigára a drogy není nouze.
Nechybí ani drsné hlášky a je jich tak akorát.

13.07.2022 4 z 5

Prokletý Dilvish Prokletý Dilvish Roger Zelazny

Syrová fantasy až na kost. Nečekejte žádné kudrlinky, zbytečné popisy a sáhodlouhé rozhovory. Tady se jde rovnou na věc. Je to čtivé a zábavné.

11.07.2022 4 z 5

Ptáčátko Ptáčátko Darcy van Poelgeest

Bravurní komiks. Nádherný příběh a skvělá kresba. Tohle rozhodně stojí za přečtení.

15.06.2022 5 z 5

Running Man Running Man Richard Bachman (p)

Takový průměr od pana Kinga. Začátek a konec mi přišel trochu zmatený. Ale celkově dobře vystavěno a prostřední část velice čtivá a napínavá.

06.05.2022 3 z 5

Šprti & frajeři Šprti & frajeři Kristýna Sněgoňová

Tohle bylo opravdu napínavé. Super honička a naháněcka na jedné vesmírné lodi.

25.04.2022 4 z 5

Akira 2 Akira 2 Katsuhiro Otomo

Výborné pokračování. Jediná nevýhoda je čekání na další díl.

14.04.2022 5 z 5

Nepřestat se dívat kolem sebe: Rozhovor o hudbě, politice a emocích Nepřestat se dívat kolem sebe: Rozhovor o hudbě, politice a emocích Milan Trachta

Velice milá kniha. Banán nás nechá nahlédnout do svého života a jsme mu tak nějak blíž.

10.04.2022 5 z 5

Já, Poutník Já, Poutník Terry Hayes

Bravurně napsaný román. Napínavý, skvěle vykonstruovaný příběh, spousta překvapení. V některých pasážích, jsem ani nedýchal a knihu křečovitě držel. Mohu jenom doporučit.

08.04.2022 5 z 5

Zatracenec Zatracenec Simon Hawke

Kniha se mi moc nelíbila. Místy to bylo hloupé až skoro tupé.

17.03.2022 2 z 5

Proměna Proměna Carol Berg

Tak trochu pohádka, možná někdy i více. Ale je to napínavé a dobře se čte. Rozhodně mě to neodradilo od dalších dilů.

13.03.2022 4 z 5

Ve stínu apokalypsy Ve stínu apokalypsy * antologie

Českou fantastikou scénu sleduji už několik let. A nyní mám pocit, že je konkurence schopná a v některých případech i lepší než ta zahraniční.
Tato sbírka tematických povídek se velice povedla. Bez mučení se přiznám, že pouze jedna se mi nelíbila a nedočetl jsem jí.

15.02.2022 4 z 5

Všechny kočky jsou šedé: Hudba úzkosti Všechny kočky jsou šedé: Hudba úzkosti Karel Veselý

Velice ojedinělá kniha. Zřejmě jediná svého druhu u nás. Velice poutavé a zajímavé čtení. Spousta zajímavých informací. Vřele doporučuji.

14.02.2022 4 z 5

Dracula (komiks) Dracula (komiks) Bram Stoker

Naprosto úžasné zpracování klasiky. Kresba tomu dodává nádherné tajemno.

24.01.2022 5 z 5

Hyena Hyena Hana Lundiaková

Kruté, upřímné, velice skutečné. Přečteno jedním dechem. Někdy mrazí. Co když někdo takový existuje?

11.01.2022 5 z 5