ela1972 komentáře u knih
Tak tohle je moc krásná kniha. Brzy se pustím do Akvamarínu.
Sice nová série, nová vyšetřovatelka, ale stále další skvělý případ od Roberta Bryndzy
Kniha byla rozvláčná (jako hodně starších knih), ale tak nějak pohladila po duši.
Připomněla mi moji dovolenou na Šumavě, ty klidné rozlehlé lesy. A hlavně styl
a popis těch čistých lidí, kteří žili v těžkých podmínkách divokého lesa, byl krásný.
Kniha je dobře napsaná, určitě ze života. Jen mi troch vadilo, jak Veronika nedotahovala věci do konce a vlastně se tím dost ničila. Kdo ví, jestli tohle do konce dotáhla...
Další super kniha od tohoto spisovatele. Jeho knihy mě fakt baví a vůbec nevadí, že jsou to takově bichle.
Knihu jsem četla na doporučení kamarádky. První, co mě napadlo je, že bych si ji podle obálky nikdy nekoupila. Ale byla pro mě milým překvapením. Každý člověk má nějaké trable a tady se píše o životě, který může potkat každého z nás. Moc pěkná kniha.
Další kniha, která mi rozšířila obzory ohledně událostí, které se staly. Čtivě napsané příběhy osudů několika lidí, kterým válka změnila život.
Opět kniha, která mi rozšířila obzory. Je čtivá a poučná zároveň. Tuto dobu jsem prožila jako puberťák a zahraniční politiku jsem nevnímala. Ale tady jsme se rozhodně měli lépe.
Jako všechny knihy, které jsem od autorky četla, ani tato nezklamala. Nejen prožíváte životní útrapy hlavních postav, ale zdokonalíte se i v dějinách. Prozatím jsem četla knihu Slavík, Velká samota a teď Čtyři vichry a všechny jsou pro mě top.
Moc krásná kniha. Krásné rozplétání životů dvou mladých lidí, luxusní popis přírody a dost k zamyšlení nad hodnotami života
Kniha je zajímavá a velice dobře se četla. Už několikrát jsem zmínila, že bych žít v této době fakt jako žena nechtěla. Každopádně jsem celou knihu čekala, jak to dopadne, variant tam bylo několik.
Kniha mi silně připomínala Vrány od Petry Dvořákové. Dost vážné téma.
Nechápu, proč tahle kniha vyšla v Čechách až teď. Moc zajímavá kniha, občas humorná, občas dramatická a poučná. Občas by měl asi člověk utéct do takové pustiny a oprostit se od všech ,,zbytečností'', které nám připadají důležité.
Kniha opět nezklamala. Dobrá oddechovka k zasmání.
Moc dobrá ,,Bryndzovka". Líbila se mi více, než první příběh a taky začínám mít Kate raději než Eriku.
Na začátku se mi strašně motaly jména hrdinů. Ale čím déle čtete, tím je kniha lepší. Má to spád a tajemno. Mia byla zlatíčko. A zvláštní plus dostává luxusní obálka.
Moc krásná kniha. Jako ostatně skoro všechny knihy paní Woodové.
Tak toto bylo pohlazení na duši. Moc milá kniha o starostech a slastech spojených s rekonstrukcí zámku. Vzhledem k tomu, že mám zkušenosti s opravou starého statku, do hodně prožitků jsem se dokázala vžít. Kluci jsou krásná milá dvojice a já se moc těším na další knihu.