Emma27

Kniha se mi líbila sice to na mě pusobilo dost zmateně ze začátku.Hodnotím kladně. Bylo to dost bouřlivé psaní o manželství a zaroven o vztahu s novym partnerem. Tato kniha asi nebude pro každého.

Začala jsem ji čist dnes ale od začátku se to táhlo ,nebavil me zacatek,nijak me neoslovil.Knihu jsem dočetla ale nenadchla mě.

Druhý díl byl hodně o emocích. Lïbila se mi stejně jako první díl.Napínavý příběh nemohla jsem ji odložit a čekala jsem jak to dopadne.

Kniha se mi líbila a dobře četla.Příběh byl zajimavý,poutavý akorat konec byl nějaky urychlený. Ale jinak hodnotím kladně.

Taky jsem si představovala něco jiného.Nakonec mě to trochu i bavilo.

Kniha se mi líbila akorat mi přišla trochu zdlouhavá,ale jinak dost napínavá.

Od začátku do konce napínavé.Nemohla jsem se odtrhnout.Dost se mi to líbilo povedené jako vždy.Za mě jeden z nejlepších thrilleru.

Na začátku mě to moc nebavilo ,pak se to rozjelo .Také jsem nedavno četla pomocnici a děj mi to tak trochu připomínal.Jinak hodnotím jako napínavou knihu.

Strhující thriller ,který se čte jedním dechem.Bylo to spíš mrazive povídaní a
opravdu podmanivý.Na knize mě zaujal název a jako thriller bych to neoznačila.

Moc jsem nevědela co od kníżky očekávat.Kniha byla napínavá,zajimavá a ke konci ten zvrat a odhalení mě dost překvapil.

Začatek nutí číst dál,ale trochu jsem předpokladala děj.Působilo to na mě,mrazivě ale i trochu jako průměrná knížka.

První kniha od autorky.Nebylo to špatné.Napínavý,zajímavý příběh mě se to celkem líbilo Bavila mě linka s emou víc.

Tahle kniha mi rozhodně sedla,začátek nic moc ,ale pak se to rozjelo.Nedokazala jsem se odtrhnout.Nad odhalením budu asi dlouho přemýšlet.

Kniha je dobře zpracovaná.Příběh o lásce mě strasne bavil oproti jinym knížkam od autorky.