Emma27 komentáře u knih
Kniha se mi strašne líbila.Překvapilo mě,že je to napsané podle skutečných událostí.
Kniha se mi moc libila,postavy mi byli blízké něčim mi připominali něco ze skutečneho života.
Začátek se táhl děj mě moc nebavil ,ale potom se to trochu rozjelo.
Kniha nebyla špatná,dobře se četla a nešla odložit jako vždy od této autorky.Je plná intrik a konec mě překvapil.
Mě to prišlo jako hodně drsné čtení.Ztoho příběhu mě hodně mrazí zvlášt kdyz se jedna o skutečný příběh.
Kniha se mi líbila sice to na mě pusobilo dost zmateně ze začátku.Hodnotím kladně. Bylo to dost bouřlivé psaní o manželství a zaroven o vztahu s novym partnerem. Tato kniha asi nebude pro každého.
Začala jsem ji čist dnes ale od začátku se to táhlo ,nebavil me zacatek,nijak me neoslovil.Knihu jsem dočetla ale nenadchla mě.
Druhý díl byl hodně o emocích. Lïbila se mi stejně jako první díl.Napínavý příběh nemohla jsem ji odložit a čekala jsem jak to dopadne.
Kniha se mi líbila a dobře četla.Příběh byl zajimavý,poutavý akorat konec byl nějaky urychlený. Ale jinak hodnotím kladně.
Taky jsem si představovala něco jiného.Nakonec mě to trochu i bavilo.
Kniha se mi líbila akorat mi přišla trochu zdlouhavá,ale jinak dost napínavá.
Od začátku do konce napínavé.Nemohla jsem se odtrhnout.Dost se mi to líbilo povedené jako vždy.Za mě jeden z nejlepších thrilleru.