Grety

Výborné čtení, občas trochu přitažené za vlasy (třeba když Carl spálí závěť, aby zdědila nemocná holčička peníze a mohla se za ně léčit), možná to má ve čtenáři vzbudit sympatie, ale vzbuzuje dojem, že se chce až moc zalíbit. Všechno ovšem převáží Asad a jeho velbloudí přirovnání, bláznivá Rose, doplněná o budoucího právníka Gordona. Taky mě zajímá, jak se vyvine Carlům vztah s Monou :), takže si musím sehnat další knihu.

Perfektní příběh, doporučuji. Konec mě dostal, říkala jsem si, že i když nikdo nemá právo zabíjet, tak že si konečně Nete užívá štěstí po všem utrpení co musela prožít kvůli šílencům, kteří se snaží vytvořit dánskou ,,nadrasu" ( to už tady bylo a všichni víme, jak to dopadlo. Myslím, že je potřeba toto připomínat a i proto to hodnocení) ale všechno je jinak. Přečtěte a uvidíte :)

Po vzkazu v láhvi je to mé druhé setkání s autorem, protože jsem knížku přečetla během čtyř dní a nebyla jsem schopná se od ní odtrhnout ani v práci, hodnotím jí kladně. Při zamyšlení nad realitou hlavní zápletky ubírám bodík za nereálnost. Ale doporučuji všem.

Knihu jsem četla krátký čas po Staříkovi a možná i pro to, my přišlo, že se autor opakuje (hlavně u atomové bomby)...Nicméně občas mě Nombeko pobavila a tak hodnotím 3 z 5 :)

Kniha mě bavila, několik propletených linek se sejde u jedné osoby. Pokračující příběh Tyra..jsem zvědavá, jak co bude dál...

Jednoduchý, přeslazený a pohodový příběh. Renovace rozpadlého domu na počkání...

Kniha plná naděje a hodných a poučenych lidí..Na mě asi příliš sladká .

(SPOILER) Autorka zvolila dobrý mix postav, každý si tam musel najít svého oblíbence. Seznámení s jejich životy bylo zajímavé a čtivé, ovšem ten natažený konec v meditační kobce s jetou Mášou to dost zabil.

Ten příběh mi přijde trošku nevyvážený, většinu knihy jsem se nutila číst dál a pak mě chvíli bavila. Oceňuji postavu hlavního hrdiny a jeho vytrvalost.

Pro mě až moc nechutné a zvrácené. Hlavní hrdina poznamenaný dětstvím mi nějak nesedl.

Slušná čtivá detektivka, v závěru myslím že trošku docházel dech, tak to bylo dotažené do extrému.

Mě se kniha líbila, vtáhla mě do děje. Při čtení Vás napadne, ještě že to není moje dítě a že jej musíte víc hlídat..Je to až děsivé. Dál hodnotím kladně, že konečně tu je detektiv, co dělá chyby..jsem zvědavá na jeho další vyšetřování.

Zajímavé čtení, samozřejmě to není žádný literární skvost, ale popis toto, co kluci prožívali.. Když člověk slyší o Československých letcích bere je jako hrdiny, rozhodně mě nenapadlo, co museli prožít než se jimi stali.

Šílená bláznivá ženská a nešťastný vzteklý chlap to je teda páreček. Za mě předvídatelná, natažená nuda.

Styl psaní je dost slabý a Kristina je sebestředná, zhýčkaná blbka . Místy jsem se i zasmála.

Matka i dcera žijí v naději, že jejich Mack někde spokojeně žije. Ještě že mají podporu ve strýčkovi Eliotovi :). Kniha mě bavila, přečetla jsem jí rychle.

Pěkná, čtivá a napínavá kniha. Snad jen bych vytkla, že hlavní hrdina je, až moc nesmrtelný...

Některé postavy mi lezly krkem, hlavní hrdina taky zrovna není sympatak. Kdo z postav je větší blázen, těžko říct..

Na můj vkus, už moc přiřazené za vlasy...Jo mám ráda Linu i Sagu, ale..