HadleysHope

Opět dokonalé. Je to jiné neš Poirot a přesto je to perfektní. Všechny ty cesty k vyřešení případu jsou překvapující. Já se u toho bavil. Doporučuji celou řadu Plukovníka Raceho.

Anotace mě zpočátku nutila číst s opatrností. Ale bylo to zbytečné. Další perfektní příběh, kde najdete i spoustu humoru. Navíc, docela pěkný přebal dělá z této knihy jednu z nejlepších v této sérii, co jsem zatím četl.

Smrt v oblacích neby zas tak záživná, jako jiné příběhy od paní Agáthy. Ale i tak to bylo zamotané a až do poslední chvíle jsem netušil, kdo je vrah. Tedy já to věděl, ale on to nebyl. Jinak létání nesnáším.

Štěstí, je jen můůůška zlatá. Nádherný, poetický příběh.

Christine Bennetová je prostě čarodějka. Z lehkostí jí vlastní, řeší a vyřeší další případ. Tak tedy dobrou chuť.

První a poslední kniha v této sérii. Vůbec jsem nedostal to, co jsem očekával. Navíc, prostředí a vztahy - až moc vykonstruované. Tohle je pro holky, já to nedávám. Ikdyž něktzeré pasáže mě zaujalo, to musím přiznat. A nechám to na vás, které to byly :-)

Nemám moc v lásce příběhy, které se odehrávají mezi "příběhyů. Ale nekupte to, že. Jinak lehké zklamaní, marketingový krok do tmy. Avšak kniha se krásně vešla mezi boxy.

V tomto boxu se ty knihy lépe přechovávají. Neodolal jsem a své první tři příběhy jsem daroval, a pořídil si tento box. Má to i svou mincovní hodnotu, protože knihy jsem z boxu nevyndal, páč už jsem je četl. Zachovám boxu jeho panenství.

Aelin opět v akci. Oproti předešlému příběhu už má tohle zase říz, spád a pořádný děj.

Abych byl upřímný, tohle mi moc nesedlo. Asi to bude tím obsazením, trochu odfláknutým dějem nebo jen prostředím....těžko říci.

Vánoce, miluju vánoce. Přinesou vždycky nějaké to překvapení. Trochu zvláštní začátek, ale vyvrcholení je překvapivé. Další povedený příběh.

Trochu útlum, nevyvážené a nenapínavé. Ale asi to bude tím Irskem. Čekal jsem víc krve.

Možná je to trochu "přelidněné" a sem tam menší chaos, ale další povedený příběh z náhledem do minulosti. Povedené, čtivé, napínavé a zručně napsané.

Chvilklu jsem si na Raceho zvykal, ale nakonec jsem si ho oblíbil. Záhadné a dobrodružné. Napínavé a osvěžující.

Vždycky váhám, koho mít raději. Ale Poirot je prostě svérázná postava a díky tomu má i jiný systém řešení případů. Tak že se u něho víc bavím a jsem více napjatější. A to víc, když se jedná o kratší příběhy. V tomto případě jde o šest různorodých povídek. Nejlepší je Sen a Královský rubín.