Hakate komentáře u knih
Autor, který mě provázel dětstvím, skvělé dobrodružné knihy, po kterých by měla sáhnout hlavně dnešní generace.
Patří k těm slabším, ale i přesto má velké poselství.
Jedna z nejlepších.
dobu Mušketýrů mám velmi ráda a toto dílo je jedno z TOP této doby, skvěle propracované, čtivé. Prostě super.
dobu Mušketýrů mám velmi ráda a toto dílo je jedno z TOP této doby, skvěle propracované, čtivé,
Další příběh, který mě doprovázel v dětství. Jedna z mých (mnoha) nejčtenějších knih.
Další Westernovská klasika, jedna z prvním Majovek, které mi přišly pod ruku
Další z knih na kterých jsem vyrostla, velkou výhodou pro mě bylo, že jsem knihu četla dříve než viděla film, a tak bez trestně mohu hodnotit plným počtem.
Kdo by neznal posledního Mohykána, ikdyž i mě se více líbí filmové zpracování, nelze hodnotit méně než plným počtem.