hanap hanap komentáře u knih

O Janě a Zdenkách kolem Jana Wericha O Janě a Zdenkách kolem Jana Wericha Tereza Brdečková

Právě jsem doposlouchala na Radiokniha. To bylo nádherné zpracování života Jana Wericha a jeho rodiny. Děkuji paní Brdečkové za napsání této knihy a také za krásné audio všem zúčastněným hercům.

03.06.2023 5 z 5

Venuša zo zátoky Venuša zo zátoky Dominik Dán

Další skvělá krimi, hodně drsné, napínavé vyprávění.

28.02.2023 4 z 5

Sára Sára Dominik Dán

Hodně dramatický, propletený, místy i humorný příběh, který udrží čtenáře u knihy napětí. Jeden z nejlepších od autora.

16.12.2022 5 z 5

Hora mezi námi Hora mezi námi Charles Martin

(SPOILER) Kniha a příběh, který popisuje se mně moc líbil. Film jsem neviděla tak nejsem ovlivnená. Miluju napínavé knihy s dobrým koncem. Doporučuji.

21.08.2021 5 z 5

V kleci V kleci Ellison Cooper

To byla jízda a překvapivé rozuzlení.

30.06.2021 4 z 5

Slepá mapa Slepá mapa Alena Mornštajnová

Slepá mapa , k této knize jsem se dostala uplně náhodou při hledání co teď přečíst. Byla to dobrá volba. Osudy tří žen, každá je poznamenaná dobou ve které žije, po přečtení jsem měla hodně námětů k přemýšlení.

12.05.2016 5 z 5

Šmírák Šmírák Kristýna Trpková

Nevím jak popsat mé pocity z přečtení této knihy. Za prvé šedesátdvaletý muž není vetchý stařec, který si neporadí a i když utrpěl ztrátu manželky a otřáslo to jeho psychikou. Kniha není žádný trhák na trhu knih, přesto to nebylo špatné a konečně vyústění je zajímavé.

08.03.2025 3 z 5

Až uvidíš moře Až uvidíš moře Scarlett Wilková

Poslechnuto jako četba v Č. rozhlase. Zajímavé, příběh řeckých dětí, které přijalo komunistické Československo.

13.02.2025 3.5 z 5

Mlhy Ölandu Mlhy Ölandu Johan Theorin

Poslouchala jsem audioknihu. Bylo to smutné, po dvaceti letech letech se objeví nové indicie související se smrtí malého chlapce. Nešťastná matka, která se nedokázala vyrovnat se smrtí svého jediného dítěte, dědeček, který cítí vinu, že chlapce neuhlidal, se pustí do svého vyšetřování. Velmi překvapivý závěr.

28.01.2025 4 z 5

Svátek hada Svátek hada Lucie Hlavinková

Hezky zpracovány příběh tři přátel. Dozvěděla jsem se hodně o životě lidí v té době a v tom jak se jim bořily představy a měnily ideály.

21.09.2024 4 z 5

Nebezpečná místa Nebezpečná místa Patricia Gibney

Výborná detektivka, svérázná Lottie Parkerová, kdy už dá Bodymu šanci.

22.05.2024 5 z 5

Vražedná naděje Vražedná naděje Wendy Dranfield

Celá série si udržuje vysokou úroveň, ani ve čtvrtém díle nechybí napětí. Baví mě jak se vyvíjí příběhy hlavních postav a obyvatel městečka. Vždy autorka trochu poodhrne nějaké tajemství a je se na co těšit v dalším pokračování.

11.05.2024 5 z 5

Ukradené životy Ukradené životy Patricia Gibney

I v tomto díle se na komisařku navalilo moc těžké práce. Tři děti, které stále ještě potřebuji matku. V práci složité vyšetřování několika vražd, které ji stojí spoustu času. Zároveň její práce ohrožuje I její rodinu.

29.04.2024 4 z 5

Až najdu klíč Až najdu klíč Alex Ahndoril (p)

Měla jsem velmi nízké očekávání, podle komentářů. Nakonec jsem byla docela i spokojená. Není to žádný trhák, vraha jsem neodhalila, konec mě překvapil. Julii jsem si neoblíbila, jejího partnera mě bylo téměř líto. Pokračování si rozmyslím.

11.02.2024 3 z 5

Šepot z lesa Šepot z lesa Kateřina Surmanová

Na knížku jsem se těšila, protože děj je zasazen do Orlických hor a okolí odkud pocházím. Trochu mě vadila zkomolená jména obcí a měst Také se podle mě děj hrozně táhl a na konci knihy zase aspoň jedna kapitola s očištěním hlavního hrdiny chyběla.

10.12.2023 3 z 5

Prvok, Šampón, Tečka a Karel Prvok, Šampón, Tečka a Karel Patrik Hartl

Číst knihy pana Hartla je vždy zážitek, kniha "Prvok, šampon, tečka a Karel" je velký čtenářský zážitek.

02.06.2023 5 z 5

Inspektor s velkým mozkem Inspektor s velkým mozkem František Niedl

Třetí pokračování inspektora Prévita a stále skvělé čtení, děkuji.

27.05.2023 5 z 5

Volání o pomoc Volání o pomoc Wendy Dranfield

Výborně, už se těším na pokračování.

10.05.2023 5 z 5

Pád do tmy Pád do tmy Wendy Dranfield

Mě se tato krimi líbila, dobrá zápletka, sympatický pár vyšetřovatelů, překvapivé rozuzlení.

09.05.2023 5 z 5

Café Groll Café Groll Jan Štifter

Děkuji ČR2, zajímavé vyprávění, citlivě načteno. Příjemný zážitek.

03.02.2023 4 z 5