HDosoudilová komentáře u knih
Můj oblíbený dětský Večerníček a následně i kniha. Mám ráda dětské knihy se zvířecími hrdiny a tahle má navíc i krásné ilustrace.
Tyhle dva skřítky jsem měla strašně ráda. jak v knižní podobě, tak i jako Večerníček. A právě proto, že to jsou vtipné příběhy.
hezká pohádková kniha s klasickými pohádkami, kterou jsem měla v dětství ráda, hlavně když nám ji před spaním četla mamka.
Skvělá česká kuchařka složená z jednoduchých receptů. Mám ráda Vaňkovy kuchařky, protože jsou nenáročné a z dostupných surovin.
Veselá knížka pro děti, kterou jsem měla ráda i já a taky se mi líbila v podání stenojmenného Večerníčku.
Také jedna z mých nejoblíbenějších dětských knížek, i když možná víc si pamatuji, že mi ji babička pouště před spaním namluvenou na CD.
Příjemná dětská knížka, kterou jsem měla ráda. Mám ji doma v dětské knihovně a těším se až ji budučíst svým dětem.
Tuhle dětskou knihu jsem milovala stejně jako stejnojmenný Večerníček. Mám ráda český humor a veselé knihy pro děti a tato je jednou z nich.
Moje oblíbená dětská postava. Strašně dlouho jsem chtěla mít stejně červené vlasy jako Ariela a když jsem je pak v pubertě měla, říkala jsem si tak i =D
Můj oblíbený Večerníček, na který se ráda podívám i dnes. Knihu jsem objevila až později ale také se mi moc líbila.
Jo tak na tuhle dětskou knihu nelze zapomenout a je škoda, že už nevychází. Verše z ní si pamatuji dodnes a ráda vzpomínám, jak mi je mamka četla.
Rodinka z lesa Řáholce je taky taková dětská klasika. Moc ráda jsem poslouchala, když nám ji mamka v dětství četla.
Veverku Zrzečku jsem měla jako malá moc ráda. Navíc má moc pěkné ilustrace. Mám na ni hezké vzpomínky.
Brouk Pytlík, takový podle mě neprávem opovrhovaný zvířecí hrdina. Když si na něj vzpomenu, musím se smát. I když můj favorit byl samozřejmě Ferda.
Moc krásné české bajky, které doplňují nádherné ilustrace. Taky taková klasika, která by neměla chybět v dětských knihovnách.
Tato dětská kniha mi připomíná hlavně prízdniny v Domažlicích, kdy jsem si ji četla s tetou. Kocoura Vavřince jsem měla moc ráda.
Krásná kniha nejen pro děti ale myslím, že pobaví i dospělé. Narazila jsem na ni při úklidu dětské knihovny a musela jsem si ji trochu oživit.
Na tuto dětskou knihu moc ráda vzpomínám. Patřila k mým velmi oblíbeným a těším se až ji budu číst jednou svým dětem.
Mach a Šebestová - to je prostě dětská klasika. Ať už jako kniha nebo stejnojmenný Večerníček. Taky si ji občas ještě prohlédnu.
Krteček je snad neznámější a neojblíbenější dětská zvířecí postavička. Moje byla taky. Pamatuji si, když mi ji mamka četla. I Večerníček jsem milovala.